I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Patrikus / JB

Příspěvekod Infinity5 » 08 srp 2024, 23:27

Nick : Infinity
Steam ID : STEAM_0:0:618143978

Popis situácie : Bol som ct strážil som simona nehral som sa. Simon dal hráčom atrakciu prešli ju 2 hráči. Keď ju prešiel prví hráč simon mu povedal tomu hráčovi aby šiel k lampe potom vlastne prišiel i ten druhý hráč k tej lampe a mali byť vlastne pri tej lampe tak som to počul a pochopil. Boly tam i ine ct ktoré to kontrolovali a vlastne potom ma tento admin grabol a dal ban na 24 hodín. Povedal že zato že mali byť tam nalepený a ja som si nevšimol som si že hráč odstúpil od lampy.

HLTV Demo : https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... ty.dem.zip

Vyčasovanie : 23:40:45

Je mi to ľúto že tu musím písať a toto robiť ale už to nejde stále ma somnou nejáky problém každý robíme chyby. Myslím že pravda je na mojej strane počkám čo mi na to odpoviete vy ja chápem i keby náhodol je chyba na mojej strane a prehodil by ma zato k T alebo napomenul ale ban a až na 24 hodín. Momentálne sa dlhšie nenapojil na server bol som u ct vždy mal som simona nebol žiaden problém nikto sa nesťažoval ani ban nič. Teraz som bol u ct na serveri obaja napojený .. a už mam ban je to strašne prehnané už. Ja si chcem len zahrať nemám sním problém ale ja neviem čo mam robiť už. Povedal mi že ma u ct už nikdy nechce vidieť a podobné veci ... ja som sa snažil nič zlé som nespravil a zasa si nezahrám kvôli nemu .. prosím pomôžte mi niekto
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Patrikus / JB

od Rumcajz » 08 srp 2024, 23:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Patrikus / JB

Příspěvekod Infinity5 » 09 srp 2024, 07:52

08. 08. 22:05 jb_community 20312-2408082205-jb_community.dem.zip
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod 3PaTiK5 » 09 srp 2024, 12:57 VIP

Neviem čomu nerozumieš že ked som ti povedal aby si nechodil ku ct kvôli tomu že to tam ešte nezvládaš aby si počkal dokým sa to naučíš u t.. nepovedal som ti že ťa tam už nechcem vidieť len aby si videl ako sa hrá za ct u t a potom časom tam išiel, robím to len pre tvoje dobro nechcem ti zle to som ti už písal :)
Ked ma ísť hráč k niečomu tak ma byť u toho čo najbližšie, jasne si sa na neho pozeral a nič si nerobil.
Ban by som ti nedal keby sa nesprávaš arogantne a počúvaš čo sa ti snažím vysvetliť už dlhšie
3PaTiK5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Infinity5 » 09 srp 2024, 13:30

To ty mne ideš hovoriť že niečo nezvladam ? Sa pozri čo ty robíš a vystarajáš u ct hovorí to každý i ťa za to nahlásili už. A tvoja výhovorka na to bola že si si vypil lenže to nebolo ani nahodol prví krát čo si niečo také spravil. Zaujímavé je na tom že na to nemám že ? A 10 dni hrajem som simon plne servery adminov a nedostal som ban nikto ma nenahlásil ani nič. A zrazu si ty na serveri a už mi dáš ban za takú maličkosť a na 24 hodín keď to nebola priamo moja chyba. Neboj toto jak si povedal že ma nechceš už vidieť u ct a veci v tom zmysle nájdem a pošlem ti. Tebe príde to normálne už ? Som písal i s adminom ktorý mi sám napísal že to bol úplne zbytoční a prehnaný trest a to ti povie každý. Som zvedavý čo mi na to kto odpíšete ešte ale tomuto adminovi vadim tak mi dáva tresty a je ku mne zlý … A ja sa vrátim a už sa nenecham doslova šikanovať a nájdem všetko naučil som sa používať fórum ak vám nestačí toto ja nájdem veci vždy sa niečo nájde keď sa chce … a v tom prípade je toho veľa jak zneužívanie práv tak i kazenie hry a tak všetko.
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 09 srp 2024, 19:40 VIP

V riešení...
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V riešení]Patrikus / JB

Příspěvekod Infinity5 » 09 srp 2024, 23:56

Chcel by som poďakovať za prečitanie správy a pozretie dema a že je situácia v riešení. Do gamesites som investoval vyše 100 eúr takže celkom som gamesites podporil. Hrám tu celkom dosť dlho za ten čas som mal nejaké problémi s admini keďže niesom žiaden anielik ale nikdy to nebolo do tohtu levelu.

Chcel by som tu ale predsa dať niečo s dnešného dna ak bude potrebná minulosť nieje problém ...

Čas : 09. 08. 21:57
Mapa : jb_snow
HLTV demo : https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... C3%A1hnout

Vyčasovanie - 24:45
popis : admin jb rexy dal posledným 2 hráčom že sa budú boxovať na blocku patrikus neplnil mod a mesto toho strielal po simonovi a zároveň adminovi jb rexy. Patrikus sa schovaval pri zb a tak admin i tak nezasiahol kickom ani ničim podobným.

Vyčasovanie - 29:15
popis : boli sme na stoloch simon jb rexy dal príkaz pôjdete na stoly kde je večšina lenže my sme boli na tých stoloch presne 4 a 4 a niektorí hráči išli na stôl druhý ale nemali simona som na to upozornil no situáciu neoplivnil a paťo nezakročil a následne na to

Vyčasovanie - 32:15
popis : patrikus piše : daj toto a nenahlásim ťa

To je zaťial všetko počkám uvidím ako sa to dalej všetko bude riešiť. dakujem za vás čas
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod 3PaTiK5 » 10 srp 2024, 11:40 VIP

Tak v prvom rade nemám len ja s tebou problémy ale väčšina adminov snád mi dajú za pravdu...
Pri boxe ktorý simon zapol som sa ho snažil aktívne plniť a čože strielam po simonovi je na tom niečo zlé?
Sitúaciu ked sme boli 4 a 4 na stole som písal do admin chatu upozornil som na to admina, ktorý bol simon a to čo som napísal "daj toto a nenahlásim ťa" som srandoval a simona poznám dobre vie ako som to myslel tak nechápem o čo sa tu teraz snažíš a pokiaľ myslíš, že je toto dobrá cesta pre teba tak sa mýliš ;)
3PaTiK5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod 3PaTiK5 » 10 srp 2024, 11:43 VIP

+ ešte dodám, že ked som prišiel na server kolegovia ťa riešili a chceli ti dať ban... len aby si vedel, že nemám s tebou len ja problémy ale ban som ti dal ja, tak ja som ten zlý teraz viem
Snažil som sa ti vždy vysvetliť normálne situácie ale ty si si išiel svoje a vôbec si nepočúval, tak sa nečuduj a kto ma pozná vie aký som, že sa snažím do posledného pomôcť druhým hráčom <33
3PaTiK5
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mountain » 10 srp 2024, 12:08 VIP

Ahoj, připojuji se k této stížnosti jelikož jsem byl při téhle situaci přítomný na serveru.
Jak už psal Patrikus, já a další admini jsme ti chtěli dát ban ještě před tím než přišel Patrikus.

Máš jediné štěstí Infinity že Patrikus je hodnej a snaží se pomáhat hráčům na serveru.
Vždycky si vás bere pod křídla by se dalo říct. Než abychom my zbytek adminů vás zabanovali ihned.

Před tím než přišel Patrikus na server s tebou Admin Rexy a Extremex kteří byli taktéž u CT jako ty řešili situaci že jsi mačkal CT tlačítko když jsi neměl a měl to mačkat Extremex.

Příště je lepší poslouchat a nehrnout se do toho po hlavě a zbytečně takhle kazit atrakce pak se nemůžeme divit že my Admini s vámi máme tolik práce na serveru když bohužel nedokážete poslouchat + zbytečně dostáváte bany nebo přehozy od CT.

Pak by jste nemuseli zakládat takové zbytečné Stížnosti jakou máme například teď.
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
Mountain
Akademik

Příspěvekod Infinity5 » 10 srp 2024, 12:29

Tak začnem tým že si sa nijako nevyjádril k situáciam hore. Nezaťahuj to dohto iných adminov ja mám stebou problém nie snimi. Ja môžem tak isto napisať že večšina hráčov ma stebou problém a je to tak.
Ty mi povieš že si ho upozornil do admin chatu ale čo stoho mám ja hráči ktorí sme boli na servery ?

