• Stránka 1 z 1
[V] yevgeni__ | JB#1 | FK
yevgeni__
STEAM_0:1:92936771
16. 02. 2024 ; 18:45
Byli jsme na zadní stěně v boxu. Já byl z obou stran obklopen hráči. Simon zkoušel pár vězňů na zbraň. Z jednoho vězně zbraň vypadla a dostala se přímo pode mě. Simon dal příkaz "Pojďte za mnou, nikdo nevezme zbraň." Začal jsem plnit příkaz. Vyšel jsem a sebral zbraň, protože jsem neměl prostor ji obejít.
1. Zbraň jsem ani neviděl, což jde vidět na demu.
2. Plnil jsem příkaz hned.
3. Kdybych skočil, zabijí mě za nepřímou cestu.
4. Kdybych počkal, než odejdou ostatní hráči, zabijí mě za pozdní plnění příkazů.
Další kolo mi hráč potvrdil, že VD nedostanu.
Demo
16:00+
25:40 - další kolo
STEAM_0:1:92936771
16. 02. 2024 ; 18:45
Byli jsme na zadní stěně v boxu. Já byl z obou stran obklopen hráči. Simon zkoušel pár vězňů na zbraň. Z jednoho vězně zbraň vypadla a dostala se přímo pode mě. Simon dal příkaz "Pojďte za mnou, nikdo nevezme zbraň." Začal jsem plnit příkaz. Vyšel jsem a sebral zbraň, protože jsem neměl prostor ji obejít.
1. Zbraň jsem ani neviděl, což jde vidět na demu.
2. Plnil jsem příkaz hned.
3. Kdybych skočil, zabijí mě za nepřímou cestu.
4. Kdybych počkal, než odejdou ostatní hráči, zabijí mě za pozdní plnění příkazů.
Další kolo mi hráč potvrdil, že VD nedostanu.
Demo
16:00+
25:40 - další kolo
-
SupreRer - Spamerův sluha
[V] yevgeni__ | JB#1 | FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: yevgeni__ | JB#1 | FK
Ahoj,
trochu zapeklitá situace.
Tčko ti hodilo pod nohy zbraň, které dostalo kill.
A teď v bodech:
1.) Tu zbraň jsem viděl letět směrem k tobě asi až po páté.
2.) Sebral si ji a simon dal ještě zvlášť příkaz, že nikdo nevezme zbraň. Bral bych to podobně jako když jdeš na stupínek a pak z něj omylem spadneš. Nicméně zbraň si hned vyhodil.
3.) Kill si dostal až potom, co si tu zbraň vyhodil.
e. Rajty: Kdybys počkal a zbraň obešel, pak bys měl dostat VD, a pokud bys ho nedostal tak bych teprve pak banoval.
Zajímalo by mě nejspíš HLTV, jak vypadala celá situace z pohledu yevgeniho, protože dem_force mam zabugovane.
I tak si myslím, že tady si ban tentokrát odpustíme, i když pro příště by to mohlo být z pohledu CT trochu více user-friendly a za těchto okolností kill nedávat.
Tady to prozatím uzavírám, kdyžtak nám hoď do pm HLTV jak celá situace vypadala.
Vyřešeno
trochu zapeklitá situace.
Tčko ti hodilo pod nohy zbraň, které dostalo kill.
A teď v bodech:
1.) Tu zbraň jsem viděl letět směrem k tobě asi až po páté.
2.) Sebral si ji a simon dal ještě zvlášť příkaz, že nikdo nevezme zbraň. Bral bych to podobně jako když jdeš na stupínek a pak z něj omylem spadneš. Nicméně zbraň si hned vyhodil.
3.) Kill si dostal až potom, co si tu zbraň vyhodil.
e. Rajty: Kdybys počkal a zbraň obešel, pak bys měl dostat VD, a pokud bys ho nedostal tak bych teprve pak banoval.
Zajímalo by mě nejspíš HLTV, jak vypadala celá situace z pohledu yevgeniho, protože dem_force mam zabugovane.
I tak si myslím, že tady si ban tentokrát odpustíme, i když pro příště by to mohlo být z pohledu CT trochu více user-friendly a za těchto okolností kill nedávat.
Tady to prozatím uzavírám, kdyžtak nám hoď do pm HLTV jak celá situace vypadala.
Vyřešeno
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1