• Stránka 1 z 1
[Z]žádost o admina
Ahoj, žádám o práva na GS dust2 only 1 prosím. 
Nick ve hře: testarossaCZ^
Nick na fore: tafrob
Věk: 27
Steam nick: testarossa22
Steam ID: STEAM_0:0:145520462
Nějaké bany nebo prohřešky: Ne určitě ne, co si tak pamatuju jsem nikdy cheaty nepoužíval a ani nějaké vulgární chování jsem neměl.
Něco o sobě: Ahoj jmenuji si Filip a je mi 27 let. Jsem vyučený elektromechanik s výučním listem a nedodělanou nástavbou oboru podnikání. Momentálně jsem zaměstnaný kousek u Plzně v Penny skladu kde pracuji už 7 let. Ve volném čase si rád zahraju playstation s kamarádem nebo právě csko na GS.
Rád chodím na ryby a jezdím na tenis.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Chci se podílet na vedení a pořádku v gamesites portálu, aby všichni hráči byly bez cheatů a chovali se aspoň drobet slušně.
Jinak děkuji za váš čas při čtení a doufám, že to snad dobře dopadne a stanu se novým adminem. Ještě jednou díky čus.

Nick ve hře: testarossaCZ^
Nick na fore: tafrob
Věk: 27
Steam nick: testarossa22
Steam ID: STEAM_0:0:145520462
Nějaké bany nebo prohřešky: Ne určitě ne, co si tak pamatuju jsem nikdy cheaty nepoužíval a ani nějaké vulgární chování jsem neměl.
Něco o sobě: Ahoj jmenuji si Filip a je mi 27 let. Jsem vyučený elektromechanik s výučním listem a nedodělanou nástavbou oboru podnikání. Momentálně jsem zaměstnaný kousek u Plzně v Penny skladu kde pracuji už 7 let. Ve volném čase si rád zahraju playstation s kamarádem nebo právě csko na GS.

Rád chodím na ryby a jezdím na tenis.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Chci se podílet na vedení a pořádku v gamesites portálu, aby všichni hráči byly bez cheatů a chovali se aspoň drobet slušně.

Jinak děkuji za váš čas při čtení a doufám, že to snad dobře dopadne a stanu se novým adminem. Ještě jednou díky čus.

- tafrob
- Kolemjdoucí
[Z]žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina
Žádal sis před pěti dny a já Ti napsal, že máš měsíc projevit nějakou snahu...no a nic.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: žádost o admina
Seweee píše:Žádal sis před pěti dny a já Ti napsal, že máš měsíc projevit nějakou snahu...no a nic.
Zamítnuto.
joo takhle, já myslel, že do měsíce to mám opravit. sorry
- tafrob
- Kolemjdoucí
Re: [Z]žádost o admina
joo takhle, já myslel že do měsíce to mám opravit. sorrytafrob píše:Seweee píše:Žádal sis před pěti dny a já Ti napsal, že máš měsíc projevit nějakou snahu...no a nic.
Zamítnuto.
joo takhle, já myslel, že do měsíce to mám opravit. sorry
rád bych to nějak zvýraznil nebo změnil, ale nefunguje mi to. nejde dát jiná barva, nebo tučné písmo
- tafrob
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1