• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]JB1 FK / nadrzovani
Nick: kempYm
STEAM ID: kempYm STEAM_0:1:180402566 / https://ctrlv.cz/aYGo
Datum a čas: 20.1.2024 11:00
Vyčasování: 13:53
Důkaz: https://www.mediafire.com/file/njkg1vqm ... b.dem/file
Popis situace:
Hráč nadrzoval hracovi z meho pohledu jsem skocil drive jako vip na druhe strane.
Pote mě posila simon na atrakci.
Nick: Kulatej (nejkulatoulinkatejsi1)
STEAM ID: Kulatej (nejkulatoulinkatejsi1) STEAM_0:1:431686985 / https://ctrlv.cz/aYGo
Datum a čas: 20.1. 2024 11:00
Vyčasování: 15:43 hraje hudba "uiaačinčalabengebeng" - 15:48 dostavam FK od hráče kulatej. V chatu jde videt ze jsem neslysel.
Popis situace:
Byla atrakce u granátu a hráč babicka (CT) si hrálo u tlačítek takze jsem vubec nic neslysel. Simon dal zase nejakou reakci a psal jsem do chatu ze neslo slyset.. Pote se do hry zapojil hráč Kulatej a dal mi FK. Údajně jsem měl plnit nějakou atrakci..
U tohoto hráče mam jeste jeden čas kdy simon dal v atrakci hazeni deaglem a kdo ho dostane tak ma kill. Hráči se tedy pohybovali po boxu ktery byl samozrejme zavreny a hráč kulatej delal animace. Takze neplnil atrakci spravnym zpusobem a nechal si nadrzovat od simona ktery ho pote mel zabit coz byl hrac kempYm ktery je jiz v nahlaseni.
Poprosim aby se zamklo nahlaseni do te doby dokud se k tomu nevyjadri nekdo kompetentni nebo tu zase dojde psat aby se to 10x proverilo.
Děkuji.
STEAM ID: kempYm STEAM_0:1:180402566 / https://ctrlv.cz/aYGo
Datum a čas: 20.1.2024 11:00
Vyčasování: 13:53
Popis situace:
Hráč nadrzoval hracovi z meho pohledu jsem skocil drive jako vip na druhe strane.
Pote mě posila simon na atrakci.
Nick: Kulatej (nejkulatoulinkatejsi1)
STEAM ID: Kulatej (nejkulatoulinkatejsi1) STEAM_0:1:431686985 / https://ctrlv.cz/aYGo
Datum a čas: 20.1. 2024 11:00
Vyčasování: 15:43 hraje hudba "uiaačinčalabengebeng" - 15:48 dostavam FK od hráče kulatej. V chatu jde videt ze jsem neslysel.
Popis situace:
Byla atrakce u granátu a hráč babicka (CT) si hrálo u tlačítek takze jsem vubec nic neslysel. Simon dal zase nejakou reakci a psal jsem do chatu ze neslo slyset.. Pote se do hry zapojil hráč Kulatej a dal mi FK. Údajně jsem měl plnit nějakou atrakci..
U tohoto hráče mam jeste jeden čas kdy simon dal v atrakci hazeni deaglem a kdo ho dostane tak ma kill. Hráči se tedy pohybovali po boxu ktery byl samozrejme zavreny a hráč kulatej delal animace. Takze neplnil atrakci spravnym zpusobem a nechal si nadrzovat od simona ktery ho pote mel zabit coz byl hrac kempYm ktery je jiz v nahlaseni.
Poprosim aby se zamklo nahlaseni do te doby dokud se k tomu nevyjadri nekdo kompetentni nebo tu zase dojde psat aby se to 10x proverilo.
Děkuji.

- goldencigo
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]JB1 FK / nadrzovani
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 FK / nadrzovani
Ať už jseš kdo jseš, víme že žádný čistý hráč nejsi.
Nebudu komentovat, kolik nadávek z tvé strany vůbec padlo.
FK jsi nedostal, stál jsem hned před tebou a příkaz byl slyšet naprosto v pohodě i přes tu hudbu, takže být tebou zdržím se tu nějakého vymýšlení. Žádnou atrakci si ještě plnit vůbec neměl, měl sis vzít pouze granát.
Spíš nechápu proč ti kemp dával následující kolo VD, když jsem mu několikrát říkal ať ti ho nedává, jelikož příkaz byl slyšet, to že už jsi nedával pozor na hru není můj problém.
S tím deaglem osobně nevidím žádný problém?
Využil jsem situace, kterou simon nezakázal, takže nechápu o co ti jde.
Simon akorát příště bude vědět, že tu jeho rádoby "atrakci" specifikuje ať se při ní nedělají animace.
Už vůbec nechápu proč bych měl na tohle simona upozorňovat? Simon si snad tvoří hru sám a ví co dělá, bohužel mu očividně vypadla tahle drobná část a příště si dá určitě pozor ať ji plně specifikuje.
Z mé strany jsem za mě nepochybil...
Těšilo mě
Nebudu komentovat, kolik nadávek z tvé strany vůbec padlo.
