• Stránka 1 z 1
[P]Jailbreak/stepbro
Nick ve hře: stepbro
Nick na fóru: Gucciarino
Odkaz na profil: gucciarino-u67656.html
Věk: 18
SID: STEAM_0:0:762729071
Odkaz na hlstats: tu
Proč se chci stát akademikem?: Chtěl bych si napravit minulost a ukázat Adminům že dny kde jsem byl problémový jsou pryč a to chci udělat tím, že splním akademii. Také bych chtěl pomáhat lidem na serverech co mód Jailbreak moc dobře nechápou, a byl bych schopný to do nich rvát dokavaď by se to nenaučili.
Moje prohřešky na GS: Měl jsem permu za obcházení, ban za nadávky, freekill a neschopnost CT. (na starém účtě)
Byl jsem už akademik?: Ano, 2x.. Poprvé jsem byl odebrán na vlastní žádost a po druhé myslím si že za neaktivitu.
Nick na fóru: Gucciarino
Odkaz na profil: gucciarino-u67656.html
Věk: 18
SID: STEAM_0:0:762729071
Odkaz na hlstats: tu
Proč se chci stát akademikem?: Chtěl bych si napravit minulost a ukázat Adminům že dny kde jsem byl problémový jsou pryč a to chci udělat tím, že splním akademii. Také bych chtěl pomáhat lidem na serverech co mód Jailbreak moc dobře nechápou, a byl bych schopný to do nich rvát dokavaď by se to nenaučili.

Moje prohřešky na GS: Měl jsem permu za obcházení, ban za nadávky, freekill a neschopnost CT. (na starém účtě)
Byl jsem už akademik?: Ano, 2x.. Poprvé jsem byl odebrán na vlastní žádost a po druhé myslím si že za neaktivitu.
happy
-
Gucciarino - Pokročilý
[P]Jailbreak/stepbro
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/stepbro
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Přečti si pravidla a využij k získání bodů Player Warning

-
Lucinka013 - Správce Akademie