• Stránka 1 z 1
[V] TOKOP
demo: https://easyupload.io/gi4x9k
Seva, chci se zeptat jestli je normalni za tohleto davat prehoz, kdyz se me ptal, ze proc nehlidam simona tak jsem mu rekl ze si chci vyskocit nahoru a tam odtud ho hlidat. On mi pak napise ze jsem mu neodpovedel na otazku a bude tam vytahovat veci ktere se staly dve kola zpatky, ze jsem tam taseroval ctčka. Nevim jestli mel mindrak z toho ze jsem ho asi minutu predtim zabil nebo co. Prosim o odpoved nejakeho normalniho admina nebo HLSA. Diky.
Seva, chci se zeptat jestli je normalni za tohleto davat prehoz, kdyz se me ptal, ze proc nehlidam simona tak jsem mu rekl ze si chci vyskocit nahoru a tam odtud ho hlidat. On mi pak napise ze jsem mu neodpovedel na otazku a bude tam vytahovat veci ktere se staly dve kola zpatky, ze jsem tam taseroval ctčka. Nevim jestli mel mindrak z toho ze jsem ho asi minutu predtim zabil nebo co. Prosim o odpoved nejakeho normalniho admina nebo HLSA. Diky.
-
M4jko - Kolemjdoucí
Re: TOKOP
Pravidla znáš. Nevím, že se divíš tomu, že když si hraješ jednou, admin tam na tebe kouká a ty toho necháš, pak znovu a znovu, pak si tam pětkrát skáčeš KZ za CT, nevidím důvod proč by nemělo mít vliv to, že si hraješ opakovaně, to samozřejmě vliv má. A pak, když tě grabuju, tak tam z tebe dostávám dlouho odpověď a ještě máš zbytečné řeči v chatu.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
vsak jsem hned mluvil, a to ze admin na mě kouka tak to znamena jako co ? To neumite mluvit nebo co? Proc jste nic nerekli, nebo negrabli a nerekli ze at nedelam hluk. Byli jste tam 3 nebo 4 admini, nikdo to neresil, zacal jsi to resit az potom co jsem te zabil. Kdybych te nezabil tak to urcite neresis.
-
M4jko - Kolemjdoucí
M4jko píše:vsak jsem hned mluvil, a to ze admin na mě kouka tak to znamena jako co ? To neumite mluvit nebo co? Proc jste nic nerekli, nebo negrabli a nerekli ze at nedelam hluk. Byli jste tam 3 nebo 4 admini, nikdo to neresil, zacal jsi to resit az potom co jsem te zabil. Kdybych te nezabil tak to urcite neresis.
Vazne si myslis, ze na to melo vliv to, kdyz jsem se nechal umyslne zabit? Ja jasne videl, jak na tebe Matro kouka a pak toho nechas, tak jsem predpokladal, ze te upozornil v teamchatu a i kdyby ne, tak jsem to bral, ze jste si to dokazali vyjasnit beze slova, coz je take mozne. Vzdycky me dostane, ze lidi, co opakovane delaji blbosti, ze zacnou vzdy ohanet nejakymi predpisy, ktere jsou delane pro slusne hrace a pak okolo toho hrajete a snazite se balancovat na hrane.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Ahoj,
s HLSA jsme se shodli, že ten přehoz byl na hranici.
Radši tě měl admin upozornit skrze chat/voice, než tě hned přehazovat.
Jde i o to, že přehoz by si nedostal, pokud bys neměl svůj výlev do chatu ,, fetuješ? fetuješ? "
Věříme, že pokud příště místo toho psaní do chatu přijde omluva, případně nebudeš psát tyhle věci, tak tě u CT admin nechá
Vyřešeno.
s HLSA jsme se shodli, že ten přehoz byl na hranici.
Radši tě měl admin upozornit skrze chat/voice, než tě hned přehazovat.
Jde i o to, že přehoz by si nedostal, pokud bys neměl svůj výlev do chatu ,, fetuješ? fetuješ? "
Věříme, že pokud příště místo toho psaní do chatu přijde omluva, případně nebudeš psát tyhle věci, tak tě u CT admin nechá
Vyřešeno.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1