• Stránka 1 z 1
[V] WAYZ/ JB1
1. wap / STEAM_0:0:110101975
2. Popis situácie - Máme zakázáno stát a jdeme za simonem, admin WAYZ řekne příkaz stůjte což logicky člověk pochopí tak že máme zastavit a stát na místě, kdyby řekl zastavte se tak by jsme si zase logicky měli čupnout. Wayz zabije dva hráče co stojí, a vysvětluje mi že to nebyl fk, že je to ekvivalent k příkazu zastavte se.
Vyjádření Kybercrafta z PM: [18:34]
Kybercraft:
Vzhľadom k tomu, že slovo "stojte" má v slovenčine homogénny význam by som určite nezabíjal. Takže áno, považoval by som to za FK.
3. Dôkaz - WAYZ mi napsal že potvrdí že situace se tak opravdu stala, ať nemusím zbytečně čekat na demo, díky.
2. Popis situácie - Máme zakázáno stát a jdeme za simonem, admin WAYZ řekne příkaz stůjte což logicky člověk pochopí tak že máme zastavit a stát na místě, kdyby řekl zastavte se tak by jsme si zase logicky měli čupnout. Wayz zabije dva hráče co stojí, a vysvětluje mi že to nebyl fk, že je to ekvivalent k příkazu zastavte se.
Vyjádření Kybercrafta z PM: [18:34]
Kybercraft:
Vzhľadom k tomu, že slovo "stojte" má v slovenčine homogénny význam by som určite nezabíjal. Takže áno, považoval by som to za FK.
3. Dôkaz - WAYZ mi napsal že potvrdí že situace se tak opravdu stala, ať nemusím zbytečně čekat na demo, díky.
-
TrOlls - Amatér
[V] WAYZ/ JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WAYZ/ JB1
Ano, situace nastala a skutečně příkaz "stůjte" v tomto kontextu vnímám jako ekvivalent k "zastavte se", jedná se pouze o příkaz k nachytání vězňů. Pokud se něco změnilo, tak jsem to nezaznamenal.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Je ale možný, že si to pletu se sekcí GO, kde také působím a kde toto určitě platí a dává mi to smysl.
post1135938.html?hilit=st%C5%AFjte%20=%20zastavte%20se#p1135938
V kontextu takovém mi skutečně přijde logické, aby se vězni zastavili a neporušovali zákazy.
post1135938.html?hilit=st%C5%AFjte%20=%20zastavte%20se#p1135938
V kontextu takovém mi skutečně přijde logické, aby se vězni zastavili a neporušovali zákazy.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
V tejto situácii sa dá príkaz "stůjte" vysvetliť viacerými spôsobmi, preto by sa určite nemal používať za účelom nachytať väzňov.
Wayz nemal v tomto prípade nikoho zabiť, keďže šlo o nejasný príkaz.
Adminovi som situáciu vysvetlil, takže pevne verím, že sa podobná situácia nebude opakovať.
Vyriešené.
Wayz nemal v tomto prípade nikoho zabiť, keďže šlo o nejasný príkaz.
Adminovi som situáciu vysvetlil, takže pevne verím, že sa podobná situácia nebude opakovať.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V] WAYZ/ JB1
Omlouvám se, směs sekcí v akci, vysvětleno mi to bylo a jako nachytávku to již používat nebudu, alespon ne tady. 

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
• Stránka 1 z 1