• Stránka 1 z 1
[Z] kevix | Jailbreak Servery
Ahojte, rád by som si chcel požiadať o Admin práva na JB serveroch.
Nick v hre | kevix
Nick na fóre | qewixikk
Profil na fóre | qewixikk-u76384.html
Vek | 15
Steam nick | qewixikk
Steam ID | STEAM_1:0:232091320
Hlstats | https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=113915
Bany alebo prehrešky | Určite tam boli nejaké menšie pred pár rokmi keď som ani nevedel čo robiť ako Simon, ale teraz žiadne, nemam žiadny ban.
Niečo o mne | Ahojte, volám sa Mišo (kevix) a mám 15 rokov. Žijem na slovensku, presnejšie pri Nitre. Týmto školským rokom idem na Strednú školu ktorú ale nebudem menovať. Mojím koňíčkom je futbal, tam hrám post Brankára. Venujem sa tomu už tak 3 roky, a snažím sa zlepšovať. Vo svojom vólnom čase, si zahrám Minecraft alebo Counter Strike 1.6. V poslednej dobe ma strašne začal baviť Jailbreak a po 5tich dňoch som tam nahral +- 40 hodín. Na gamesites ma baví HideNSeek, ktorý už veľa ludí nehráva
. Topovka tu bolo Auto Block HNS ktoré sa ukončilo kvôli 0vej aktivite.
Prečo chcem byť Admin na GS | Je tu pár dôvodov ktoré vymenujem, takže za A) Chcem sa podielať na chodu GS, pomáhať s čím ide. Potom na jailbreaku kvôli tomu, že tam je nespočet ludí ktorí idú k CT a povedia si že si nezoberú Simona, alebo si len tak povedia že dajú MFK. Ďalej, napájajú sa k CTčkam "deti" ktoré nemajú mikrofón a tak to kazia pre ludí ktorí si chcu fakt za simonovať a hrať poriadne jailbreak. Chcem byť prínosom pre Jailbreak kedže som dosť online za poslednú dobu a ludia tam robia blbosti.
- Ďakujem ak si prečítate túto žiadosť,
| kevix
Nick v hre | kevix
Nick na fóre | qewixikk
Profil na fóre | qewixikk-u76384.html
Vek | 15
Steam nick | qewixikk
Steam ID | STEAM_1:0:232091320
Hlstats | https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=113915
Bany alebo prehrešky | Určite tam boli nejaké menšie pred pár rokmi keď som ani nevedel čo robiť ako Simon, ale teraz žiadne, nemam žiadny ban.
Niečo o mne | Ahojte, volám sa Mišo (kevix) a mám 15 rokov. Žijem na slovensku, presnejšie pri Nitre. Týmto školským rokom idem na Strednú školu ktorú ale nebudem menovať. Mojím koňíčkom je futbal, tam hrám post Brankára. Venujem sa tomu už tak 3 roky, a snažím sa zlepšovať. Vo svojom vólnom čase, si zahrám Minecraft alebo Counter Strike 1.6. V poslednej dobe ma strašne začal baviť Jailbreak a po 5tich dňoch som tam nahral +- 40 hodín. Na gamesites ma baví HideNSeek, ktorý už veľa ludí nehráva

Prečo chcem byť Admin na GS | Je tu pár dôvodov ktoré vymenujem, takže za A) Chcem sa podielať na chodu GS, pomáhať s čím ide. Potom na jailbreaku kvôli tomu, že tam je nespočet ludí ktorí idú k CT a povedia si že si nezoberú Simona, alebo si len tak povedia že dajú MFK. Ďalej, napájajú sa k CTčkam "deti" ktoré nemajú mikrofón a tak to kazia pre ludí ktorí si chcu fakt za simonovať a hrať poriadne jailbreak. Chcem byť prínosom pre Jailbreak kedže som dosť online za poslednú dobu a ludia tam robia blbosti.
- Ďakujem ak si prečítate túto žiadosť,
| kevix

tung-tung-tung-tung-tung-sahur
- qewixikk
- Amatér
[Z] kevix | Jailbreak Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kevix | Jailbreak Servery
2024-07-31 10:45:34 (Team) ano vyhod ma, ale to ze cavo tu dava fk to je pohoda. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:45:19 10 rokov mas. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:45:14 tak nech nepise sra cky. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:45:04 drz pi cu uz. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:40:17 a cavo dojde zamnou a uj ebe mi hlavu. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:40:08 isiel som do boxu. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
2024-07-31 10:40:01 urcite .DD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_flyhigh
A to som len na 5. stránke tvojho chatu.. S takýmto správaním nemôžeme o právach ani uvažovať.
Zlepši svoje správanie na serveri, nahlasuj hráčov do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu, alebo si rovno prejdi akadémiou.
Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Z] kevix | Jailbreak Servery
ups, ale ked cavo mi nechce dat ani mikrofon a da mi 3x fk. Nuz nic nenarobis
e.AJay: ?
e.AJay: ?
tung-tung-tung-tung-tung-sahur
- qewixikk
- Amatér
• Stránka 1 z 1