• Stránka 1 z 1
[V] Kulatej/JB
1. Váš nick a ID - ProVikis a ID furt netuším
2. Popis situácie - na mapě je wipeout je okolo něj voda, netušil jsem že to zabijí tak dávám poslední reakci abych někomu nedal zbytečně nevýhodu, dám poslední reakci hráč skočí do vody a nezabije ho to hned po té dostanu grab a ptal se mě co je to za nevyhodu, řekl jsem mu to samé, že nevím jestli to zabijí on mě hodil o zem. Nechápu tedy postup jak zkusit jestli ta vodá zabijí asi podle daného admina jsem tam měl skočit sám. po té mě admin píše do chatu, že dělám furt chyby i když jsem dneska poprvé (když neberu herní mod) vzal simona. Klasicky admin zkazil celé kolo a další hráči si stěžovali, proč mě zabijí, za takovou chybu nebo co nevím sám.
3. Dôkaz - demo/screenshot/iný druh dôkazu - https://outplayed.tv/media/RdK6W7 mám i demo ale tam nejdu slyšet, pokud někdo nevěří pošlu mu ho, že opravdu tohle byl můj první simon za dnešek
.
2. Popis situácie - na mapě je wipeout je okolo něj voda, netušil jsem že to zabijí tak dávám poslední reakci abych někomu nedal zbytečně nevýhodu, dám poslední reakci hráč skočí do vody a nezabije ho to hned po té dostanu grab a ptal se mě co je to za nevyhodu, řekl jsem mu to samé, že nevím jestli to zabijí on mě hodil o zem. Nechápu tedy postup jak zkusit jestli ta vodá zabijí asi podle daného admina jsem tam měl skočit sám. po té mě admin píše do chatu, že dělám furt chyby i když jsem dneska poprvé (když neberu herní mod) vzal simona. Klasicky admin zkazil celé kolo a další hráči si stěžovali, proč mě zabijí, za takovou chybu nebo co nevím sám.
3. Dôkaz - demo/screenshot/iný druh dôkazu - https://outplayed.tv/media/RdK6W7 mám i demo ale tam nejdu slyšet, pokud někdo nevěří pošlu mu ho, že opravdu tohle byl můj první simon za dnešek

-
AlieNn - Zkušený
[V] Kulatej/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kulatej/JB
Ahoj,
admin kontaktován, počkáme na jeho vyjádření
admin kontaktován, počkáme na jeho vyjádření
-
byLife - CS:GO Admin
Čus, tak začneme...
Začneme od začátku, za ty 2 dny co mám práva, neustále narážím na tebe a zatím si mi každý den předvedl jen tvoji neschopnost Simona, abych ti uvedl příklady, nadržuješ velmi často, zamotáváš se do situací, neumíš se vyjádřit.
Další věc, neustále jsi velmi arogantní vůči mě dle mého, máš neustále narážky na mě a nějaké výroky, když ti něco vysvětlím.
A to co jsi dnes předvedl zas opět prokázalo tvoji neschopnost jen.
Situaci jsem se ti snažil vysvětlit, ale bohužel ses snažil prosadit tvůj názor arogantním způsobem opět.
Už mi s tebou došla trpělivost, tak jsem ti dal slay, aby sis uvědomil, jak se máš pro příště chovat a postupovat v situacích.
(btw to, že neznáš danou mapu, tak není můj problém.)
Takže pro příště ti doporučuji, aby ses začal chovat k adminům s pokorou a když ti něco vysvětlí, tak to respektuj.
Pokud tedy vyšší usoudí, že trest byl přehnaný, tak se ti předem omlouvám za prudkou reakci.
Vyšší už sami posoudí, cos předvedl opět.
Toť vše. Kulatej.
Začneme od začátku, za ty 2 dny co mám práva, neustále narážím na tebe a zatím si mi každý den předvedl jen tvoji neschopnost Simona, abych ti uvedl příklady, nadržuješ velmi často, zamotáváš se do situací, neumíš se vyjádřit.
Další věc, neustále jsi velmi arogantní vůči mě dle mého, máš neustále narážky na mě a nějaké výroky, když ti něco vysvětlím.
Situaci jsem se ti snažil vysvětlit, ale bohužel ses snažil prosadit tvůj názor arogantním způsobem opět.
Už mi s tebou došla trpělivost, tak jsem ti dal slay, aby sis uvědomil, jak se máš pro příště chovat a postupovat v situacích.
Takže pro příště ti doporučuji, aby ses začal chovat k adminům s pokorou a když ti něco vysvětlí, tak to respektuj.
Pokud tedy vyšší usoudí, že trest byl přehnaný, tak se ti předem omlouvám za prudkou reakci.
Toť vše. Kulatej.

-
PetrPavelos - Mistr
PetrPavelos píše:Čus, tak začneme...
Toť vše. Kulatej.
1. co si my vysvětloval nebo spíš snažil? na tom demu si mě prostě mrdl o zem a jaká arogance prostě jsem ti řekl že má nevýhodu, tys nic nevysvětlil a ohledně té arogance k tomu se taky dostanu, ale i přes to si myslím, že jsem arogantní nebyl, jenom tak zním, za což se velice omlouvám příštím živote zkusím zvolit jinej ton hlasu.
2. dle tvého souzení by každý hráč musel přečíst každé info o každé mapě, aby předešlo těmhle situacím, to že člověk nezná mapu neznamená hned že ho za to budu trestat navíc k tomu simona uprostřed rozehraného kola.
3. Nadržuji? a kdy? pokud myslíš že nějaký nováček něco pokazí a dám mu nevýhodu aby se to naučil je hnedka nadržování? Tím neříkám, že občas to nedělám, ale s tvojím působením v A-T jsem nezažil situaci, kde si mě sám řekl, že nadržuji. Pokud myslíš nadržovaní to co si minule vyblil, (máš štěstí, že se mi to nenatočilo z toho jsme měli srandu doteď.) že hráč, který neskočil za simonem dolů a šel normalně po schodech (aby si neubral HP), šel nepřímou cestou tak sorry kámo, že ti nevěřím tvým tvrzením. Jsi Admin-Akademik to znamená, že jsi nedal všechny otázky v pohovoru správně to hned neznámená, že ti budu věřit každé tvrzení, což si dokázal tímhle tvrzením na jail_jungle....
4. Jsi na mě zasedlí, kvůli včerejšku zase si měl nějaký blbý poznámky do mého sajmonování (které máš furt i přes to, že jsou to úplné blbosti), ověřil jsem si informaci u Kybera a napsal jsem dle jeho zprávy, že nemáš pravdu, bylo to myšleno v dobrém chtěl jsem ti pomoct i přes to, že tvoje přítomnost v A-T rozpoutala poplach dokonce i mezi dozorci. No tys to pochopil útočně a začal ses chovat ty arogantně chtěl jsem ti poslat na steam co mi napsal Kyber a ty hnedka začneš "tak si mě přidej, steam neřeknu najdi si mě", tak jsem ti napsal že ti na to kašlu a že prostě meleš blbosti a to, že Kyber to napsal taky špatně, se stává, ale přes to je víc valid info, než ty. dodávám screen. https://ctrlv.cz/TMcD No tímhle začla moje arogance k tobě jak, už tu někdo psal jak ty ke mě, tak já k tobě, snažím se ti pomoct píšu to do teamchatu a ty mě pošleš kdo ví kam.
5. Tvoji omluvu nepříjímám tedy pokud bude stížnost platit jinak se očividně neomlouváš, to co si napsal je stručně napsané "Neudělal jsem žádnou chybu a pokud nějaký větší admin řekne, že jo, tak vole sorry" kdybys prostě napsal "jo sorry kamo bylo to moc přísné a zbytečně jsem tak pokazil hru jsem si toho vědom ale mám vůči tobě averzi" tak ok. Řeknu si, že si trouba, ale víc to neřeším, ale ty zase jedeš ten stejnej styl "já jsem Admin já chyby nedělám", tak jak to bylo u toho jungle, kdy tě samotný Casanova konfrontoval, že to co si řekl je blbost. Neslyšel jsem žádný vyjádření, že měl Casanova pravdu jen si prostě vypl voice a řekl hraj.
-
AlieNn - Zkušený

Ja len toľko k tomu s tým pravidlom.
- Kód: Vybrat vše
2024-01-23 21:14:16 Vybavené. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
2024-01-23 21:14:15 Žltá a čierna. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
2024-01-23 21:12:58 Nie na medzery :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
2024-01-23 21:12:53 Ty si sa ma spýtal na farby. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
2024-01-23 21:12:45 ty búračka. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
2024-01-23 21:12:44 kámo jaká medzera. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_spravodlivost
Tu máš kyberove vyjadrenie. Ty si si z toho vytiahol čo si len chcel. Bol som v tom čase prítomný na serveri a máš jediné šťastie, že to riešili s tebou chalani, lebo aj mne si už liezol na nervy. Toľko k tomu. Gro sťažnosti nech už riešia vyšší, ja len bránim tomu, aby si uviedol ostatných do omylu.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Ano, v samotné zprávě jsem uvedl, že to bylo špatně i tak to jde uplně mimo a vytáhl jsem z toho to co jsem z toho pochopil, když mi napsal příklady a napsal mi k tomu i tohle, tak jsem to takhle pochopil ale to bych nechal už bejt..... https://ctrlv.cz/YfsW
-
AlieNn - Zkušený
Ahoj,
nevím co se zde řeší o čáře atp. to řešit nebudu, důležitá je stížnost na nejku ohledně toho wipeoutu.
Nejprve vysvětlím situaci.
Dal si poslední reakci na skok, čili hráč co skočil poslední měl mít kill nebo nevýhodu.
Ty si se rozhodl, že hráče pošleš do vody, protože nevíš jestli voda zabijí nebo nikoliv.
Hráč tam tedy spadl/skočil a ty si řekl: ,, to byla tvoje nevýhoda "
To že neznáš mapu bych nebral v potaz, jelikož a poněvadž: Nevýhoda nesmí být KILL a zároveň nevýhoda musí být SMYSLUPLNÁ.
Pokud by hráč při pádu do vody zemřel, udělal bys hloupost.
Pokud by hráč při pádu do vody nezemřel (což se stalo), tak neměl žádnou nevýhodu, jelikož to je asi úplně stejný jako bys řekl: ,, Lajf má nevýhodu, takže Lajf skočí"
Což znamená, že hráč v tomto případě žádnou nevýhodu ani kill neměl a stále mu ta nevýhoda vysela a měl ji dostat.
-Admin tě grabl a říkal ti ať chvíli počkáš a co to má znamenat, následně ti řekl, jestli ti přijde normální dávat reakce, aby něco zkusili a případně umřeli a ty si odvětil, že měl nevýhodu
--- jak jsem již psal NEVÝHODA NESMÍ BÝT KILL. ( vězeň musí mít šanci na přežití )
Zde admin udělal vše v pořádku, přehoz si nedostal, dostal si pouze slay.
Nyní už víš, jaká byla tvá chyba, dostal si pouze slay a na tom není nic hrozného.
Jediné co bych adminu vytkl je to, že ti to mohl vysvětlit následně ještě skrze CHAT, to jsem mu již na steamu napsal.
V admin pozici je chvíli a věřím, že to příště udělá
btw. tvoje ID: STEAM_0:1:202516369
Stížnost neoprávněná.
--
e.Life: Co se otázky k té čáře týče..
Otázka zněla: Jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA... Tzn. že hráči mají napsat přímo 2 barvy, nikoliv "černožlutá" apod.
Admini poté asi ani nevěděli o co přesně jde a proto vznikly komplikace.
Odpověď na otázku jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA zněla: Černou a Žlutou / Žlutou a Černou
nevím co se zde řeší o čáře atp. to řešit nebudu, důležitá je stížnost na nejku ohledně toho wipeoutu.
Nejprve vysvětlím situaci.
Dal si poslední reakci na skok, čili hráč co skočil poslední měl mít kill nebo nevýhodu.
Ty si se rozhodl, že hráče pošleš do vody, protože nevíš jestli voda zabijí nebo nikoliv.
Hráč tam tedy spadl/skočil a ty si řekl: ,, to byla tvoje nevýhoda "
To že neznáš mapu bych nebral v potaz, jelikož a poněvadž: Nevýhoda nesmí být KILL a zároveň nevýhoda musí být SMYSLUPLNÁ.
Pokud by hráč při pádu do vody zemřel, udělal bys hloupost.
Pokud by hráč při pádu do vody nezemřel (což se stalo), tak neměl žádnou nevýhodu, jelikož to je asi úplně stejný jako bys řekl: ,, Lajf má nevýhodu, takže Lajf skočí"
Což znamená, že hráč v tomto případě žádnou nevýhodu ani kill neměl a stále mu ta nevýhoda vysela a měl ji dostat.
-Admin tě grabl a říkal ti ať chvíli počkáš a co to má znamenat, následně ti řekl, jestli ti přijde normální dávat reakce, aby něco zkusili a případně umřeli a ty si odvětil, že měl nevýhodu
--- jak jsem již psal NEVÝHODA NESMÍ BÝT KILL. ( vězeň musí mít šanci na přežití )
Zde admin udělal vše v pořádku, přehoz si nedostal, dostal si pouze slay.
2024-01-24 14:48:08 jakych chyb prosím tě. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_felix
2024-01-24 14:47:17 idk očividně musím být za krysu a stěžovat si aby mě nechali admini bejt. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_felix
Nyní už víš, jaká byla tvá chyba, dostal si pouze slay a na tom není nic hrozného.
Jediné co bych adminu vytkl je to, že ti to mohl vysvětlit následně ještě skrze CHAT, to jsem mu již na steamu napsal.
V admin pozici je chvíli a věřím, že to příště udělá
btw. tvoje ID: STEAM_0:1:202516369
Stížnost neoprávněná.
--
e.Life: Co se otázky k té čáře týče..
Otázka zněla: Jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA... Tzn. že hráči mají napsat přímo 2 barvy, nikoliv "černožlutá" apod.
Admini poté asi ani nevěděli o co přesně jde a proto vznikly komplikace.
Odpověď na otázku jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA zněla: Černou a Žlutou / Žlutou a Černou
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1