A povieš že si sa mod snažil plniť na deme je jasne vidieť kde strielaš po simonovi utekáš po mape a neplniš mod. Plus začo mi chceli dať tvoji kolegovia ban ? A ešte pošli tu demo kde si sa mi snažil vysvetlovať niečo a ja som ťa nepočúval ... ja to chcem vyriešiť a ty sa mi tu zasa vyhrážaš ?
A vysvetli ako je možne že som stalé bol ct a nikto ma nenahlásil a nemal somnou problém lebo zatial stále ho máš len ty ?
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Anth » 10 srp 2024, 12:56 VIP

Jelikož jsem byl u všech situací, na které si zde stěžuješ byl taktéž, vyjádřím se ti zde také.

Úplně k první tvé situaci, na kterou si stěžuješ (tj. ban od Patrikuse), jak zde píšou kolegové, mezi adminy kolovalo pár debat o tom, jestli ti nedat ban už za tu první situaci, kdy si schválně a provokativně zmáčkl tlačítko určené pro simona, ReXy v té době řekl, že ho zmáčknu já a hráči atrakci budou plnit, až jim to otevře extremex, tím, že si atrakci otevřel došlo ke zmatku a hráč, který byl poslední, dostal FK, jelikož měla atrakce začít až když tlačítko zmáčknu já, už za toto bys klidně mohl dostat ban za demenci, jelikož moc dobře vím, že to z tvé strany byla čistá provokace. Bohužel se i já musím přiklonit ke straně Patrikuse a potvrdit, že s tebou na serveru nemám nejlepší zkušenosti, většinu času, kdy si u CT a vezmeš si simona tě musím za něco napomínat nebo upozorňovat, což Ty sám moc dobře víš, určitě to není o tom, že s Tebou mám nějaký osobní problém, nebo že jsem na tebe zbytečně přísnej, jako si to psal na serveru.

Rád se také vyjádřím k dalším situacím, na které si stěžuješ, jelikož i u nich jsem na serveru byl.

1.
Infinity5 píše:Vyčasovanie - 24:45
popis : admin jb rexy dal posledným 2 hráčom že sa budú boxovať na blocku patrikus neplnil mod a mesto toho strielal po simonovi a zároveň adminovi jb rexy. Patrikus sa schovaval pri zb a tak admin i tak nezasiahol kickom ani ničim podobným.

Počas boxovacího modu by měl vězeň mod plnit, v opačném případě dostane slay, pokud však Patrikus viděl simona a měl u sebe zbraň, stejně jako Patrikus nevidím problém, proč by po simonovi nemohl začít střílet.

2.
Infinity5 píše:Vyčasovanie - 29:15
popis : boli sme na stoloch simon jb rexy dal príkaz pôjdete na stoly kde je večšina lenže my sme boli na tých stoloch presne 4 a 4 a niektorí hráči išli na stôl druhý ale nemali simona som na to upozornil no situáciu neoplivnil a paťo nezakročil a následne na to

Bohužel došlo k nešťastné situaci, kdy si ReXy nevšiml, že má na každém stole 4 vězně, Patrikus mu potom i psal do AT chatu, že bychom měli mít kill, ReXy ani nikdo v té situaci ale nevěděl, kdo na ty protější stoly přešel, proto raději nezabíjel nikoho.

Shrnul bych to tak, že bohužel nejsem jediný admin, jako už psali i ostatní kolegové, kteří si na serveru všímají tvého chování a tvé znalosti pravidel u CT, bohužel se poté stávají situace, jako tahle, kdy dostáváš bany za neschopnost. Kdyby si se počas grabování nechoval arogantně většinu časů a nechal si situaci normálně vysvětlit, určitě by nedocházelo k situacím, že dostaneš hned ban, když ale odpovídáš arogantně a stylem "čo chceš, čo som urobil akože" atd, nemůžeš se potom divit, že dostáváš bany.

Ještě bych rád dodal, že s tebou i Patrikus měl na serveru celkem pevné nervy, jelikož si i u něj v minulosti dokazoval, že pravidla neovládáš a několikrát tě musel upozorňovat a přehazovat od CT.

