• Stránka 1 z 1
[P]D2O1/Biri
Název topicu: Dust2Only1(Public servery) / PubUnderThem3dapoOh.Biri:*
Nick ve hře: PubUnderThem3dapoOh.Biri:*
Nick na fóru: Georgi9
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 22
Steam ID: STEAM_0:0:74433924
Odkaz na váš hlstats? https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ayer=51694
Proč se chci stát akademikem? Tak hlavným dôvodom je to, že by som sa chcel vrátiť medzi adminov a pomáhať na serveroch, aby tam bol kľud a hráči po sebe nenadávali jak v chate tak ani vo voicechate. Stojím si za tým, že som si túto úlohu adimina plnil zodpovedne a svedomito a chcel by som sa ku tomu opäť vrátiť. Od minulého mesiaca mám asi 7 nahlásení v PP a všetky boli oprávnené.
Moje prohřešky na GS: Dostal som ban za cheating asi pred 3 rokmi, inak som nemal žiadne bany.
Byl jsem už akademik? Nebol som
Proč se chci stát akademikem? Tak hlavným dôvodom je to, že by som sa chcel vrátiť medzi adminov a pomáhať na serveroch, aby tam bol kľud a hráči po sebe nenadávali jak v chate tak ani vo voicechate. Stojím si za tým, že som si túto úlohu adimina plnil zodpovedne a svedomito a chcel by som sa ku tomu opäť vrátiť. Od minulého mesiaca mám asi 7 nahlásení v PP a všetky boli oprávnené.

Moje prohřešky na GS: Dostal som ban za cheating asi pred 3 rokmi, inak som nemal žiadne bany.
Byl jsem už akademik? Nebol som

„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
[P]D2O1/Biri
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: D2O1/Biri
Georgi9 píše:Název topicu: Dust2Only1(Public servery) / PubUnderThem3dapoOh.Biri:*
Proč se chci stát akademikem? Tak hlavným dôvodom je to, že by som sa chcel vrátiť medzi adminov a pomáhať na serveroch, aby tam bol kľud a hráči po sebe nenadávali jak v chate tak ani vo voicechate. Stojím si za tým, že som si túto úlohu adimina plnil zodpovedne a svedomito a chcel by som sa ku tomu opäť vrátiť. Od minulého mesiaca mám asi 7 nahlásení v PP a všetky boli oprávnené.![]()
Byl jsem už akademik? Bol som prijaty do akademie presne (sob čer 13, 2020 2:53 pm) a úspešne som akademiou prešiel.
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
-
Lucinka013 - Správce Akademie
• Stránka 1 z 1