• Stránka 1 z 1
zvýšenie FPS
Ahojte,
Viete mi niekto poradiť, prosím, ako zvýšiť FPS?
FPS mám stále na max 60, aj cez všetky príkazy v konzole, nefunguje zvýšenie.
Kedysi sa to dalo nejako cez graciku kartu alebo tak nejak, lenže kedže už moja priorita neni počítač, tak som to všetko zabudol ako sa nastavuje. Viete mi niekto poradiť prosim?
Ďakujem, s pozdravom
Viete mi niekto poradiť, prosím, ako zvýšiť FPS?
FPS mám stále na max 60, aj cez všetky príkazy v konzole, nefunguje zvýšenie.
Kedysi sa to dalo nejako cez graciku kartu alebo tak nejak, lenže kedže už moja priorita neni počítač, tak som to všetko zabudol ako sa nastavuje. Viete mi niekto poradiť prosim?
Ďakujem, s pozdravom
- Hruso88
- Kolemjdoucí
zvýšenie FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zvýšenie FPS
Ahoj, gl_vsync 0 si zkousel?
Popripade jestli mas nvidii https://m.youtube.com/watch?v=QwThzWFLx ... AxMDAgZnBz
Popripade jestli mas nvidii https://m.youtube.com/watch?v=QwThzWFLx ... AxMDAgZnBz
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Ahoj,
První moznost -
Doporučuji pouzit launch commands settings ktere se zadavaji do Steamu do "consoloveho" radku.
Kde to najdeš?
Ang.
The location where you add: Library - Games - Counter-Strike (right-click) - Properties - Set launch options.
Česky.
Pujdes do steam knihovny -> Klikneš pravým tlačítkem myši na Counter-Strike - Vlastnosti - Moznosti Spusteni
Tvuj ukol je jednoduchy a to ze tam ty prikazy vlozis do toho radku.
Zde mas vypis prikazu:
(Pojmenuju ti i co to znamena nebo dela) vkladej tam jen prikazy ktere zacinaji takto -
-high (Bude pouzivat CSko jako hlavní prioritu pri hrani, takze se tvuj pocitac / notebook bude soustredit jen na tvou hru a ignoruje okolni programy)
-heapsize 4194304 (Navýší pamet)
-noforcemaccel (Vypne ti rychlost ve windows coz ti zlepsi presnost mysi ve hre)
-noforcemparms
-noforcemspd (Vypne ti presnost myši)
-gl (OpenGL graficky mod, doporucuji)
-nosync (Vypne ti gl_vsync)
-freq (Tento prikaz ti umozni na kolik chces aby se tva obrazovka obnovovala)
To si zjistis tak ze pujdes do Nastaveni -> System -> Obrazovka - Pokrocila Obrazovka tam najdes kolik ma tvuj monitor max. obnov. frekvenci a to napises do prikazoveho radku.
Priklad. -freq 70 nebo -freq 120 jako mam ja na notebooku.
+hud_fastswitch 1
+cl_filterstuffcmd 1
+rate 100000
+cl_updaterate 101
+cl_cmdrate 101
+fps_max 99.5
+ex_interp 0
+cl_dlmax 1024
+cl_cmdbackup 2
+fps_override 0
+gl_vsync 0
Druha moznost -
Zkus aktualizovat grafiku/ovladace/windows.. Nekdy to je i timhle.
Treti moznost -
Smaz si vsechny configy a vymaz celkove celou hru. Samozrejme svuj vlastni config se svym nastavenim si zalohuj a smaz celou hru i se slozkou a pote znova hru nainstaluj a spust.
Ctvrta moznost -
Viz. prispevek od Angela.
První moznost -
Doporučuji pouzit launch commands settings ktere se zadavaji do Steamu do "consoloveho" radku.
Kde to najdeš?
Ang.
The location where you add: Library - Games - Counter-Strike (right-click) - Properties - Set launch options.
Česky.
Pujdes do steam knihovny -> Klikneš pravým tlačítkem myši na Counter-Strike - Vlastnosti - Moznosti Spusteni
Tvuj ukol je jednoduchy a to ze tam ty prikazy vlozis do toho radku.
Zde mas vypis prikazu:
(Pojmenuju ti i co to znamena nebo dela) vkladej tam jen prikazy ktere zacinaji takto -
-high (Bude pouzivat CSko jako hlavní prioritu pri hrani, takze se tvuj pocitac / notebook bude soustredit jen na tvou hru a ignoruje okolni programy)
-heapsize 4194304 (Navýší pamet)
-noforcemaccel (Vypne ti rychlost ve windows coz ti zlepsi presnost mysi ve hre)
-noforcemparms
-noforcemspd (Vypne ti presnost myši)
-gl (OpenGL graficky mod, doporucuji)
-nosync (Vypne ti gl_vsync)
-freq (Tento prikaz ti umozni na kolik chces aby se tva obrazovka obnovovala)
To si zjistis tak ze pujdes do Nastaveni -> System -> Obrazovka - Pokrocila Obrazovka tam najdes kolik ma tvuj monitor max. obnov. frekvenci a to napises do prikazoveho radku.
Priklad. -freq 70 nebo -freq 120 jako mam ja na notebooku.
+hud_fastswitch 1
+cl_filterstuffcmd 1
+rate 100000
+cl_updaterate 101
+cl_cmdrate 101
+fps_max 99.5
+ex_interp 0
+cl_dlmax 1024
+cl_cmdbackup 2
+fps_override 0
+gl_vsync 0
Druha moznost -
Zkus aktualizovat grafiku/ovladace/windows.. Nekdy to je i timhle.
Treti moznost -
Smaz si vsechny configy a vymaz celkove celou hru. Samozrejme svuj vlastni config se svym nastavenim si zalohuj a smaz celou hru i se slozkou a pote znova hru nainstaluj a spust.
Ctvrta moznost -
Viz. prispevek od Angela.
- SpringWaltz
- Amatér
Přiznám se, že jsem moc nečetl co tady psal Sring, ale pokud máš 60 FPS lock víceméně všude, ne jen na CSku, tak hádám, že máš NVIDIA.. NVIDIA má standardně locknutých 60 FPS a musíš to pošéfit přímo v nastavení PC, nikoliv ve hře
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1