Měj se hezky :)
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Infinity5 » 10 srp 2024, 14:20

No tak Ahoj ja tu nehovorím o jednej situácii ktorá sa stala na servery bolo ich viac .. najprv by som chcel odpovedať na mountainove vyjádrenie. Tak mountain ja chcem aby sa k tejto situácii vyjádril niekto kto berie obe strany rovnako a nie niekoho kto iba bráni kamaráta. Čo je moje šťastie mountain ? Citujem ťa : Máš jediné štěstí Infinity že Patrikus je hodnej a snaží se pomáhat hráčům na serveru.
Vždycky si vás bere pod křídla by se dalo říct. Než abychom my zbytek adminů vás zabanovali ihned.
To v mojej situáci neplatí vôbec ale že vôbec ... admin ma banuje za všetko čo len ide. To že simon dal príkaz že keď ct otvorí atrakciu tak to budete plniť a povedal ct iné ano. To ct to už šlo stlačiť ale stlačil som to ja nič som tým ale nezkazil takže stoho nerobte halo chcel som len byť dobrý a pômocť ale toto vaše rozhodnutie chápem simon chcel aby on to otvoril tak mal on .. ja som to nemal stlačiť a áno zaslúžil by som si zato prehodenie ak to beriete takto. Ale paťo o tom nijak nevedel a to mu neospravedluje znova to že ma videl u ct a hneď mi hodil ban za chybu ktorá nebola priamo moja a tvrdý trest.

Ešte eXtremex7 to že vy tu teraz stále riešite 1 tlačítko tak ktomu ti poviem tolko ja som to nestlačil z dôvodu aby som niekoho nahneval alebo vyprovokoval. Ukáž mi demo kde ja som sa v tom grabe choval arogantne zle lebo takto to nebolo. A neviem o tom žeby si ma nejako ty upozorňoval možno tak 1 alebo max 2 krát si mi niečo povedal klasicky ako normálnemu hráčovi nič viac v tom nebolo. A neklam tu lebo ty myslíš tu situáciu ked hráč wnt mal vd a ja som bol stavitel a bugol sa mi do blocku vyletel a zomrel. A ty si ma grabol a pustil si sa domňa . Ja som ti povedal len že čo robíš že to nebola moja chyba že on sám skočil na ten block skakaci a vyletel. On samotný hráč wnt sám napísal žeby si ma nechal že to bola jeho chyba že on skočil na ten block ja som len staval atrakciu a ty že som ho zabil a že si ideš kuknuť demo a podobné veci.

A patrikus sa ku všetkému vyjádril úplne nulovo .. stále čakám na vyriešenie tejto situácie
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 12 srp 2024, 00:56 VIP

Čo sa týka dodatočných dém z jb_snow, ani na jednom čase nenastalo nejaké závažné pochybenie zo strany admina.

Horšie to už ale bolo na jb_community.

Čo sa týka samotnej situácie s lampou na jb_community, v danej chvíli boli okrem teba prítomné ďalšie 3 CT, ktoré mohli vidieť, že VIP hráč opustil miesto určené Simonom. Je teda záhadou, prečo si práve ty bol jediný, koho admin grabol a riešil s ním nadržovanie. K samotnému banu, ktorý si dostal aj napriek tomu, že si adminovi povedal, že si si to nevšimol, sa dá povedať minimálne toľko, že bol prehnaný. Celá táto situácia sa dala vyriešiť úplne inak - upozornením, prípadne prehodením od CT.

Admin bude na základe tejto a viacerých iných sťažností patrične potrestaný.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] Patrikus / JB

Příspěvekod Infinity5 » 12 srp 2024, 10:26

Ďakujem spamu sa zdržím ale to nebelo len o tej mape jb_comunity. Ja som vám písal že či mám dodať ešte nejaké dema lebo mal som ich viac. A vlastne písal som a poslal i nejaké hl.adimovi extremovi pretože ani včera to nesprestavalo a stále ma graboval či mám mik i keď vedel že ho mám a iné takéto veci.

Včera do chatu napísal patrikus : za takého piuska ma zrušili aby ste vedeli. ( myslel tým mňa a všetci vieme čo tam malo byť ) A na ďalšej mape hovoril že mu nemám písať že somnou skončil a že si máme užiť tých nudnych adminov keď on tu nebude ako.
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy