• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor] Sťažnošt na admina Patrikus
Áno ahojte môj nick v hre je Infinity hrám na jb1 mám tam i evip týmto by som chcel dať sťažnosť na admina Patrikusa ktorý nekoná ako by mal a ako admin si myslím že by mal ísť hráčom príkladom a pomáhať im. Naša "vojna" začala keď mi tento admin dal na 24 hodín ban za neschopnosť ct dôvod bol vraj ten že keď som strieľal po hráčovi tak som strelil do krabice ktorú on používal ako atrakciu dostal nervy a konal hneď takto .. ďalej si myslím že ak mi niečo nevinde tak by mi mal vysvetliť ako nato a nie sa mi smiať že som slabý to som tiež nepochopil + dnes mi dal ban na 4 hodiny za neschopnosť ct dôvod bol ten že som dal omylom 2 free killi lebo som sa nepochopil zo simonom. Ako som ich zabil tak mi simon pekne vysvetlil že som dal fk tak som sa im ospravedlnil a hneď ďalšie kolo po žiadnom upozornení bez váhania som im dal vd. Lenže potom mi vlastne nečakane prišiel ten ban za neschopnosť písal som mu naspäť ( Patrikusovi ) že či vážne kvôli tomu mi dal ban. A odpísal mi na to že som skončil ( začal sa mi vyhrážať ) u ct že ak ma tam uvidí že mi da ban a + že som neschopný a že sa nezmením tak ako mám brať toto všetko ? Not cool Patrikus. Dúfam že dostanem vysvetlie k tomu ... ( A už ak to mám brať takto tak myslím si že každý niekde začínal ) No neviem ale nepriďe mi to vpohode. Prajem pekný deň
- Infinity5
- Kolemjdoucí
[Mimo vzor] Sťažnošt na admina Patrikus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnošt na admina Patrikus
Ak to gamesites nevirieši tak som ochotný skočiť s touto hrou a bude tu o hráča menej stačí že to tak pôjde ďalej už nás tam nieje veľa a už i server spadne ako skoro všetky tam. Potom nek sa nečuduje gamesites prečo tam prestalo toľko ľudí hrať a padá to dole.
- Infinity5
- Kolemjdoucí
Ahoj, síce nie som SA ani HLSA, AVŠAK topik je v mojom teritóriu tak to využijem, nech sa vieš skôr pripraviť (zohnať si potrebné veci).
Počkaj si ešte na vyjadrenie od niekoho vyššiehho, kto je za riešenie sťažnosti na adminov zodpovedný, ale podobné vyjadrenie čakaj aj od nich.
PS: Keď to niekto budete chudákovi presúvať, tak kľudne zmažte tento post.
- 1. Príspevok si založil v Zlej Sekcii. Sťažnosti na adminov sú tu -> KLIK
(Nový topik nemusíš zakladať, niekto ti pravdepodobne presnunie tento)
2. Máš to Mimo Vzor, chýba tvoja ID a nick na servery. Taktiež si nedodal žiadny dôkaz o adminovom nesprávnom konaní. Ako sa k tomuto všetkému dostaneš máš tu -> KLIK
Počkaj si ešte na vyjadrenie od niekoho vyššiehho, kto je za riešenie sťažnosti na adminov zodpovedný, ale podobné vyjadrenie čakaj aj od nich.
PS: Keď to niekto budete chudákovi presúvať, tak kľudne zmažte tento post.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Ahoj, pokud máš stížnost na admina tak to založ ve správné sekci i s důkazem.
Všechno ostatní Vendess popsal na A+.
Všechno ostatní Vendess popsal na A+.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [Mimo vzor] Sťažnošt na admina Patrikus
Typicky gamesites výhovorky. Mám dávať tvl id ip všetko. Si nepoznáte vlastného admina podľa nicku ! Nech sa k tomu vyjadrí on a overiť si myslím že si viete pozrieť aj sami začo mi dal bany
- Infinity5
- Kolemjdoucí
Typicky gamesites výhovorky.
- Infinity5
- Kolemjdoucí
Viete čo je na tom najlepšie ? Že vás nezaujíma hlavný problém ale to že som dal inde sťažnosť než som mal .. A teraz mi povedzte že to mám napísať tam a tam mi napíšte že zamietnuté že nedostatok dôkazov alebo niečo ako ako vždy myslim si že všetko sa da zistiť a overiť keď sa chce
- Infinity5
- Kolemjdoucí
S niektorými hráčmi na GS je to ako hádzať hrach na stenu...
My si adminov poznáme, ale ID a nick potrebujeme od teba, keďže nemáme ako vedieť, kto si (pár spôsobov by sa našlo, ale sťažuješ sa ty, a my nemáme potrebu si vytvárať zbytočnú prácu navyše).
Ďalšia vec je, že admin sa nemá k čomu vyjadriť, keďže si nedodal žiaden dôkaz v podobe dema. Takto by tu mohol každý druhý zakladať sťažnosti a tvrdiť, že admini dávajú MFK. Myslíš si, že by bolo vhodné, aby sme potom adminov otravovali s každým spamom a nútili ich vyjadrovať sa k takýmto bezvýznamným sťažnostiam? Nemyslím si... Sťažuješ sa ty, čiže od teba je očakávané, že dodáš potrebné informácie.
Ako už bolo spomínané, ak máš stále záujem o riešenie situácie, dodaj demo a založ sťažnosť v správnej sekcii. Ak demo nemáš, môžeš si ho vyčasovať z hltv.
Ďalej to už určite zvládneš sám a zdržíš sa spamu, že?
Ďakujeme za pochopenie.
Locked

My si adminov poznáme, ale ID a nick potrebujeme od teba, keďže nemáme ako vedieť, kto si (pár spôsobov by sa našlo, ale sťažuješ sa ty, a my nemáme potrebu si vytvárať zbytočnú prácu navyše).
Ďalšia vec je, že admin sa nemá k čomu vyjadriť, keďže si nedodal žiaden dôkaz v podobe dema. Takto by tu mohol každý druhý zakladať sťažnosti a tvrdiť, že admini dávajú MFK. Myslíš si, že by bolo vhodné, aby sme potom adminov otravovali s každým spamom a nútili ich vyjadrovať sa k takýmto bezvýznamným sťažnostiam? Nemyslím si... Sťažuješ sa ty, čiže od teba je očakávané, že dodáš potrebné informácie.
Ako už bolo spomínané, ak máš stále záujem o riešenie situácie, dodaj demo a založ sťažnosť v správnej sekcii. Ak demo nemáš, môžeš si ho vyčasovať z hltv.
Ďalej to už určite zvládneš sám a zdržíš sa spamu, že?
Ďakujeme za pochopenie.
Locked

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1