I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]JB mjk:ltrz

Příspěvekod mrouzz » 18 úno 2024, 13:57

Neni to uplne stiznost, jen nevim kam to mam uplne dat. chci se jen zeptat, pokud jsem udelal chybu (kterou jsem si uvedomil), protoze jsem nedal nevyhodu hracovi a zmineny admin me dal do T, kde jsem byl prakticky pulku mapy a pak jsem se hodil zase k CT a dostal jsem ban za nerespektovani prehozu (pravidlo o tomhle jsem nikde nenasel, proto jsem to taky udelal?:D) tak se chci jen zeptat, kde se teda doctu o pravidlech respektovani adminu atd, protoze jsem nikde nenasel ze po tom co me prehodi se nemuzu nejakou dobu dat zpatky k CT. Samozrejme neocekavam unban atd, je to jen na hodinu a asi je to adekvatni, ale rad bych si teda doplnil znalosti a trosku se priucil, protoze bych tohle jinak neudelal. Kdyztak prosim tohle tema presunte jinam nebo mi reknete, kam ma s tim dotazem vlastne jit.

Dekuju, mrouzz (mrouzzeu na serveru).
mrouzz
Amatér
Amatér

[V]JB mjk:ltrz

od Rumcajz » 18 úno 2024, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB mjk:ltrz

Příspěvekod JayoX » 18 úno 2024, 14:04 VIP

Ahoj, není a nikdy nebude ohledně JB někde vše sepsané, zabralo by to nejspíš pěkných pár tera :-D
Každopádně je to situace, která je celkem zažitá a logicky, pokud tě přemístím od CT tak nechci, aby jsi byl u CT, to bych ti mohl dát pouze slay. Přehoz asi víš za co jsi dostal.. Nešlo ani tak o tu nevýhodu, ale spíš o to, že když jsem tě na ni upozornil, řekl jsi mi něco ve stylu, že to nebudeš řešit a že na to je*eš či co.

Pokud tě admin přemístí, už zůstaneš u T do konce mapy, nebo se zeptáš admina, zda můžeš zpět k CT.

Rozhodně jsem zklamaný, že od mého návratu přišla první stížnost až po cca měsíci a ještě je to vlastně dotaz..
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod mrouzz » 18 úno 2024, 14:08

Ano, ja to chapu a samozrejme jsem si to uvedomil, hraju to ale po x letech znovu a tohle jsem si proste neuvedomil ;)
mrouzz
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 18 úno 2024, 17:34 VIP

Ahoj, jak psal už JayoX tak po přehozu se danou mapu již vrátit k CT nemůžeš, pokud by admin neřekl jinak. Co se týče zbytku, tak to popsal více než dostatečně.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy