I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] 30kgcementunaksichntu/JB1/

Příspěvekod wedix » 11 úno 2024, 22:14

Nick: 30kg cementu na ksichtu
Datum a čas: 11.02.2024 - 17:00+-

Popis situace: SIMON chtěl zadat atrakci na jb_snow z trampoliny skočit do vody u lodí, SIMON umřel. Vzal jsem SIMONA já a chtěl jsem ukázat, že to jde.

Důvod stížnosti: ADMIN 30kg cementu na ksichtu řekl ať SIMON dá "zábavnou atrakci". Pro někoho jako jsem JÁ nebo CT to je zábavná atrakce. Třeba i těch dvou co byli na bloku. To neznamená že bude říkat SIMONOVI co má dávat za atrakce když je to zábavná/splnitelná atrakce. Právě proto jsem chtěl ukázat že to jde. Skončilo to tak, že jsem byl před trampolínou zapl jsem stopky, vypnul jsem stopky že to dám na čas pak jsem skočil na trampolínu ještě jsem neměl zaplý stopky takže jsem ještě nechtěl začít a hned jsem dostal GRAB/buď rád že nedostaneš ban:*

Demo: https://easyupload.io/ggx1iq
Vyčasovaní: demo 53:00
wedix
Amatér
Amatér

[V] 30kgcementunaksichntu/JB1/

od Rumcajz » 11 úno 2024, 22:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30kgcementunaksichntu/JB1/

Příspěvekod Seso » 11 úno 2024, 22:41

Cus,

je super ze jsi frajer a zvladnes davat takove jumpy, cg.
Faktom ale je, ze za celu mapu sa nedali skoro ziadne atrakcie a ak hej, tak ich dal cca 2 simon, ktory to nezvladol a dostal prehoz od inych adminov.
Ked uz ste sa s tym konecne rozbehli, tak ste dali kola s longjumpom a skocit z trampoliny ku lodiam. Ako admin som vas poziadal nech date nieco normal, kde by sa mozno zabavili aj vezni konecne po 50min mapy a nie nieco, kde 10 veznov postupne bude cakat 10min, nez sa dostane na rad a vsetci zomru pri nejakom dalsiom vymyslenom skilled jumpe.
Ku mojmu tvrdeniu dodava aj fakt, ze z 17 veznov co bolo na zive malo zaujem o trampolinu 2.
Kedze si nevedel bohuzial dat nieco normal, eventualne si dostal prehoz.

Jednoducha pointa. Staci nebyt blb a snazit se bavit pri hre a budes klidne u CT, problem nejaky nemam s nikym pokial je normal.
Len niektori ludia to holt nedokazu, zejo.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod wedix » 11 úno 2024, 23:14

Co když ti dva na bloku neměli problém s touto atrakci, mohl ses jich zeptat tak nevidím důvod proč si rozhodoval za oba že si to nedají. Není pravda že bylo málo atrakcí, bylo jich dost na to vymyslet kreativní atrakci. To že napíše z 17 hráčů 2 že chtějí trampolínu, nemění nic na tom že SIMON nemůže dát trampolínu..

Takže tvoje argumenty jsou že lidi čekají 50min na normální atrakci a že skilled atrakce jsou irelevantní

Tu urážku nebudeme řešit ale ovládej se
wedix
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seso » 12 úno 2024, 00:41

Cauky,

Iba doplnim, ze som myslel, ze rozpravas o kole predtym (kedze som demo nekukal).
Ale vidim, ze asi je fajn vytrhavat veci z kontextu.

Upozornil som vas, nech sa snazite bavit veznov a nerobili si z toho zbytocny lj server kde frajerite svojimi skillmi, ktore vam nikto nebere a ze je aj na case dat normal atrakcie, ktore za 50min boli hadam 2?
Upozornenie prislo prave pri tejto atrakcii. Do konca mapy ostavalo ?5min? a tak som vas poprosil aby ste sa zmohli aspon na nejake jedno zabavne kolo, meisto ahrd lj atrakcii, kde ste dokonca aj umierali a my sme medzitym cakali a nudili sa.

