I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Patrikus/JB1/neschopnosť CT

Příspěvekod Tyranizator » 14 črc 2024, 15:00

Tohto admina za jeho nezáujem dodržiavať adminský vzor pre hráčov nemám moc v láske už dlho. Riskuje vzbury tým, že necháva hráčov prežiť dlhšie, hrá sa, nestráži simona, fakuje afk, simona nezoberie keď je posledné živé CT ale akonáhle niečo zlé napíšem tak okamžite mi letí banán...
Dnes na Community už ale každé jedno kolo robil blbosti, za ktoré by iný hráč dostal minimálne prehoz, možno aj 24hod za neschopnosť, čo by u admina sa nemalo diať...
Prikladám HLTV:
https://www.uschovna.cz/zasilka/QEWF4WVCM4SRZVBD-4BL/SP8WKPFWFX

48:20 napoji ct a hned prve kolo afk
49:20 hra sa
50;30 hra sa
51:00 sa ide hrat namiesto strazenia simona
52:00 hitne hraca bez dôvodu
52:05 sa hra
53:45 sa ide hrat
54:25 blokuje hráča pri atrakcii
57;05 zdrzovanie pp
57:25 detto
57:50 zacina kolo simona nezoberie
58:30 priblizovanie sa
59:55 kazenie hry simonovi formou blokovanie úmyselného
60:40 hranie sa
61:40 hra sa
68;45 hranie sa
69,05 hranie sa
69:35 hranie sa
70,00 hranie sa admin sa zabije pri hrani neschopnosť ct
72:00 afk ale je pri počítači fake afk
nasledne vyjadrenie ze nema zaujem absolutne
73;50 simona nezoberie
74;30 hranie sa
75:00 padne Simon ale on si ho nevezme
79:10 padne simon nevezme ho
80:30 hranie sa
81;50 hranie sa
82:10 zdrzovanie pp
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

[V] Patrikus/JB1/neschopnosť CT

od Rumcajz » 14 črc 2024, 15:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Patrikus/JB1/neschopnosť CT

Příspěvekod kybik » 14 črc 2024, 15:41 VIP

Ahoj,

Nahraj to demo znova, ideálne na stránku, z ktorej sa to nedá zmazať.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod 3PaTiK5 » 14 črc 2024, 18:10 VIP

Ďakujem že si si práve ty našiel čas na toto, ktorý robí bordel na servery a neustále nadáva
V prvom rade by som sa chcel ospravedlniť bol som po dlhej ceste v noci tak som si dal potom jeden alko drink, ktorý na mňa zapôsobil a je nedeľa nepotreboval som to nejako hrotiť..
Skúšal som atrakcie, ktoré použijem pri dalšom simonovani ked si myslíš že som sa hral
Bez dôvodu hráča nehitujem len ked niečo poruší alebo nechtiac.
Simona sa snažím brať vždy a vymýšlam rôzne atrakcie a asi nebudem brať hned simona ked je vzbura..
Pri PP som náročky nezdržoval len som sa chcel pritom zabaviť s druhým a určite horšie sú duely armagedonu tam sa zdržuje až až..
Ja beriem JB ako formu zábavy nie že prídem a budem neviem ako prísny len ked treba..
Pokiaľ niekto niečo poruší hned sa to snažím riešiť a podobne ale to už nevidíš len to že som to nehrotil tak ako som mal čo by ti aj tak vadilo :D
Takže sa ešte raz ospravedlňujem ak som niekomu ublížil na servery danú mapu
3PaTiK5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tyranizator » 15 črc 2024, 04:06

Reči typu, "ty robíš bordel" si nechaj prosím pre seba, máte možnosť mi dať ban za všetko, čo robím, tento topic ale nie he o mne. Toto sa nedialo prvýkrát, deje sa to skoro vždy. Demo je hltv 14.7. community cca 11:00 času Ak bybho trebalo dodať, pošlem ho sem dnes neskôr. Toto nie je na zrušenie admina, viem, len by mu mohol dakto dohovoriť, že by to mal brať vážnejšie, keď sa už adminom rozhodol byť. Toto sa dá robiť aj ako obyčajný hráč, nie strážca pravidiel.
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tyranizator » 15 črc 2024, 18:41

https://www.mediafire.com/file/9ve93n7q8b2kp1m/patrikushalo.dem/file

Snáď to odtialto nejde zmazať. Vo vyjadrení Patrikus uviedol, že nehrotil situáciu. Tvrdil, že skúšal atrakciu, blabla... to je klam... však tam je minimálne 10 situácii, že sa hral, simona následné kolo nebral, atrakciu čo "skúšal", nedal. Nehovorím o armagedon dueli, čo bolo zdržovaný ale tuším scout/awp... tam nebol dôvod si skákať na trampolíne.
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod 3PaTiK5 » 15 črc 2024, 21:20 VIP

Nemám dôvod klamať a nemal som kedy dať tú atrakciu keďže ste robili stále vzbury ale určite ju rád dám nabudúce..
Pri PP som si skákal na trampolíne ale plnil som daný duel nič zlé sa nestalo to nech posúdi Kyber
3PaTiK5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tyranizator » 15 črc 2024, 22:42

Mojim cieľom nie je, aby bol Patrikus zrušený (už som spominal, že som si vedomý toho, že tento topic na to určite nie je)... len chcem, aby nie len chat sa bral vážne, ale aj samotný gameplay... ja teraz nechcem, že keď sa nápojim, Patrikus bude CT a začne si robiť teraz posmešky z tohoto nahlásenia... Na Crime po community bol aj pepik afk, napísal že je afk, mal dostať kill, no Patrikus ho nechal dobehnúť k nám cez celú mapu a potom až dostal kill .. Mohla nastať vzbura, hocičo, Awee za svojich čias, keď toto videl u CT, dával insta 24 hodín... Chcem len aby úroveň admin teamu mala nejaký štandard... Patrikus aspoň neprovokuje hráčov, ako niektorí nemenovaní, jeden zrušený nedávno, druhý stále adminujúci...

Sory za branie vášho času
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kybik » 16 črc 2024, 00:58 VIP

Vyššie spomínané časy neobsahujú žiadne extra závažné porušenie pravidiel zo strany admina.

Admin sa ospravedlnil, takže pevne verím, že sa podobné situácie nebudú opakovať.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy