• Stránka 1 z 1
[V] Dauld slusna unban ziadost
Herni ID STEAM_0:1:151221033
SteamCommunity ID 76561198262707795
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Scripty/PP
Zabanován dne 28.07.2024 - 23:22:02
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ReXy
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 13
Ahaa tak mam byt slusny, tym ze stracam svoj cas vysvetlovanim a obhajivanim sa už po 3x, čo su dokonca aj dôkazi, mam byt slusny jo aha..
Tak este raz: ziadam o preverenie niekomu, kdo tomu rozumie, nie typek, čo tu hru nehrá a nema ani šajnu o tom, ban mam už po 3X za to isté, ja nemožem za to, že vy nedokažete dať lock fps na servery a podobne, ako to ma ktlna. Ja to proste len využivam spoločne s VIP spawn boostom dokažem byť ovela rýchlejši ako zvyšok servera. Dema som videl, nemam čo k tomu povedať len to iste: fps_max 361-400 a bind koliečko na hor=duck ..
+vip vyhoda fastrun.. vies, nebavi ma toto riesit
neda sa byt neslusny ked ste ako slovensky politici, staci uz len ked citam ostatne ziadosti a staznosti
som EVIP priznavam ze som cheatoval naposledy v dobe kamennej (2013) nonsteam, od prejdeniu na verziu steam som nikdy neskusal ani nemam cheaty, tak ziadam normalneho typca co ma skusenosti s gstrafom/sgs ako je napríklad Im Mat! Sorry ze ta tu oznacujem ale vyjadri sa k tomu..oni nemaju skill čo ty v hnsstylu.. radsej rieste borcov "kamaratov" co maju ranky na duste jak z playboya, backtrack a taketo hah to som ani nevedel ze existuje a behaju tam taký
ten 1 kill z gsstrafom co smerujem na long od T spawnu vam tak vadi? Dobre nebudem to robiť. EVIP Dauld
Ked tak vymenim za VIP, ale pamataj ze pokial nebude lock fps, budem stale skillit ten prst na hor
Ďakujem za pochopenie a PARDON za moje prehnane agresivnotoxicke spravanie
ten system vas je crazy
SteamCommunity ID 76561198262707795
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Scripty/PP
Zabanován dne 28.07.2024 - 23:22:02
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ReXy
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 13
Ahaa tak mam byt slusny, tym ze stracam svoj cas vysvetlovanim a obhajivanim sa už po 3x, čo su dokonca aj dôkazi, mam byt slusny jo aha..
Tak este raz: ziadam o preverenie niekomu, kdo tomu rozumie, nie typek, čo tu hru nehrá a nema ani šajnu o tom, ban mam už po 3X za to isté, ja nemožem za to, že vy nedokažete dať lock fps na servery a podobne, ako to ma ktlna. Ja to proste len využivam spoločne s VIP spawn boostom dokažem byť ovela rýchlejši ako zvyšok servera. Dema som videl, nemam čo k tomu povedať len to iste: fps_max 361-400 a bind koliečko na hor=duck ..

Ked tak vymenim za VIP, ale pamataj ze pokial nebude lock fps, budem stale skillit ten prst na hor

Ďakujem za pochopenie a PARDON za moje prehnane agresivnotoxicke spravanie

- Dauld
- Amatér
[V] Dauld slusna unban ziadost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení] Dauld slusna unban ziadost
Vzhledem k tomu, že sis obstaral unban chvíli po banu, pokládám tuto žádost za vyřešenou. 

► Srdcem pravý KNIFER◄ since 2008
-
VesmirCZ - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1