I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]PetrPavelos

Příspěvekod Dandousek » 25 led 2024, 15:48

1. Dandousek STEAM_0:1:203114604
2. Popis situácie -

Situace 1:
16:30 - Příkaz běžte na stěnu a doplňujte k rohu
16:50 - Koukejte se do stěny a pusťte klávesnici a myš
17:10 - Admin doplňuje k rohu po příkaze pustíte K a M, nezasahuje do hry ve svůj prospěch
17:25 - Na slovo start měla začít atrakce
17:35 - Simon řekl příkaz začněte, měli začít na slovo start, hráč dostal PP (Hráči mu to píšu do chatu, ignoruje)

Situace 2:
19:15 - Arogantní řešení admina, hráč dostal kick za nadávky a potom šel k ct a admin řešil situaci že dostal kick a proč je zpatky u CT, když hráč dostal kick za nadavky a admin ho nijak neupozornil že nemůže k CT

Situace 3:
24:55 - Příkaz doplňujte na čáře k zbrojce
25:10 - Všechny zákazy krom čupění, hráč doplňuje v čupe, admin situaci neřeší
27:10 - Simon dal nový příkaz buďte na čáře - hráči nemuseli doplňovat
27:35 - Hráč dostává FK, admin neřeší

3. Dôkaz - http://hltv.fakaheda.eu/20312-240125133 ... lf.dem.zip - HLTV
Dandousek
Zkušený
Zkušený

[V]PetrPavelos

od Rumcajz » 25 led 2024, 15:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PetrPavelos

Příspěvekod PetrPavelos » 25 led 2024, 19:11 VIP

Čus,

1. Situace

zde jsem skutečně pochybil v tom doplňováním, a dost mě i zmátla simonova věta, kterou řekl poté "měli jste doplňovat", navíc jsem řešil situaci s hráčem (Peso), který neustále tam měl blbé připomínky a někdy hodil nadávku, takže příště se budu více soustředit na hru.

Akorát mě spíš zaráží proč ty nebo druhé CT v 16:35 jste mě nezabili či nedali nevýhodu, když jsem nedoplňoval, situaci si očividně dle dema viděl a když ji nahlašuješ, tak určitě víš o ní všechno.

2. situace

Zde nevidím důvod proč bys tohle nahlašoval?
Hráč byl kicknut za hrubé nadávky, které už měly nějaké dočinění s rodinou.
Vše se vyřešilo v grabu a hráč hrál normálně dál, takže v tomhle nevidím zas takový problém.

3. situace

25:10 - zde jsem pochybil, ale myslím, že se tak hrozné nestalo.
- Opět mě zaráží, když jsi očividně situaci viděl, tak proč si ji místo toho nezačal řešit?
27:35 - hráč fk nedostal, stále měl doplňovat, místo se nezměnilo.
(To že řekl buďte na té čáře, tak neznamená, že by měli přestat doplňovat.)

Pochybil jsem tedy pouze v těch doplňování dle mého, kde jsi mohl zareagovat i ty v některých případech, což si neudělal, jelikož jsem řešil hráče v chatu v první situaci.

Za pochybení v těch daných situacích se omlouvám a dám si příště větší pozor.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 25 led 2024, 19:32 VIP

Dando dlouho jsme se neviděli, snad se máš dobře :)

U první situace admin chybu uznal a chyba nastala zároveň i u atrakce, kdy měli hráči jít jen a pouze na slovíčko start. Zde měl zasáhnout též. U druhé situace problém nevidím. Když má někdo potřebu psát něco na rodinu, tak se upřímně nemá čemu divit. Zde se zásahu admina nebráním a vyřešilo se to i nakonec tak, jak mělo.

U třetí situace je více než úsměvné, že si stěžuješ, protože podle tebe teda admin měl upozornit CT, ale to že ty na daného vězně čumíš jak chleba z tašky a neřekneš Simonovi nic, je teda v pořádku jo? Ve druhé části situace, admin nepochybil.

Na konec bych řekl, že admin je tu teprve chvíli, tak nestíhá vše ještě pořádně zpracovat a další věci. Vám ovšem jde jen o to ho zrušit, protože zrovna vám nesedne a hrozně moc vám leží v žaludku admin na 20 let staré hře. Asi bych se zde tím pádem zamyslel nad trávením svého času.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V]PetrPavelos

Příspěvekod Dandousek » 25 led 2024, 19:36

1. Sit. doběhl jsem do místnosti 17:20, jelikož jsem byl zabít hráče co byl ve zbrojce kdyby ses koukal na demo tak by jsi to viděl,
2. Sit. řešil jsi to dost arogantně tak jako v situaci kde na tebe byla druhá stížnost místo aby jsi to hráči v klidu vysvětlil
3.Sit. odepisoval jsem na steamu a potom jsem šel zabít hráče co vytvářel vzpouru
Dandousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Telecipowa » 25 led 2024, 19:40 VIP

AJayy píše:Na konec bych řekl, že admin je tu teprve chvíli, tak nestíhá vše ještě pořádně zpracovat a další věci. Vám ovšem jde jen o to ho zrušit, protože zrovna vám nesedne a hrozně moc vám leží v žaludku admin na 20 let staré hře. Asi bych se zde tím pádem zamyslel nad trávením svého času.

Když sami nedokážete poznat, že někdo ty práva mít nemá, tak na to musí poukazovat někdo jinej, spíš to je na zamyšlení.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AJayy » 25 led 2024, 19:57 VIP

Telecipowa píše:
AJayy píše:Na konec bych řekl, že admin je tu teprve chvíli, tak nestíhá vše ještě pořádně zpracovat a další věci. Vám ovšem jde jen o to ho zrušit, protože zrovna vám nesedne a hrozně moc vám leží v žaludku admin na 20 let staré hře. Asi bych se zde tím pádem zamyslel nad trávením svého času.

Když sami nedokážete poznat, že někdo ty práva mít nemá, tak na to musí poukazovat někdo jinej, spíš to je na zamyšlení.

To mi připomíná něčí případ, čí to tak jen asi může být. Hmm..

Lock.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy