• Stránka 1 z 1
[Z] ZM / HoluBeks
Zdravím, rád bych sa zapojil do řádu Správců pro Zombie Servery, děkuji.
Nick v hre : HoluBeks.
Nick na fóre : HoluBeks
Profil na fóre : holubeks-u68848.html
Vek : 20
Steam nick : HoluBeks
Steam ID : STEAM_0:1:549354671 (76561199058975071) < --[ STEAM PROFIL ID ]
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=98134
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti som mal prohřešky, ale to bylo tak 5 let zpátky, momentálně som čistý.
Niečo o sebe : Čau čau, jsem Honza A.K.A HoluBeks, z Ostravy. Momentálně pracuji z Home Office takže mám spoustu času a tudiž ho využívám hráním her a užívání života, Counter Strike som žačal hrát v ked mi bolo 5 a poprvé na Gamesites som sa napojil v 9 a to na jeden ze Zombie Serveru, přes moji pubertu a dospívání som Gamesites přestal hrát a znovu jsem ho začal hrávat před rokom. Jsem Pohodvý, Ohleduplný a spravedlivý, je semnou zábava a kukám Anime, to by mohlo být vše o mě .D
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Adminem na Zombie Serverech sa chcem stát, lebo je to můj prvý server co som u Vás začal hrávat ako 9 ročný kluk, fest mě to baví i teraz, ked už tam nikdo skoro nehraje tak i tak si tam zajdu na hodinku abo dvě zahrát s Boty, chcem se tam stát adminem abych si tuhle hru mohl užít naplno aj ked sú tam boti, chcem len dbát na zábavu toho serveru a na slušný chat.
Děkuji za Váš čas, přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem HoluBeks
Nick v hre : HoluBeks.
Nick na fóre : HoluBeks
Profil na fóre : holubeks-u68848.html
Vek : 20
Steam nick : HoluBeks
Steam ID : STEAM_0:1:549354671 (76561199058975071) < --[ STEAM PROFIL ID ]
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... ayer=98134
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti som mal prohřešky, ale to bylo tak 5 let zpátky, momentálně som čistý.
Niečo o sebe : Čau čau, jsem Honza A.K.A HoluBeks, z Ostravy. Momentálně pracuji z Home Office takže mám spoustu času a tudiž ho využívám hráním her a užívání života, Counter Strike som žačal hrát v ked mi bolo 5 a poprvé na Gamesites som sa napojil v 9 a to na jeden ze Zombie Serveru, přes moji pubertu a dospívání som Gamesites přestal hrát a znovu jsem ho začal hrávat před rokom. Jsem Pohodvý, Ohleduplný a spravedlivý, je semnou zábava a kukám Anime, to by mohlo být vše o mě .D
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Adminem na Zombie Serverech sa chcem stát, lebo je to můj prvý server co som u Vás začal hrávat ako 9 ročný kluk, fest mě to baví i teraz, ked už tam nikdo skoro nehraje tak i tak si tam zajdu na hodinku abo dvě zahrát s Boty, chcem se tam stát adminem abych si tuhle hru mohl užít naplno aj ked sú tam boti, chcem len dbát na zábavu toho serveru a na slušný chat.
Děkuji za Váš čas, přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem HoluBeks
Zdrávím, hrajem Counter od 5 let, možme zahrát spolu, napiš mi.
-
HoluBeks - Kolemjdoucí
[Z] ZM / HoluBeks
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM / HoluBeks
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/ ... yer=112851
Aktivita je jedna zo základných podmienok pre prijatie... Okrem toho si bol dnes zamietnutý aj na JB serveroch, takže ďalšiu žiadosť môžeš založiť až o mesiac
Zamietnuté
Total Connection Time: 0d 00:47:43h
Aktivita je jedna zo základných podmienok pre prijatie... Okrem toho si bol dnes zamietnutý aj na JB serveroch, takže ďalšiu žiadosť môžeš založiť až o mesiac

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1