Myslim si, ze kto hra hry pre srandu a mal by trochu nadhlad by to pochopil(Inak interpretovana predosla veta, ak by ta urazila sry. Zabudol som, ze sme v dobe inych pohlavi a v dobe kde je kazdy z cukru. Necakal som, ze zrovna ty by si spadal do tej kategorie aby ta to urazilo, takze prepac v tomto. Budem sa k tebe spravat uz specialne :) ). Kto nie, tak si nemyslim, ze ma co robit u CT.

Na konci mapy samozrejme s cielom provokovat ste naschval cca 4ia CT isli davat tuto atrakciu, ked vam zili 2 hraci a 20 ludi cakalo, ajked som vas na to kolo/dve predtym upozornoval. Vy ste sa zabavili, co sme vsetci pochopili a brali s respektom, no nahadzal som vam prehozy, lebo to bolo uz moc.

Nic hrozne sa nestalo alebo sa mylim?
Mal som vam radsej pohadzat bany alebo co je vlastne cielom tejto staznosti?
Ci prehoz ti pride az moc po tych neschopnych kolach z tvojej strany, provokacie vsetkych adminov na serveri a skusanie ich trpezlivosti?
Nebud kysly a radsej sa bav morecko, nez len hrat frajera na serveri pred pseudo kamosmi na nete a potom byt zatrpknuty a stazovat si.
Ci od doby kedy si mal permy bez moznosti ub stale nenastala zmena? :roll:

So long lasko
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod byLife » 12 úno 2024, 16:29 VIP

řeší se...
Stížnost ještě musím probrat s ostatními HLSA, tak prosím vyčkej

díky
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [řeší se] 30kgcementunaksichntu/JB1/

Příspěvekod wedix » 12 úno 2024, 20:59

Vidím že se rád rozepisuješ a myslíš si, že to bude mít hodnotu. Psát v 1 ráno ti nedoporučuju. Druhá odezva od tebe mi zní moc neprofesionální jakožto dlouhodobý ADMIN. Píšeš že si demo kukal ale znovu si zmínil že byli 2 normální atrakce za mapu což není pravda, stačí se na to demo opravdu podívat.

Je pěkný, že si to vzal jako provokaci na tebe, na co jiného se vymluvit aby to vypadalo líp ve tvůj prospěch ale od začátku co tu atrakci SIMON vymyslel nebylo nic společného s provokací ADMINA. Nevidím nic špatného na tom dát atrakci která by urychlila kolo když teda podle tebe se lidi ve spectu nudili. Jejich mínus že jsou mrtvý.

"Nebud kysly a radsej sa bav morecko, nez len hrat frajera na serveri pred pseudo kamosmi na nete a potom byt zatrpknuty a stazovat si." - Podle tebe dělám frajera, protože umím tu hru ovládat. Pro tebe to asi není když tu hru hraješ X dlouho. Ale kompenzuješ si to tím, že máš ADMINA na serveru. Pro mě nejsi vhodný ADMIN na to aby si řešil problémy na serveru, proto píšu stížnost. Stížnosti nejsou od toho aby se lidi vybrečeli na ADMINY jak si ty myslíš ale aby se vyřešili ADMINI co jsou v teamu zbytečně.

Požádám tě o slušné vyjadřovaní v další tvý slohovce. :roll:
wedix
Amatér
Amatér

Re: [řeší se] 30kgcementunaksichntu/JB1/

Příspěvekod AJayy » 15 úno 2024, 18:55 VIP

Ahoj, nejdříve bych se chtěl omluvit za pozdní vyjádření ke stížnosti. Co se týče tedy stížnosti samotné, tak nebylo potřeba takto zasahovat na serveru ze strany admina. Atrakci jste záměrně nedávali neustále a já osobně v ní problém až zas takový nevidím. Cement příště u podobné situace bude klidnější a nebude takto ostře konat.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy