• Stránka 1 z 1
[Z] žiadosť o prava na F1
Názov: žiadosť o práva
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien1 serverz
Nick v hre : Sqeuk
Nick na fóre : Sqeuk
Profil na fóre : sqeuk-u69239.html
Vek : 18
Steam nick : Japanessee
Steam ID : STEAM_0:1:468126499
Hlstats https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=25380
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nie na GS poratáli žiadny ban , a na iných možno volakých zahraničných
Niečo o sebe: Ahoj volám sa Denis nie som v ničom výnimočný len tak hrávam chodievam von venujem sa priateľke chodím do práce a venujem sa autám a stále študujem som tak trochu introvert, ale pri dobrých ľudí sa viem začleniť
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Keďže som tam začal častejšie hrávať tak by som chcel zabraňovať tým speedhackerom, ktorí tam chodia ničiť hru ďalším hráčom a spríjemňovať im hru, aby nemuseli odchádzať zo serveru a povedať si "Tam už nikdy neprídem, lebo tam žiadny admin neni a sú tam ľudia, ktorí mi kazia hru" Zároveň by som chcel pomôcť tým, že, keď tam budem, aby tam nemusel ísť iný admin a, aby neodbehoval od svojej roboty
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien1 serverz
Nick v hre : Sqeuk
Nick na fóre : Sqeuk
Profil na fóre : sqeuk-u69239.html
Vek : 18
Steam nick : Japanessee
Steam ID : STEAM_0:1:468126499
Hlstats https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=25380
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nie na GS poratáli žiadny ban , a na iných možno volakých zahraničných
Niečo o sebe: Ahoj volám sa Denis nie som v ničom výnimočný len tak hrávam chodievam von venujem sa priateľke chodím do práce a venujem sa autám a stále študujem som tak trochu introvert, ale pri dobrých ľudí sa viem začleniť
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Keďže som tam začal častejšie hrávať tak by som chcel zabraňovať tým speedhackerom, ktorí tam chodia ničiť hru ďalším hráčom a spríjemňovať im hru, aby nemuseli odchádzať zo serveru a povedať si "Tam už nikdy neprídem, lebo tam žiadny admin neni a sú tam ľudia, ktorí mi kazia hru" Zároveň by som chcel pomôcť tým, že, keď tam budem, aby tam nemusel ísť iný admin a, aby neodbehoval od svojej roboty
NightCity OwO
-
SqeuK - Amatér
[Z] žiadosť o prava na F1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o prava na F1
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649 ... player=271
Ahoj, aktivita patrí medzi základné podmienky pre prijatie. Aktuálne nemáš za posledný mesiac nahratých ani 10 hodín. Každopádne vzhľadom na to ako dlho si čakal na odpoveď ti dám ešte možnosť potrebnú aktivitu dohrať v priebehu nasledujúcich dní
V riešení
Ahoj, aktivita patrí medzi základné podmienky pre prijatie. Aktuálne nemáš za posledný mesiac nahratých ani 10 hodín. Každopádne vzhľadom na to ako dlho si čakal na odpoveď ti dám ešte možnosť potrebnú aktivitu dohrať v priebehu nasledujúcich dní

V riešení
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] žiadosť o prava na F1
Ahoj, aktivitu mám inú než je písané na hlstats lebo neviem nájsť môj účet pod menom Sqeuk iba no ale tak aby som to popísal upresnil som na furien serveri stále pokiaľ som u kompu, a neriešim voľáke rodinné veci, poprípade teraz som začal hrávať OnlyDust2 no ale vedčinu bývam na tých furienoch aj Vesmír mi to isto dosvedčí, ale tak priebežne každý deň sa ta aktivita pohybuje v rozmedzí 3až4h záleží podľa dna a čo sa udeje
NightCity OwO
-
SqeuK - Amatér
Re: [v riešení] žiadosť o prava na F1
Ahoj
dohraj minimálnu aktivitu a nahlasuj nezbedníkov do PP
Na teraz zamietnuté
dohraj minimálnu aktivitu a nahlasuj nezbedníkov do PP
Na teraz zamietnuté
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1