FK jsi nedostal, stál jsem hned před tebou a příkaz byl slyšet naprosto v pohodě i přes tu hudbu, takže být tebou zdržím se tu nějakého vymýšlení. Žádnou atrakci si ještě plnit vůbec neměl, měl sis vzít pouze granát.
Spíš nechápu proč ti kemp dával následující kolo VD, když jsem mu několikrát říkal ať ti ho nedává, jelikož příkaz byl slyšet, to že už jsi nedával pozor na hru není můj problém.
S tím deaglem osobně nevidím žádný problém?
Využil jsem situace, kterou simon nezakázal, takže nechápu o co ti jde.
Simon akorát příště bude vědět, že tu jeho rádoby "atrakci" specifikuje ať se při ní nedělají animace.
Už vůbec nechápu proč bych měl na tohle simona upozorňovat? Simon si snad tvoří hru sám a ví co dělá, bohužel mu očividně vypadla tahle drobná část a příště si dá určitě pozor ať ji plně specifikuje.
Z mé strany jsem za mě nepochybil...
Těšilo mě

-
PetrPavelos - Mistr
Re: JB1 FK / nadrzovani
Čo sa týka prvej situácie ohľadom kempYm, nie je to úplne len jeho chyba, pretože sa pýtal CT či videl správne kto skočil posledný. CT mu potvrdili, že si skočil posledný aj napriek tomu, že to tak nebolo. Vzhľadom k tomu, že si prežil a splnil atrakciu, CT by boli upozornení nech dávajú väčší pozor na hru.
Druhá situácia s nejkulatoulinkatejsim, simon ti dal jasný príkaz, že máš niekam íst, ty si stál na čiare, CT ťa zabilo = Oprávnený kill. Na deme je úplne v poriadku počuť simonov príkaz aj cez hudbu, ktorú CT pustilo (To CT by bolo upozornené nech to nerobí.)
Ban nikto nedostane.
Vyriešené.
Druhá situácia s nejkulatoulinkatejsim, simon ti dal jasný príkaz, že máš niekam íst, ty si stál na čiare, CT ťa zabilo = Oprávnený kill. Na deme je úplne v poriadku počuť simonov príkaz aj cez hudbu, ktorú CT pustilo (To CT by bolo upozornené nech to nerobí.)
Ban nikto nedostane.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyriešené]JB1 FK / nadrzovani
Ahoj, nesouhlasím s verdiktem.
Na demu jde vidět že píšu v chatu ze nic neslyším.
Z tvého pohledu si dáš voice_maxgain 50 a slyšíš to i přes hudbu já tento příkaz nepoužívám.
(Že si musí hráči dávat tento příkaz skrz debilni CT) to už je něco..
Psal jsem do chatu ze neslyším. Opravdu jsem nerozuměl ani slovo simonovi.
Pak jsem dostal FK od hráče Kulatej.
Poprosím o ještě jednu kontrolu nějakého vyššího admina.
Na demu jde vidět že píšu v chatu ze nic neslyším.
Z tvého pohledu si dáš voice_maxgain 50 a slyšíš to i přes hudbu já tento příkaz nepoužívám.
(Že si musí hráči dávat tento příkaz skrz debilni CT) to už je něco..
Psal jsem do chatu ze neslyším. Opravdu jsem nerozuměl ani slovo simonovi.
Pak jsem dostal FK od hráče Kulatej.
Poprosím o ještě jednu kontrolu nějakého vyššího admina.
- goldencigo
- Kolemjdoucí
Re: [Vyriešené]JB1 FK / nadrzovani
Ahoj, podle tvé výpovědi usuzuji, že žádáš pouze o prověření druhého času.
CTčko spustilo hudbu, nejspíše se chtělo cítit jako DJ, protože je to jeho velký sen a bylo to bohužel zrovna ve chvíli kdy Simon dal poslední reakci na skok. Oponuješ tím, že jsi to neslyšel, ovšem já nepoužívám osobně žádný příkaz a slyším to zcela normálně.
Následně se hudba vypla, a Simon tě jasně a zřetelně poslal pro granát a ty jsi nic neudělal = oprávněný kill, jak psal už Kyber.
Jsem rád, že ti jde hlavně o to v klidu a normálně pořešit situaci, měl by sis toto zarámovat.
Vyřešeno.
CTčko spustilo hudbu, nejspíše se chtělo cítit jako DJ, protože je to jeho velký sen a bylo to bohužel zrovna ve chvíli kdy Simon dal poslední reakci na skok. Oponuješ tím, že jsi to neslyšel, ovšem já nepoužívám osobně žádný příkaz a slyším to zcela normálně.
Následně se hudba vypla, a Simon tě jasně a zřetelně poslal pro granát a ty jsi nic neudělal = oprávněný kill, jak psal už Kyber.
Jsem rád, že ti jde hlavně o to v klidu a normálně pořešit situaci, měl by sis toto zarámovat.
2024-01-20 11:06:39 ty bu zna. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-01-20 11:06:38 ty prava nedostanes. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-01-20 11:06:34 vsak pockaj kulatej. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1