• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] staznost na admin team
Dobrej večer, chcem podať sťažnosť na admina menom odyssenko.
Dal mi ban že neschopnosť Simona CT /AA to čo je ??? že ja som neschopný ? to on si mysli o sebe alebo čo okamžite chcem unban lebo dal ho FREE. Ja som Simona ani nemal počas hry raz som dostal upozornenie od hráča ktorý nemá pravá ani, aby som sa nehral. a to je všetko a zrazu nova mapa a mam ban? to čo je odyssenko ? nehnevam sa ale chcem unban
e. Amby: Přesunuto z CS2 stížností.
Dal mi ban že neschopnosť Simona CT /AA to čo je ??? že ja som neschopný ? to on si mysli o sebe alebo čo okamžite chcem unban lebo dal ho FREE. Ja som Simona ani nemal počas hry raz som dostal upozornenie od hráča ktorý nemá pravá ani, aby som sa nehral. a to je všetko a zrazu nova mapa a mam ban? to čo je odyssenko ? nehnevam sa ale chcem unban
e. Amby: Přesunuto z CS2 stížností.
- huyuny
- Pokročilý
[V] staznost na admin team
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: staznost na admin team
a nikto ma nevyzval ani ze zober si simona alebo ukaz ci mas mik .. hej a ani nikto z admin teamu co tam boli hej a pride on a da ban to co je ???
- huyuny
- Pokročilý
dodrž prosím vzor, nech sa ti viem vyjadriť
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Neviem podla akeho vzoru ... ja chcem unban to je vsetko chcem s este dnes zahrat bo potom zas nebudem hrat 2 dni to je vsetko
- huyuny
- Pokročilý
No čo dostanem unban alebo napisem PEtovi
- huyuny
- Pokročilý
PEto píše:VzorNázov témy - ADMIN / SERVER
1. Váš nick a ID
2. Popis situácie - stručne, jasne, prehľadne
3. Dôkaz - demo/screenshot/iný druh dôkazu
Do sťažností sa môžu vyjadrovať iba kompetentné osoby a osoby, ktoré sú priamo zainteresované do danej situácie.
Konečný verdikt určujú: HLSA, HLA, VEDENIE GS
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Sťažnosť na Gamesites admin team - odyssenko / JAILBREAK 1
1. drloper123 STEAM_0:1:197075410
2. Dostal som ban pre nič z nič ani simona som poćas hry nemal ani som fk nikomu nedal nic zle som nerobil boli tam aj ostatní adminy nijak mi nevyzvali že ber simona alebo máš mik? ani žiadne upozornenie som nedostal od nich hej a prídeš ty a na ďalšiu mapu že idem k ct a mam ban ???
3. Dôkazy nemám žiadne lebo prečo by som natáčal jak hrajem ? to asi nikto ne?
1. drloper123 STEAM_0:1:197075410
2. Dostal som ban pre nič z nič ani simona som poćas hry nemal ani som fk nikomu nedal nic zle som nerobil boli tam aj ostatní adminy nijak mi nevyzvali že ber simona alebo máš mik? ani žiadne upozornenie som nedostal od nich hej a prídeš ty a na ďalšiu mapu že idem k ct a mam ban ???
3. Dôkazy nemám žiadne lebo prečo by som natáčal jak hrajem ? to asi nikto ne?
- huyuny
- Pokročilý
Bol si nahlásený v sekcii Admin-Akadémia (preto tá skratka AA).
Dôkazy majú vyšší dostupné v AA. Podľa dema si však dal FK, nekomunikoval si s adminom tak, ako sa patrí. Navyše tvoj banlist
↓↓↓

je dostatočne plný banov k CT a preto som sa rozhodol, že ťa necháme oddýchnuť od hrania u CT, aby si sledoval hru z pohľadu T a doučil sa nejaké veci. Máš tam riadne medzery.
K tomuto sa nejdem vyjadrovať, nakoľko tí čo ma poznajú vedia ako dlho tu som.
Dôkazy majú vyšší dostupné v AA. Podľa dema si však dal FK, nekomunikoval si s adminom tak, ako sa patrí. Navyše tvoj banlist
↓↓↓

je dostatočne plný banov k CT a preto som sa rozhodol, že ťa necháme oddýchnuť od hrania u CT, aby si sledoval hru z pohľadu T a doučil sa nejaké veci. Máš tam riadne medzery.
huyuny píše:že ja som neschopný ? to on si mysli o sebe alebo čo okamžite chcem unban lebo dal ho FREE.
K tomuto sa nejdem vyjadrovať, nakoľko tí čo ma poznajú vedia ako dlho tu som.

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
To VD som nahlasil a ten typek to VD aj dostal ta situacia bola v celach kde typek si myslel ze dostal kill do MACKOsk alebo kill som mu dal ja tak som to mohol nechat tak ne? ale ja som Vd nahlasil mu . a čo ze mam bany? ako ty mozes vediet ze tie bany som dostal ja a nie moj brat ? mas nejaky dokaz ? pekna vyhovorka na bany co tu pleties bany z minulosti tu sa zaoberaj tymto... a z jakymi adminmi som nekomunikoval ?? boli tam dvaja max 3 a co som im mal hovorit ze dobre hrate podte len tak dalej ? dobre si starsi odomna o dost ale nemusis mi davat ban pre nic za nic ja ti nenadavam ani nic hej... a ze ma nejaky akademik nahlasil zaco za ten FK za ktory som nahlasil VD?
- huyuny
- Pokročilý
Tak potom si riadne pochybol o sebe ne??? ked pises ze ta tu poznaju vidis fk na deme ale to ze som mu nahlasil vd tak uz nevidis pekne pekne
- huyuny
- Pokročilý
Ja mam to demo stiahnute uz a tam to je vidno mam to tu posielat ??
- huyuny
- Pokročilý
huyuny píše:Ja mam to demo stiahnute uz a tam to je vidno mam to tu posielat ??
jo pošli a keď dohrajem karty tak sa vyjadrím
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Je to, to iste demo co aj ty si videl len treba pozerat aj to dobre nie len to zle
( Ako dostal ten FK v celach tak na dalsie kolo skoro hned na zaciatku som nahlasil to vd tak prosim ta pozri sa nato nabuduce poriadne. a tak davaj bany.

- huyuny
- Pokročilý
Dôkaz : hltv.fakaheda.eu/20312-2402052104-jb_flyhigh.dem.zip
Dostal si ban po zhliadnutí úplne inej situácie.
Len toľko, že ban si dostal vďaka nahláseniu, tvoja minulosť plná banov ti len priťažila. To že či hraješ ty alebo tvoj brat ma nezaujíma, ban sa dáva na Steam ID, ktorá je viazaná k účtu, aj keby tam hral Maxipes Fík na tvojom účte, tak mi to môže byť jedno.
Oceňujem tvoju pokoru.
Každopádne. Ja sa pozerám aj na to dobré, aj na to zlé. Keby si mal max. 1-2 bany v minulosti za max. FK, nepoviem krivého slova a ban ti nedám. Máš však dosť veľký počet banov za prehrešky u CT. Neboj, máš to len na deň, hrať môžeš, aj písať do chatu alebo hovoriť do voice, nemôžeš sa však napojiť do CT tímu. Možno prípadne ak sa ospravedlníš, uznáš chybu a pokúsiš sa o zmenu, tak niekto vyšší bude zhovievavý a skráti ti ban. Prosím, už nespamuj túto tému, všetko čo bolo potrebné, bolo dodané.
S pozdravom, Black Tears!
- Kód: Vybrat vše
2:03 - hráč se ptá proč dostal kill
2:32 - odpověď: si hodil flash ne?
2:48 - odpověď: a kto hodil flash?
3:00 - mu píšu a tys ho viděl?
3:01 - odpověď: JJ (a to už mi to tu nesedělo nějak, kvůli předešlým odpovědím).
3:13- 3:30 začínám řešit situaci přes voice s ním a grabem, že proč to teda píše "kto ho hodil" když ho zabil, zabíjením si má být jistý (už je PP, takže situace je odložena na další kolo na vyřešení.)
4:20 - hráč to řeší přes mikrofon
4:53 - 7:38 opět zasahuju teda s grabem a voicem (řeší se to opět zpětně proč psal ty věci Loper, řekl mi že si není jistý na 100% ani, a ani že se případně neomluví, kdyby to byl FK a celkově jeho vyjadřování byla katastrofa).
7:39 - přehoz.
Dostal si ban po zhliadnutí úplne inej situácie.
huyuny píše:ako ty mozes vediet ze tie bany som dostal ja a nie moj brat ? mas nejaky dokaz ? pekna vyhovorka na bany co tu pleties bany z minulosti tu sa zaoberaj tymto...
Len toľko, že ban si dostal vďaka nahláseniu, tvoja minulosť plná banov ti len priťažila. To že či hraješ ty alebo tvoj brat ma nezaujíma, ban sa dáva na Steam ID, ktorá je viazaná k účtu, aj keby tam hral Maxipes Fík na tvojom účte, tak mi to môže byť jedno.
huyuny píše:dobre si starsi odomna o dost ale nemusis mi davat ban pre nic za nic ja ti nenadavam ani nic hej...
Oceňujem tvoju pokoru.
Každopádne. Ja sa pozerám aj na to dobré, aj na to zlé. Keby si mal max. 1-2 bany v minulosti za max. FK, nepoviem krivého slova a ban ti nedám. Máš však dosť veľký počet banov za prehrešky u CT. Neboj, máš to len na deň, hrať môžeš, aj písať do chatu alebo hovoriť do voice, nemôžeš sa však napojiť do CT tímu. Možno prípadne ak sa ospravedlníš, uznáš chybu a pokúsiš sa o zmenu, tak niekto vyšší bude zhovievavý a skráti ti ban. Prosím, už nespamuj túto tému, všetko čo bolo potrebné, bolo dodané.
S pozdravom, Black Tears!
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Ahoj,
během dnešního dne se na to podívám a vyřeším to, zatím pokud máš nějaké případné dotazy, tak je můžeš směřovat mě do PM
díky
během dnešního dne se na to podívám a vyřeším to, zatím pokud máš nějaké případné dotazy, tak je můžeš směřovat mě do PM
díky
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2