• Stránka 1 z 1
[V] Miselin/JB
1. Váš nick a ID ProVikis - ID NETUŠÍM
2. Popis situácie - stručne, jasne, prehľadne - Měl jsem simona, řekl jsem ve zkratce do minuty musíte přeskakát atrakci a hodit granát ven, aniž by někoho trefil. Admin mišelin to přeskákal, ale nevzal granát, grabl mě nahoru abych mu ho ukázal ( OK BERU ). ukázal jsem mu ho a zabil jsem ho. po té jsem byl 2 minuty v grabu aniž bych věděl proč, vysvětlil jsem kill, ale admin nadále graboval a nic neříkal po té mě pustil a začal komunikovat přes chat, znovu jsem mu vysvětlil kill a furt po mě chtěl vysvětlení, po té jsem řekl že to řeší jen protože je admin a dostal jsem slay a přehoz k T - rýpnutí bylo odůvodněno, protože mě kazil kolo když jsem 4 minuty levitoval a nebo řešil takovou banální věc jako to, že to do minuty musí přeskákat a hodit granát, samotní hráči si už stěžovali proč se to řeší.
3. Dôkaz - https://outplayed.tv/media/xnkYxB - dodávám, že demo by zde bylo zbytečné, protože bych tam nešel slyšet. Děkuji za pochopení
2. Popis situácie - stručne, jasne, prehľadne - Měl jsem simona, řekl jsem ve zkratce do minuty musíte přeskakát atrakci a hodit granát ven, aniž by někoho trefil. Admin mišelin to přeskákal, ale nevzal granát, grabl mě nahoru abych mu ho ukázal ( OK BERU ). ukázal jsem mu ho a zabil jsem ho. po té jsem byl 2 minuty v grabu aniž bych věděl proč, vysvětlil jsem kill, ale admin nadále graboval a nic neříkal po té mě pustil a začal komunikovat přes chat, znovu jsem mu vysvětlil kill a furt po mě chtěl vysvětlení, po té jsem řekl že to řeší jen protože je admin a dostal jsem slay a přehoz k T - rýpnutí bylo odůvodněno, protože mě kazil kolo když jsem 4 minuty levitoval a nebo řešil takovou banální věc jako to, že to do minuty musí přeskákat a hodit granát, samotní hráči si už stěžovali proč se to řeší.
3. Dôkaz - https://outplayed.tv/media/xnkYxB - dodávám, že demo by zde bylo zbytečné, protože bych tam nešel slyšet. Děkuji za pochopení
-
AlieNn - Zkušený
[V] Miselin/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Miselin/JB
Admin kontaktován, počkáme na jeho vyjádření a uvidíme co dál
řeší se..
řeší se..
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Řeší se] Miselin/JB
Čus, co se týká atrakce za to se omlouvám, chtěl jsem se na to zeptat v miku, který jsem jaksi zjistil že nefunguje, proto jsem napsal "minutku" a počítal jsem že budeš hrát dál, že i kdyby to byla minuta tak to není zrovna krátká doba. Pak jsem viděl že tvoříš atrakci, tudíž jsem se zeptal v chatu, naposledy, jelikož jsem si pořád nebyl jistý atrakcí, měl si blbé poznámky, dostal si přehoz, pokračoval si, dostal si upozornění/kick. Ke specifické situaci ohledně atrakce, byla mi vysvětlena v a-chatu kde jsem řešil i přesně to jak jsem to myslel já, tudíž za to se omlouvám.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Čus, co se týká atrakce za to se omlouvám, chtěl jsem se na to zeptat v miku, který jsem jaksi zjistil že nefunguje, proto jsem napsal "minutku" a počítal jsem že budeš hrát dál, že i kdyby to byla minuta tak to není zrovna krátká doba. Pak jsem viděl že tvoříš atrakci, tudíž jsem se zeptal v chatu, naposledy, jelikož jsem si pořád nebyl jistý atrakcí, měl si blbé poznámky, dostal si přehoz, pokračoval si, dostal si upozornění/kick. Ke specifické situaci ohledně atrakce, byla mi vysvětlena v a-chatu kde jsem řešil i přesně to jak jsem to myslel já, tudíž za to se omlouvám.
opravím tě jednu blbou poznámku jak jde vidět na demu (videu) 2x jsem ti to vysvětlil a tys to okomentoval přesněji "takhle to ale nefunguje" sám si mě provokoval, jestli platí neprovokuj admina tak samotný admin by neměl prokovovat, aby se pak nedivil, že k němu někdo má blbé poznámky. zachoval ses jako totalní ňouma, a to že máš očividně velké ego a neregistruješ ostatní hráče a musím tu psát jak nějaká krysa stížnost aby ses mi omluvil když ti 4 hrači napsali, že jsem neudělal nic špatně a nadalé pokračuješ v provokovaní a píšeš nesmysli typu to jsem já co ti zamítává PP

-
AlieNn - Zkušený
Ahoj,
stížnost je samozřejmě oprávněná.
Co se týče mikrofonu, tak i mně se stává, že někdy nejsem slyšet, bohužel ne vždy technika funguje tak jak má, čili toto bych jako nějaký velký problém neviděl.
Admin FK nedostal, jelikož atrakce byla jasně vysvětlena v tom slova smyslu, že první hráč který se dostane nahoru a hodí granát tak, aby nehitl CT tak přežívá, oba na to mají minutu a pokud to nikdo nesplní, tak dostanou oba kill.
Atrakci nikdo nesplnil, kill dostali oba hráči.
Došlo zde k nedorozumění, jelikož admin buď přeslechl tvůj příkaz a nebo si to špatně vyložil.
Poté ti psal, ať vydržíš, ale na to ti další admini řekli, ať pokračuješ ve hře, což bylo zcela v pořádku.
Následně co se tě admin ptal na důvod killu, tak si odpověděl jak si odpověděl, na místě by byl maximálně slay, nikoliv přehoz.
Pokud se admin zachová nějak špatně, vždy musíš udržet chladnou hlavu. Sice se říká, jak ty na mě tak já na tebe, ale my od toho tady máme fórum a stížnosti na adminy.
stížnost je samozřejmě oprávněná.
Co se týče mikrofonu, tak i mně se stává, že někdy nejsem slyšet, bohužel ne vždy technika funguje tak jak má, čili toto bych jako nějaký velký problém neviděl.
Admin FK nedostal, jelikož atrakce byla jasně vysvětlena v tom slova smyslu, že první hráč který se dostane nahoru a hodí granát tak, aby nehitl CT tak přežívá, oba na to mají minutu a pokud to nikdo nesplní, tak dostanou oba kill.
Atrakci nikdo nesplnil, kill dostali oba hráči.
Došlo zde k nedorozumění, jelikož admin buď přeslechl tvůj příkaz a nebo si to špatně vyložil.
Poté ti psal, ať vydržíš, ale na to ti další admini řekli, ať pokračuješ ve hře, což bylo zcela v pořádku.
Následně co se tě admin ptal na důvod killu, tak si odpověděl jak si odpověděl, na místě by byl maximálně slay, nikoliv přehoz.
Pokud se admin zachová nějak špatně, vždy musíš udržet chladnou hlavu. Sice se říká, jak ty na mě tak já na tebe, ale my od toho tady máme fórum a stížnosti na adminy.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1