[Z]Jailbreak / monkeyassdigga

Příspěvekod AwpOnly » 14 kvě 2024, 22:52 VIP

Nick ve hře: monkeyassdigga

Nick na fóru: AwpOnly

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/6556119899/

Odkaz na profil: awponly-u64608.html

Sekce: Jailbreak

Věk: 20

Steam ID: STEAM_0:0:519404828

Odkaz na váš HLstats: hlstats

Proč chci akademika: Kedysi som bol velmi problemovy hrac a mam fakt moc banov, takze si myslim, ze bez akademie to nepojde, preto by som sa chcel stat akademikom. Skusenosti mam hlavne z GO serverov, ktore su teraz off a preto som sa rozhodol pre 1.6 servery. Na sekcii GO som mal vela banov, ale myslim, ze to je dlha doba k tomu aby som nemal sancu dostat sa do akademie. Taktiez som niekolko krat bol akademik na csgo z toho 1x som bol vyhodeny (asi pred 4 alebo 5 rokmi).

Něco o mně: Volam sa Samuel, mam 20 rokov a pochadzam z Kosic. Aktualne som zmaturoval a cakaju ma uz len ustne maturity. Medzi moje konicky patri hokej ktoremu som sa venoval a hral za klub. Kazdopadne travim vacsinu casu na mojich oblubenych serveroch JB, kde sa snazim pomahat najma novym hracom.

Moje prohřešky na GS: Par banu na GO, na 1.6 nic. Bany z go si moc nepamatam ale urcite tam boli nejake MFK alebo nadavky, kazdopadne je to dlha doba a odvtedy som ''cisty'' :lol:

Byl jsem už akademik? Na 1.6 ne. Na GO som akademik bol asi 3x alebo 4x, z toho 1x som bol vyhodeny, ako som spominal, bolo to cca pred 4 alebo 5 rokmi a myslim, ze to bolo za nerespektovanie spravcu akademie.
AwpOnly
Spamer
Spamer

[Z]Jailbreak / monkeyassdigga

od Rumcajz » 14 kvě 2024, 22:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / monkeyassdigga

Příspěvekod Lucinka013 » 17 kvě 2024, 18:49