I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] WAYZ/ JB1

Příspěvekod TrOlls » 12 črc 2024, 16:02

Situaci se stali asi tři takže toho tu bude trošku víc
1. wap / STEAM_0:0:110101975
2. Popis situácie - Začíná HVD a WAYZ si bere brokovnici, následně běží ke zbrojce kde si schválně buguje gun a zabíjí s ní CT, na demu je vidět že wayz nestřílel po CT jelikož tam v tu chvilku žádny nebylo a schválně střílí do tlačítka aby si bugl zbraň.
3. Dôkaz - http://hltv.fakaheda.eu/20312-240712142 ... ix.dem.zip

Čas: 24:30 cca začíná kolo na felixu
Situace č.2 Doufám že k téhle situaci nebude potřeba demo a že WAYZ potvrdí že to tak skutečně bylo, pokud ne tak demo dodám.

2. Popis situácie - Simon posílá hráče na čáru a poté zakazuje stát, jeden z hráčů begripuje na čáře a jelikož když člověk skáče nebo begripuje porušuje zákaz stát tak ho zabíjím, následně mi WAYZ začne tvrdit že nemám pravdu že jsem dal fk, když sem mu napsal že se zase bude hádat a říkat mi sračky jako včera, kdy nevěděl že tlačítko výtahu je CT zona a opakovaně mi tvrdil že není, tak se WAYZ rozhodl že mi dá ban za fk i když absolutně nezná nebo nerespektuje pravidla serveru.

3. Situace
Popis situácie - napsal sem Wayzovi že sem měl pravdu že sem si o tom psal s kyberem, dodám že celé situaci nepředcházela žádná nadávka nebo něco podobného ale jelikož jsem byl už velmi naštvaný chováním tohoto prostoduchého admina, napsal jsem mu že je tupej opičák a přistál mi ban na 12H za neúnosné nadávky.
WAYZ si na serveru dělá co chce a měl by za to být potrestán odebráním práv.
Děkuji :evil: :twisted:
TrOlls
Amatér
Amatér

[V] WAYZ/ JB1

od Rumcajz » 12 črc 2024, 16:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: WAYZ/ JB1

Příspěvekod WAYZ » 12 črc 2024, 16:29 VIP

Kamaráde, ještě nedávno jsi tu prosil o unban a jak začneš sekat latinu a nebudeš provokovat, to hezky zestárlo. Každopádně, co se týče té zbraně, tak je to regulérní způsob, jak vězeň může zbraň získat, jelikož jsi psal nějaké námitky, tak jsem si to raději ověřil, jako to dělám vždy, když jde někdo do nějakého rozporu, Kybercraft mi napsal, že je to šikovnost vězně. Navíc jediný důvod, proč tohle řešíš je jen kvůli tomu, že jsem tě přehodil, když jsi byl u ct bez miku. Druhá situace, ihned po tom, co jsi mi oznámil, že Kyber ti "napsal", že se to jako stání počítá, tak jsem samozřejmě nelenil a šel se ho zeptat taky. (touto věcí jsem si byl jist, takže jsem to dál neřešil). Rozporoval jsi to, co ti říká admin na serveru, tak jsi dostal ban za FK, který jsi podle mého dal. (stačilo kdybys trochu uvažoval a banu ses mohl vyhnout, stačí špetka slušného chování a ban bys určitě nedostal :-) )

2024-07-12 16:01:42 (Team) co uš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2024-07-12 16:01:27 (Team) zas mi budeš tvrdit nějaky sračky jak stím tlačítkem. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2024-07-12 16:01:16 (Team) no stojíš no. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2024-07-12 16:01:11 (Team) zeptej se zas někoho. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2024-07-12 16:01:07 (Team) když begripuje tak stojí. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2024-07-12 16:00:59 (Team) proč sem mu dal fk?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers

Výpis z hlstats po tom, co jsem ti řekl, že jsi dal fk, myslím si, že jsi ještě něco říkal do voicu a nenechal ses prostě zlomit, v této situaci je ban jediná možnost, kdybys jednal slušně a neobviňoval za kraviny, mohlo to dopadnout úplně jinak.

Ještě k tomu tlačítku, tak se může stát samozřejmě, že se zmýlím, ale já si pevně nestál za svým názorem, poslouchal jsem argumenty a nakonec jsem ti řekl, že to nebudu řešit a raději se poradím, což jsem udělal a bylo mi řečeno, že se při HVD může mačkat, ale jestli při běžném kole jako je to na jiných mapách, to netuším. Takže ano, dokážu uznat chybu, ale taky jsi jednal trošku jinak než dnes odpoledne. To, že ty už tohle nevidíš a hledáš jenom chyby je tvůj boj.

3. situace

2024-07-12 16:06:58 když skáčeš tak taky stojíš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2024-07-12 16:06:49 ty tupej opičak. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2024-07-12 16:06:44 takže díky za neoprávněnej ban. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2024-07-12 16:06:36 tak stojíš typek. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2024-07-12 16:06:33 ted sem si psal s kyberem a když begripuješ. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

Jelikož ses choval tak, jak ses choval, tak jsem ti dal ban za "urážení admina", což s tím, že mi napíšeš, že jsem ti dal neoprávněnej ban a ještě za to napíšeš, že jsem tupej opičák docela koresponduje s reasonem banu.

Takže díky za nahlášení. A samozřejmě se rád nechám poučit, pokud jsem v něčem neměl pravdu. :-)
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod TrOlls » 12 črc 2024, 16:33

Prosil jsem tu o UB za scripty nemělo to co dělat s chováním tak si nech ty svoje chytrý kecy ty fakeovej šašku .
TrOlls
Amatér
Amatér

Příspěvekod WAYZ » 12 črc 2024, 16:35 VIP

Co jsi dělal tím commandem? Akorát provokoval, aby ti někdo méně zkušený dal ban a ty sis na tom mohl honit triko, co tam máš dál?
Určitě sem nečekal že bych za to dostal permu spíš sem čekal že se někdo chytne a bude myslet že to je AB a dá mi neprávem ban.

Má to co dočinění s chováním? 100%
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod TrOlls » 12 črc 2024, 17:10

Hráči za tuto "chytrost" byli v minulosti banovaní, konkrétně třeba l0gic1337 za to dostal ban od cementa asi na týden a další hráči byli jinými adminy upozorňováni tak by mě zajímalo kde je pravda a mohli by jste si v tom udělat pořádek ať to děláte všichni stejně.
TrOlls
Amatér
Amatér

Příspěvekod kybik » 12 črc 2024, 18:38 VIP

Situácia č.1

V tomto prípade sa nejedná o bugovanie, keďže Wayz ten automat videl. Bugovanie by bolo, keby takto strelil do automatu cez stenu. To už sa trestá banom.

Situácia č.2

Moja prvotná informácia nebola správna. Ospravedlňujem sa za vzniknutý zmätok. V tomto prípade hráč môže begripovať (neporušuje tým zákaz stáť). Na druhej strane, je veľmi riskantné v takomto prípade begripovať, pretože ak hráč na stotinu prestane begripovať, CT ho môžu oprávnene zabiť za porušovanie zákazu.

Avšak, konkrétne pri tejto situácii ten hráč begripoval bez akéhokoľvek zastavenia, takže kill nemal dostať. Dostal FK, ty si dostal ban, ktorý nemusel byť, keby si arogantne neodpovedal adminovi na serveri. Ban bol oprávnený.

Situácia č.3

Ban na chat bol dlhší ako mal byť, takže som ti ho zrušil. Na druhej strane, ak budeš urážať a provokovať adminov na serveri, nemôžeš sa čudovať následným banom.

S adminom preberiem všetko potrebné.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] WAYZ/ JB1

Příspěvekod WAYZ » 16 črc 2024, 00:25 VIP

Omlouvám se za odmlku, chtěl bych ještě dodat jednu věc, a to, že já opravdu nechci nikoho banovat, pokud to není vyloženě nutné, měl by sis uvědomit jednu věc, i já si chci zahrát a neřešit tam neustále nějaké spory mezi tvými a mými názory. Piš věci normálně a zkus se o tom bavit jako člověk a ne jako provokatér, co musí mít vždy pravdu. Ani já nemám vždy pravdu a když jsi přesvědčený o opaku toho, jak vidím situaci já, tak nejjednodušší je to dát sem, vždy se přihlíží i k tomu, jak se člověk chová ve stížnosti a během dané situace na serveru, pokud budeš hulákat a tvrdit dle admina nepravdu (na serveru), tak budeš náležitě potrestán. Ventilovat své názory můžeš zde a lidé, kteří jsou ve příspěvku zahrnuti, ti určitě v klidu odpoví a obhájí si svoje, pak už je jen na vyšších, jak se k tomu postaví. Takže pro příště prosím, aby ses vyhnul zbytečným provokativním poznámkám a šel rovnou sem, díky.

1. Myslím si, ze admin nemá pravdu —> napisu můj názor a nechám se poučit —> už rozumím —> vše je sluníčkové.
2. Myslím si, ze admin nemá pravdu —> napisu můj názor a nechám se poučit —> stále nesouhlasím —> jdu na forum nebo za vyšší osobou, která muze admina upozornit a nebo mne poučit —> situace se vyřeší (v klidu) —> vše je sluníčkové.

Samozřejmě za přehnaný ban se ti omlouvám, měl jsem zvolit jinak.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy