• Stránka 1 z 1
[V] Jailbreak/mountain
1. Fajkoman STEAM_0:0:51178725
2. Popis situácie - Simon bol admin Mountain (asi udajne je to admin) zvyšní admini boli u T. Dal nám atrakciu, pri ktorej vravel aby sme preskočili zo stola na stôl, bez toho aby sme sa dotkli zeme. Tak som preskočil a simon potom povedal zbytočne štart kedže sme už mali atrakciu plniť po tom čo povedal príkaz. následne lachtan povedal že som skočil skôr, druhy admin u T ho v tom podporil a tak som dostal od lachtana FK. Nemám mu to za zlé kedže mu to admin akoby dovolil zabiť ma.
3. Dôkaz - https://easyupload.io/36dy0n
čas 54:30-55:30 je to hltv takze zvuk ide iba cez nonsteam
2. Popis situácie - Simon bol admin Mountain (asi udajne je to admin) zvyšní admini boli u T. Dal nám atrakciu, pri ktorej vravel aby sme preskočili zo stola na stôl, bez toho aby sme sa dotkli zeme. Tak som preskočil a simon potom povedal zbytočne štart kedže sme už mali atrakciu plniť po tom čo povedal príkaz. následne lachtan povedal že som skočil skôr, druhy admin u T ho v tom podporil a tak som dostal od lachtana FK. Nemám mu to za zlé kedže mu to admin akoby dovolil zabiť ma.
3. Dôkaz - https://easyupload.io/36dy0n
čas 54:30-55:30 je to hltv takze zvuk ide iba cez nonsteam
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[V] Jailbreak/mountain
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/mountain
Čauky, psali ti T + CT ti říkali že jsem řekl na slovo ,,Start” že začnete atrakci a ani jsem nedopověděl vše co jsem chtěl a ty už jsi skočil. Pokud jsem se zmýlil tak se omlouvám ale tím pádem je to demence CT že dobře neposlouchali a měli alespoň něco říct ale všichni byli potichu a nikdo nic neřekl že někde nastala chyba + jsem se potom ptal v A-chatu jestli jsem někde udělal chybu.
Pokud jsem někde udělal chybu, tak se ti omlouvám.
Pokud jsem někde udělal chybu, tak se ti omlouvám.
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
- Mountain
- Akademik
Re: Jailbreak/mountain
Mountain počas vysvetľovania atrakcie neurčil žiadny spúšťač, takže si mohol skočiť hneď po tom, čo dopovedal príkaz.
Dostal si FK, no nemôžeme to dať za vinu len Mountainovi, pretože viacerí na serveri potvrdili, že spúšťač určil.
Pevne verím, že Mountain bude do budúcna opatrnejší a dá si väčší pozor.
Vyriešené.
Dostal si FK, no nemôžeme to dať za vinu len Mountainovi, pretože viacerí na serveri potvrdili, že spúšťač určil.
Pevne verím, že Mountain bude do budúcna opatrnejší a dá si väčší pozor.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1