[P]D2O1/Biri

Příspěvekod Georgi9 » 10 črc 2024, 22:44

Název topicu: Dust2Only1(Public servery) / PubUnderThem3dapoOh.Biri:*

Nick ve hře: PubUnderThem3dapoOh.Biri:*

Nick na fóru: Georgi9

Odkaz na profil: ucp.php

Věk: 22

Steam ID: STEAM_0:0:74433924

Odkaz na váš hlstats? https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ayer=51694

Proč se chci stát akademikem? Tak hlavným dôvodom je to, že by som sa chcel vrátiť medzi adminov a pomáhať na serveroch, aby tam bol kľud a hráči po sebe nenadávali jak v chate tak ani vo voicechate. Stojím si za tým, že som si túto úlohu adimina plnil zodpovedne a svedomito a chcel by som sa ku tomu opäť vrátiť. Od minulého mesiaca mám asi 7 nahlásení v PP a všetky boli oprávnené. :idea:

Moje prohřešky na GS: Dostal som ban za cheating asi pred 3 rokmi, inak som nemal žiadne bany.

Byl jsem už akademik? Nebol som :)
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
Georgi9
Pokročilý
Pokročilý

[P]D2O1/Biri

od Rumcajz » 10 črc 2024, 22:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: D2O1/Biri

Příspěvekod Georgi9 » 11 črc 2024, 21:56

Georgi9 píše:Název topicu: Dust2Only1(Public servery) / PubUnderThem3dapoOh.Biri:*

Nick ve hře: PubUnderThem3dapoOh.Biri:*

Nick na fóru: Georgi9

Odkaz na profil: ucp.php

Věk: 22

Steam ID: STEAM_0:0:74433924

Odkaz na váš hlstats? https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ayer=51694

Proč se chci stát akademikem? Tak hlavným dôvodom je to, že by som sa chcel vrátiť medzi adminov a pomáhať na serveroch, aby tam bol kľud a hráči po sebe nenadávali jak v chate tak ani vo voicechate. Stojím si za tým, že som si túto úlohu adimina plnil zodpovedne a svedomito a chcel by som sa ku tomu opäť vrátiť. Od minulého mesiaca mám asi 7 nahlásení v PP a všetky boli oprávnené. :idea:

Moje prohřešky na GS: Dostal som ban za cheating asi pred 3 rokmi, inak som nemal žiadne bany.

Byl jsem už akademik? Bol som prijaty do akademie presne (sob čer 13, 2020 2:53 pm) a úspešne som akademiou prešiel. :)
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
Georgi9
Pokročilý
Pokročilý

Re: D2O1/Biri

Příspěvekod Lucinka013 » 17 črc 2024, 18:30

Tak uvidíme...
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.

• Přečti si celou Administraci! ZDE
  • Nastuduj si pravidla Akademie! ZDE
  • A denně kontroluj Oznámení pro Akademiky! ZDE
Obrázek
Lucinka013
Správce Akademie
Správce Akademie

Zpět na Přihlášky