• Stránka 1 z 1
[V] maxipes
nick: Player
id: STEAM_0:0:20043
> http://hltv.fakaheda.eu/20312-240124173 ... ta.dem.zip
03:00 - bol prikaz nehybejte se, hrac sa pohne a nezabije ho
> http://hltv.fakaheda.eu/20312-240124164 ... gh.dem.zip
02:25 - hrac ide na stol nepriamou cestou, nezabije ho
03:14 - nadrzuje hracovi ktory sa schovaval cely cas v atrakcii a dostane pp
07:04 - reakcia o vyhodu na napisanie nazvu rozpravky Maxipes Fik, uzna to hracovi ktory napise "maxipesfyk"
27:08 - nadrzuje hracovi co si zobral granat
29:45 - hrac sa postavi, maxipes nanho namieri a nic nespravi
33:00 - hrac s vyhodou vyhodi deagle bez prikazu, zase nadrzuje
id: STEAM_0:0:20043
> http://hltv.fakaheda.eu/20312-240124173 ... ta.dem.zip
03:00 - bol prikaz nehybejte se, hrac sa pohne a nezabije ho
> http://hltv.fakaheda.eu/20312-240124164 ... gh.dem.zip
02:25 - hrac ide na stol nepriamou cestou, nezabije ho
03:14 - nadrzuje hracovi ktory sa schovaval cely cas v atrakcii a dostane pp
07:04 - reakcia o vyhodu na napisanie nazvu rozpravky Maxipes Fik, uzna to hracovi ktory napise "maxipesfyk"
27:08 - nadrzuje hracovi co si zobral granat
29:45 - hrac sa postavi, maxipes nanho namieri a nic nespravi
33:00 - hrac s vyhodou vyhodi deagle bez prikazu, zase nadrzuje
- primabanka
- Amatér
[V] maxipes
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: maxipes
Odpovidam pouze po pameti, nemam NS verzi, abych si hltv mohl pustit se zvukem.
3:00 - Byl posledni hrac a vzbourenec, kill jsem mu nedal zamerne, aby vzbourenec nemel PP.
2:25 - Nevsiml jsem si toho, moje chyba.
3:14 - Mel jsem za to, ze hrac tam byl uvezneny a nemohl se dostat bez skillu ci pomoci ven. HLSA me poucilo, ze dany postup by byl v poradku, kdyby hrac psal o pomoc do chatu, coz jsem nevedel.
7:04 - Tusim, ze prikaz znel "napsat slovo maxipesfik". Nepamatuju si, ze bych rekl "nazev pohadky Maxipes Fik". Trosku neobratna formulace, coz jsem uznal uz ve hre, nicmene jako prvni dany vyraz napsal hrac, ktery dostal vyhodu.
27:08 - U tlacitka stoji 2 hraci, neresil jsem, kdo z nich to vzal i s ohledem na to, ze jsem tu atrakci chtel dat.
29:45 - Hrac chtel evidentne doplnit, proto se postavil a pak si cupl, aby splnil zakazy.
33:00 - O zadnem nadrzovani zde nevim, hrac si vybral, ze zabije tebe, ty ses chlapacky odpojil a on zahodil deagle. Nic neporusil.
3:00 - Byl posledni hrac a vzbourenec, kill jsem mu nedal zamerne, aby vzbourenec nemel PP.
2:25 - Nevsiml jsem si toho, moje chyba.
3:14 - Mel jsem za to, ze hrac tam byl uvezneny a nemohl se dostat bez skillu ci pomoci ven. HLSA me poucilo, ze dany postup by byl v poradku, kdyby hrac psal o pomoc do chatu, coz jsem nevedel.
7:04 - Tusim, ze prikaz znel "napsat slovo maxipesfik". Nepamatuju si, ze bych rekl "nazev pohadky Maxipes Fik". Trosku neobratna formulace, coz jsem uznal uz ve hre, nicmene jako prvni dany vyraz napsal hrac, ktery dostal vyhodu.
27:08 - U tlacitka stoji 2 hraci, neresil jsem, kdo z nich to vzal i s ohledem na to, ze jsem tu atrakci chtel dat.
29:45 - Hrac chtel evidentne doplnit, proto se postavil a pak si cupl, aby splnil zakazy.
33:00 - O zadnem nadrzovani zde nevim, hrac si vybral, ze zabije tebe, ty ses chlapacky odpojil a on zahodil deagle. Nic neporusil.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [řeší se] maxipes
Ahoj,
admin si je vědom všeho co udělal a neudělal.
Prosim abys s adminem příště jednal přímo ve hře a zbytečně si najednou s X situacemi nechodil na fórum, u některých situací si ani nebyl
Pokud máš nějaké otázky k určitým situacím, můžeš mi je napsat do PM a já ti je vysvětlím
Vyřešeno.
admin si je vědom všeho co udělal a neudělal.
Prosim abys s adminem příště jednal přímo ve hře a zbytečně si najednou s X situacemi nechodil na fórum, u některých situací si ani nebyl
Pokud máš nějaké otázky k určitým situacím, můžeš mi je napsat do PM a já ti je vysvětlím
Vyřešeno.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1