• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor]mlfk od uživatele Mr.Casanova a Vikis
dne 26.2.2024 mi Mr.Casanova dal celkem 13 fk na mapě jb_oasis_prefinal2 . Když začalo kolo Casanova mě hledal a až mě našel dal mi fk bezdůvodně . Když jsem chtěla mik a nezabil mě tak mě zabil v půlce miku
Mr.Casanova mě řekl že to dělá kvůli fk z minulé mapy (je to sice pravda takže si taky zasloužím ban
)´
omlouvám se za ten fk.
Vikis na jiné mapě nemůžu jsi zpomenout mi dal 2 fk jedno bylo za to že máme pustit klávesnicu a myš ale já to udělala ale zabil mě za nic. 2 fk jsem dostala když jsem mluvila o 1 fk a v půlce mě zabil
chtěla bych aby se to nějak vyřešilo děkuji s pozdravem MLÉKO 227 CZ ZIMA

Mr.Casanova mě řekl že to dělá kvůli fk z minulé mapy (je to sice pravda takže si taky zasloužím ban

omlouvám se za ten fk.
Vikis na jiné mapě nemůžu jsi zpomenout mi dal 2 fk jedno bylo za to že máme pustit klávesnicu a myš ale já to udělala ale zabil mě za nic. 2 fk jsem dostala když jsem mluvila o 1 fk a v půlce mě zabil
chtěla bych aby se to nějak vyřešilo děkuji s pozdravem MLÉKO 227 CZ ZIMA

- mleko227czzima
- Kolemjdoucí
[Mimo vzor]mlfk od uživatele Mr.Casanova a Vikis
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mlfk od uživatele Mr.Casanova a Vikis
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1