• Stránka 1 z 1
[V] Neschopnost Simona, neznalost
Nick: StepBro ; StepSister
Steam ID: STEAM_0:0:762729071 ; https://imgur.com/1TNJnJr
Čas , Datum: 3.2 0:30
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/OCMVNGGV9XBWJDE9-2L7/
Vyčas: 25:55 začíná atrakce Wipeout, Simon řekne "kdo spadne z Wipeoutu umírá" S přehledem splním atrakci a následně přeskočím na jiný stupínek, poté druhé Ct upozorní na "chybu" a neví co má dělat, jak má dál hrát, Patrikus napíše zabi ho, tudíž poslouchání T, poté když jsem to psal do Tchatu, tak mi sám Pato odpověděl, že to nevnímal, že jen chtěl, aby mě zabil což chápu
https://imgur.com/xk2ZKnW
35:00+ Kolo na Fotbalovém hřišti
Dá reakci o Výhodu, kde mu hráč skočí, absolutně to neřeší, vůbec by mu nevadilo, že by nadržoval. Reaguje až poté co mu píšu do chatu, ale zase poslouchá vězně.
40:00+ Absolutně nezvládnuta situace okolo fotbalu. Prvně řekl podle oficiálních pravidel a pak to změnil tak, že který tým dá první 2 goly tak bude přežívat, tudíž podle mě, jsme mohli střílet do obou branek. Poté co jsme zbyli 2,tak pokračoval v Zápase, který předtím ukončil a nechal mému oponentovi "bod" a zabil mě, po jednom střeleném golu a tady si myslím, že Padl Fk. Fotbal končí 46:15 a tady bych to doporučil shlédnout celé.
Steam ID: STEAM_0:0:762729071 ; https://imgur.com/1TNJnJr
Čas , Datum: 3.2 0:30
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/OCMVNGGV9XBWJDE9-2L7/
Vyčas: 25:55 začíná atrakce Wipeout, Simon řekne "kdo spadne z Wipeoutu umírá" S přehledem splním atrakci a následně přeskočím na jiný stupínek, poté druhé Ct upozorní na "chybu" a neví co má dělat, jak má dál hrát, Patrikus napíše zabi ho, tudíž poslouchání T, poté když jsem to psal do Tchatu, tak mi sám Pato odpověděl, že to nevnímal, že jen chtěl, aby mě zabil což chápu

35:00+ Kolo na Fotbalovém hřišti
Dá reakci o Výhodu, kde mu hráč skočí, absolutně to neřeší, vůbec by mu nevadilo, že by nadržoval. Reaguje až poté co mu píšu do chatu, ale zase poslouchá vězně.
40:00+ Absolutně nezvládnuta situace okolo fotbalu. Prvně řekl podle oficiálních pravidel a pak to změnil tak, že který tým dá první 2 goly tak bude přežívat, tudíž podle mě, jsme mohli střílet do obou branek. Poté co jsme zbyli 2,tak pokračoval v Zápase, který předtím ukončil a nechal mému oponentovi "bod" a zabil mě, po jednom střeleném golu a tady si myslím, že Padl Fk. Fotbal končí 46:15 a tady bych to doporučil shlédnout celé.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
[V] Neschopnost Simona, neznalost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neschopnost Simona, neznalost
S tou fotbalovou situací přiznávám chybu, ano to se omlouvám. Ale Když jsme byli na wipeoutu tak jsem to bral jako slovo admina. Ale přiznávám chybu
ggs

happy
-
Gucciarino - Pokročilý
Re: Neschopnost Simona, neznalost
Ahoj,
k první situaci: Simon dal příkaz běžte každý na jeden stupínek, každý bude mít svůj - měl si jít na jeden stupínek a ten byl pro tebe místo určené simonem. Tys opustil stupínek a proto si správně dostal kill.
Druhá situace: Pro příště vyčasuj prosím i začátek daného kola, za celé kolo jsem nezaregistroval, že by simon dával zákazy, takže skočit mohl a výhodu zrušenou mít neměl. Takže si zmátl simona, ale ano, věřit Tčkum se nemá. (V čase 33:55 nadržoval u hráče, který se mu po cestě zastavil.)
Třetí situace: Za tyhle časy banovat nebudu, bylo to blbě provedeno, ale řešil to tam admin, který se ptal, zda řekl, že si dají fotbal. Krom toho si admin sám řekl že at mu dá kill, ale to bylo kvůli zlým informacím ke kterým se admin dostal, nikdo jiny tam nezemřel.
Čtvrtá situace:
A tady bych doporučil napsat co vše se stalo, at si to nemusím házet jako celovečerák. Nic jsem v tom kole nenašel.
Suma sumárum - Hráč ban nedostane, ale pro příště si dá větší pozor na to, jaké příkazy dává.
Vyřešeno.
k první situaci: Simon dal příkaz běžte každý na jeden stupínek, každý bude mít svůj - měl si jít na jeden stupínek a ten byl pro tebe místo určené simonem. Tys opustil stupínek a proto si správně dostal kill.
Druhá situace: Pro příště vyčasuj prosím i začátek daného kola, za celé kolo jsem nezaregistroval, že by simon dával zákazy, takže skočit mohl a výhodu zrušenou mít neměl. Takže si zmátl simona, ale ano, věřit Tčkum se nemá. (V čase 33:55 nadržoval u hráče, který se mu po cestě zastavil.)
Třetí situace: Za tyhle časy banovat nebudu, bylo to blbě provedeno, ale řešil to tam admin, který se ptal, zda řekl, že si dají fotbal. Krom toho si admin sám řekl že at mu dá kill, ale to bylo kvůli zlým informacím ke kterým se admin dostal, nikdo jiny tam nezemřel.
Čtvrtá situace:
a tady bych to doporučil shlédnout celé.
A tady bych doporučil napsat co vše se stalo, at si to nemusím házet jako celovečerák. Nic jsem v tom kole nenašel.
Suma sumárum - Hráč ban nedostane, ale pro příště si dá větší pozor na to, jaké příkazy dává.
Vyřešeno.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
Re: [V]Neschopnost Simona, neznalost
No tak počkat, nesouhlasím s tím Stupínkem, jelikož pokud bych já byl přemístěň tou radlicí na jiný stupínek a stále bych nespadl, tak jsem splnil atrakci a tudíž nemám mít kill, nic neřekl o tom, že ho nesmíme opustit. Kdyby řekl, tak to je už jiná. A dost nesouhlasím s rozsudkem, jelikož hráč nahlašuje za "nadržování" a sám za Simona dělá X Y Z chyb a toto mu projde? Takže mě za jednoho hráče, který umřel na další Atrakci se dá 6h ban a tomuto hráči co za 3 kola zkazil snad vše co mohl to projde? Fajn dvojí metr zde funguje jak tak vidím dobře, no nic
DD kašlu tady na to, nemá to smysl. To že zkazil celý fotbal, nadržoval tam hráčům dokud ho někdo neupozornil to nikdo neřeší
D Vtip tohle fakt, mějte se GN, asi to tady zase bude chtít trošku sjednat pořádek.

EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
Re: [V]Neschopnost Simona, neznalost
NohomoBeLiked píše:No tak počkat, nesouhlasím s tím Stupínkem, jelikož pokud bych já byl přemístěň tou radlicí na jiný stupínek a stále bych nespadl, tak jsem splnil atrakci a tudíž nemám mít kill, nic neřekl o tom, že ho nesmíme opustit.
Je to přesně naopak jak píšeš, dnes jsme měli poradu a přesně takto mi to bylo vysvětleno, každopádně hádám chceš někoho z vyšších aby na to mrknul, tak to nechám otevřené a podívá se na to někdo z vyšších

Zahradní traktor - HECHT 5192
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
Re: [HLSA]Neschopnost Simona, neznalost
Ahoj,
když simon poví ať jdete na jeden ze stupínku, tak máš již místo určené simonem
Sice simon řekl, že nesmíte spadnout, ale jelikož si opustil místo určené simonem, tak si mohl dostat kill.
Pokud by simon specifikoval, že můžete opustit políčko na jiné, tak je to rozdíl, ale takhle se hrál klasický wipeout
když simon poví ať jdete na jeden ze stupínku, tak máš již místo určené simonem
Sice simon řekl, že nesmíte spadnout, ale jelikož si opustil místo určené simonem, tak si mohl dostat kill.
Pokud by simon specifikoval, že můžete opustit políčko na jiné, tak je to rozdíl, ale takhle se hrál klasický wipeout
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1