• Stránka 1 z 1
[V]Kyber jb1
nadavky-rasismus-vuci-sk-t263596.html
okay, cize nejsem na serverech dojdem si k ct a ze okay dame party mod ve 3 kdo by tak simonoval asi jen clovek kterej je zazranej natolik do pravidel ze by se nad nema udelal, ale kazdeho svet.
hraci mi zacnou nadavat viz chatlog kterej jsem dolozil do pp, upraveny je skrz smajliky protoze je tam povoleno asi 10 smajliku na jeden post.
V prispevku admin rekl ze nebanujeme podle hlstats.
ani ne mesic zpet jste banovali na zaklade hlstats kazdeho ani dukazy nemusim davat aj ty kyber tak co tu trepes ze se to nebanuje. extremer banoval i katijku na zaklade hlstats
post1166013.html#p1166013
tu uznas hracovi video???? KDE ANI NENI KONCOVKA DEM? WTF JAKO?
takze vidis jak tu nadavaji do rodiny a do matek viz mas hlstats a nechas to tak? a predtim tu banujete kazdeho hrace nemluve o dustech na kterych ses taky podilel a banoval si je? nemyslis tohle doufam vazne?
edit: si myslis ze nekdo vam vleze do hlstats a bude tam menit slova nebo co? takovej tu asi nikdo neni tak nechapu tady toto co zase jedete za bomby
okay, cize nejsem na serverech dojdem si k ct a ze okay dame party mod ve 3 kdo by tak simonoval asi jen clovek kterej je zazranej natolik do pravidel ze by se nad nema udelal, ale kazdeho svet.
hraci mi zacnou nadavat viz chatlog kterej jsem dolozil do pp, upraveny je skrz smajliky protoze je tam povoleno asi 10 smajliku na jeden post.
V prispevku admin rekl ze nebanujeme podle hlstats.
ani ne mesic zpet jste banovali na zaklade hlstats kazdeho ani dukazy nemusim davat aj ty kyber tak co tu trepes ze se to nebanuje. extremer banoval i katijku na zaklade hlstats
post1166013.html#p1166013
tu uznas hracovi video???? KDE ANI NENI KONCOVKA DEM? WTF JAKO?
takze vidis jak tu nadavaji do rodiny a do matek viz mas hlstats a nechas to tak? a predtim tu banujete kazdeho hrace nemluve o dustech na kterych ses taky podilel a banoval si je? nemyslis tohle doufam vazne?
edit: si myslis ze nekdo vam vleze do hlstats a bude tam menit slova nebo co? takovej tu asi nikdo neni tak nechapu tady toto co zase jedete za bomby
- gragamel
- Kolemjdoucí
[V]Kyber jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V]Kyber jb1
Vsak aj ty si banoval na zaklade hlstats ty retardovana opico. Co tu delas ze sebe nejakyho vladniho inspektora na tomhle popičenym portale? Vsak ta tvoje pozice HLSA ani neni potrebna ty osle škaredej.
- nosimpapuce
- Kolemjdoucí
Re: [V]Kyber jb1
Tvoje názory nejsou taky potřeba, a pořád tu jsou. Jako plíseň, které se nejde zbavit ani savem.
Lock..
Lock..
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1