I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Nsoo/GG1

Příspěvekod Moneyak » 19 črc 2024, 23:35

Dobrý večer, chtěl bych nahlásit admina (invalidu) Nsaa za jeho arogantní a stupidní chování.
Vždycky poté co se napojí stráví minimálně 10 minut ve spectu, kde stále přehazuje hráče z týmu do týmu.
Dejme tomu udělá tak 3x-6x přehoz a otravuje tak všem hru (dělá to jen kvůli tomu aby mě provokoval a mohl dávat stupidní bany :D ). Je to fakt vypjatý hrot, asi má osobní problém. Ale osobní problém by neměl přece patřit do adminování. Dále má problém se speedem, který sám používá občas :)
Když už on má problém se speedem a DÁVÁ MI ZA TO AJI KICKY NESMYSLNÝ!!!! tak ať to sám nepoužívá a neskáče po mapě jak vyprcanej zajíc. Např. dnes večer jsem byl na serveru já, proti mě medmed a pan král jelimán Nsoo, a poté co jsem se dostal na úroveň AWP - oba dva skákali jako klokani, používali speedy a takové věci, aby mě mohli zabíjet nožem a stále dokola abych měl AWP. Tahle zášť vůči mě je opravdu trapná. Samozřejmě když má takový problém a zůstaneme na serveru jenom dva, 1v1, okamžitě zdrhne :)
Nevím jak to popsat, jestli se jedná o nějakou nemoc která by se dala léčit, nebo je to neléčitelné.
Každopádně prosím o vyjádření a případně mi řekněte, jaké by jste potřebovali důkazy :)
Samozřejmě začnu to všechno dokumentovat jako u Ignaccze, takže matroše bude dost ;)
Moneyak
Zkušený
Zkušený

[V]Nsoo/GG1

od Rumcajz » 19 črc 2024, 23:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nsoo/GG1

Příspěvekod Nsoo » 19 črc 2024, 23:54

k tomuto sa ani nemá cenu vyjadrovať. Ale predsa krátke zhrnutie:
1.úroveň tohto tvojho úryvku je ešte celkom slabý odvar tvojho správania a vyjadrovania na hre
2.odkedy napojím bez toho čo napíšem čokoľvek alebo urobím, začneš provokovať. (Nebudem to tolerovať.) To či som v specte, alebo hrám, je mojou vecou.
3.keď niektorý z adminov ťa prehodí (alebo iného hráča), lebo nie je ojedinelé, že ťa nájdem prehodeného do overu - kde v tíme máte skóre obaja 60:20 a v druhom teame 15:45, začneš vyvádzať a nadávať ako kazíme hru. Obaja vieme prečo to robíš a od rána do noci čakáš v specte.
4.verím, že nastavenie VIP je v riešení u nás, aby si nepredvádzal na hre čo predvádzaš (upozorňuje ťa na to každý admin)
5.stažnosť bez dôkazov.
Dovi
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Moneyak » 20 črc 2024, 11:36

Hele tak dědulo, buď se vyjadřuj k věci, nebo zůstaň na vozíku a nic nepiš.
Odkedy ty napojíš tak mě začínáš provokovat vždycky ty, tím že mě přehazuješ, nebo kickuješ kvůli tomu že mám skore 60:20. Btw ty tupče, to skore mám i proti tobě, tak si tu nehraj na to že chodím do overu, na tobě se farmí nejlíp snad. Keď niektorý z adminov ťa prehodí... Co meleš?? Jakej niektorý z adminov??? Jenom ty seš chorý a přehazuješ stále, nikdo jiný mě nepřehodil snad nikdy. Každej má z tebe koninu, aji admini :D. verím, že nastavenie VIP je v riešení u nás, aby si nepredvádzal na hre čo predvádzaš (upozorňuje ťa na to každý admin) - ne neupozorňuje mě na to nikdo kromě tebe idiote :)
Btw když to používáš aji ty, tak proč bych to nepoužíval já arogante? Sedni si zpátky na vozejk a vyser se na to už. A ještě se mi vyjádři, co to mělo znamenat jak jste proti mě byli s medmedem - lítali jste, používali jste speed, skákali jste jak klokani, a zabíjeli mě nožem při AWP????? Proč se nevyjadřuješ k věci, ale meleš si svoje? Posílám pozdrav do Bohnic a díky (snad) už za vyjádření k věci :)
Moneyak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TrOlls » 21 črc 2024, 10:46

Moneyak, ty trubko doslova nonstop abusuješ ten speed tak tu nepiš hovna dík..
TrOlls
Amatér
Amatér

Příspěvekod Moneyak » 22 črc 2024, 16:45

TrOlls píše:Moneyak, ty trubko doslova nonstop abusuješ ten speed tak tu nepiš hovna dík..

Abusuju ho jen když jsou ve hře VIP hráči, anebo jelimán Nsoo :)
Moneyak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 23 črc 2024, 21:39

Nedodal si žiadny dôkaz, ktorý by podporoval tvoj verziu, a preto budem veriť tej adminovej :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy