I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] eXtremex / JB1

Příspěvekod FallenKnight » 19 srp 2024, 00:55

Název: eXtremex / JB1
1. Váš nick a ID Fallen / STEAM_0:1:862255324
2. Důkaz:
detaily banu
Nickname Fallen
Herni ID STEAM_0:1:862255324
SteamCommunity ID 76561199684776377
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 19.08.2024 - 03:29:06
Délka banu 1 Den (1440 Minut)
Vyprší dne 20.08.2024 - 03:29:06 (23 Hodin 35 Minut zbývá)
Zabanovaný od Frumbela
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1

Ahoj,
stručně jsme byly na serveru dá se říct 2-3 lidi. 2 CT bez mikrofonů.
Hráčům vůbec nevadilo, že jsme tak hráli a psali jsme do chatu příkazy.
Dá se říct, že jsme plnili povinnost a hráli podle pravidel.
O pár minut došel tento admin eXtremex s jiným nickem a dostal jsem z fleku 24 hodinový ban k CT.

Řekl by jsem, že to je až moc přehnané protože několik map zpátky jsem byl na serveru s plno hráči co nadávali a eXtremex je max. upozornil i když to bylo již na ban.
Sice admin určuje podle svého jak a koho banuje, ale tohle není u mně moc správné.

Další věc je ta, proč jsem dostal jen Já ban a Infinity který byl taky u CT nedostal ban?
A v poslední řadě události jsem dostal FK od hráče Birgo. Admin si byl vědom, že jsem dostal FK a hráč se mi omluvil, admin o tom věděl a nenahlásil mi ho nebo mi ho nedal další kolo. Mapa byla jb_oasis_prefinal_v2 myslím.

Díky za brzké vyřešení,
Fallen.
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

[V] eXtremex / JB1

od Rumcajz » 19 srp 2024, 00:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eXtremex / JB1

Příspěvekod Anth » 19 srp 2024, 01:09 VIP

Čau, začneme tím, že jsi ve stížnostech na adminy takže bys měl své tvrzení potvrdit důkazem, v tomto případě to ale podle mého nebude ani potřeba protože si do příspěvku sám napsal, co si udělal a za co si byl potrestaný.

Ve zkratce, připojil jsem se na server, byl si u CT a měl simona, za celou dobu od tebe do mikrofonu nepadl ani jeden příkaz a všechny příkazy si psal do chatu, vězni tě tedy vůbec nemuseli poslouchat a každý si mohl dělat co chtěl, o tom, že si vězně za neuposlechnutí příkazu zabil a nechal sis tam běhat hráče se scoutkou se raději ani nezmiňuji, jelikož se ti to přičetlo k 24h trestu za neschopnost simona.

Je dost irelevantní, kolik lidí na serveru je, pravidla platí stále a mají se dodržovat, když nemáš mikrofon, nemáš chodit k CT.

FallenKnight píše:Řekl by jsem, že to je až moc přehnané protože několik map zpátky jsem byl na serveru s plno hráči co nadávali a eXtremex je max. upozornil i když to bylo již na ban.
Sice admin určuje podle svého jak a koho banuje, ale tohle není u mně moc správné.

Při banování se musím řídit postupy, které máme v admin týmu, nadávka neznamená automatický ban na chat.

FallenKnight píše:Další věc je ta, proč jsem dostal jen Já ban a Infinity který byl taky u CT nedostal ban?

Infinity se hned po banu připojil do spectu, Infinity neměl simona a z minulosti vím, že mikrofon má nebo minimálně měl, takže jsem ho ani nezkoušel.

FallenKnight píše:A v poslední řadě události jsem dostal FK od hráče Birgo. Admin si byl vědom, že jsem dostal FK a hráč se mi omluvil, admin o tom věděl a nenahlásil mi ho nebo mi ho nedal další kolo. Mapa byla jb_oasis_prefinal_v2 myslím.

Na situaci si nevzpomínám, bohužel si nemohu všímat všeho.
Pokud si dostal FK, mohl sis požádat o mikrofon a v něm si o VD požádat. Pokud jsi si jistý tím, že jsem situaci viděl a schválně ti VD nedal nebo nenahlásil, dodej vyčasované HLTV, rád se na situaci podívám znovu a veřejně se ti omluvím, pokud máš pravdu.

Za mě vše
Měj se hezky :)
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FallenKnight » 19 srp 2024, 01:37

eXtremex7 píše:Čau, začneme tím, že jsi ve stížnostech na adminy takže bys měl své tvrzení potvrdit důkazem, v tomto případě to ale podle mého nebude ani potřeba protože si do příspěvku sám napsal, co si udělal a za co si byl potrestaný.

Ve zkratce, připojil jsem se na server, byl si u CT a měl simona, za celou dobu od tebe do mikrofonu nepadl ani jeden příkaz a všechny příkazy si psal do chatu, vězni tě tedy vůbec nemuseli poslouchat a každý si mohl dělat co chtěl, o tom, že si vězně za neuposlechnutí příkazu zabil a nechal sis tam běhat hráče se scoutkou se raději ani nezmiňuji, jelikož se ti to přičetlo k 24h trestu za neschopnost simona.

Je dost irelevantní, kolik lidí na serveru je, pravidla platí stále a mají se dodržovat, když nemáš mikrofon, nemáš chodit k CT.

FallenKnight píše:Řekl by jsem, že to je až moc přehnané protože několik map zpátky jsem byl na serveru s plno hráči co nadávali a eXtremex je max. upozornil i když to bylo již na ban.

Při banování se musím řídit postupy, které máme v admin týmu, nadávka neznamená automatický ban na chat.

FallenKnight píše:Další věc je ta, proč jsem dostal jen Já ban a Infinity který byl taky u CT nedostal ban?

Infinity se hned po banu připojil do spectu, Infinity neměl simona a z minulosti vím, že mikrofon má nebo minimálně měl, takže jsem ho ani nezkoušel.

FallenKnight píše:A v poslední řadě události jsem dostal FK od hráče Birgo. Admin si byl vědom, že jsem dostal FK a hráč se mi omluvil, admin o tom věděl a nenahlásil mi ho nebo mi ho nedal další kolo. Mapa byla jb_oasis_prefinal_v2 myslím.

Pokud si dostal FK, mohl sis požádat o mikrofon a v něm si o VD požádat. Pokud jsi si jistý tím, že jsem situaci viděl a schválně ti VD nedal nebo nenahlásil, dodej vyčasované HLTV, rád se na situaci podívám znovu a veřejně se ti omluvím, pokud máš pravdu.

Za mě vše
Měj se hezky :)

Budu to citovat, abych tu nenapsal básničku,

Je dost irelevantní, kolik lidí na serveru je, pravidla platí stále a mají se dodržovat, když nemáš mikrofon, nemáš chodit k CT.""
- Okay, že si nechával hrát hráče a pouštět hudbu to je taky ideální hra a simonování?
- Že necháš hráče na serveru nadávat slovy kurva, do prdele bez banu max. upozrnění?
- Že mi dáš ban k CT za to, že nemám mik. All right, ale že nedáš ban Infimu když ho nachytáš když nemá mik na mapě jb_rats před pár minutami a jen ho prehodíš?

Myslím, že z těchto bodů jsou 90% pravdivé.

Při banování se musím řídit postupy, které máme v admin týmu, nadávka neznamená automatický ban na chat.""
- Tomu rozumím, ale pokud děláš srandu s tvými kamarády na serveru a padají FKs a dělá se tam bordel, nebo jak jsem zmínil "pouští se tam hudba do miku" tak pak nechápu tu tvou logiku.

Infinity se hned po banu připojil do spectu, Infinity neměl simona a z minulosti vím, že mikrofon má nebo minimálně měl, takže jsem ho ani nezkoušel.""
- Jop, tvoje mínění že má mik tak ho ignoruješ. Asi to něco znamená, že se hned odpojil, ale místo toho aby sis to zjistil a zabanoval ho tak si radši leavnul a počkal sis na něj další mapy a pak si ho jen přehodil (bez banu) který by měl mít.

Pokud si dostal FK, mohl sis požádat o mikrofon a v něm si o VD požádat. Pokud jsi si jistý tím, že jsem situaci viděl a schválně ti VD nedal nebo nenahlásil, dodej vyčasované HLTV, rád se na situaci podívám znovu a veřejně se ti omluvím, pokud máš pravdu.""

Jop, hráč ti hlásil VD ač byl sice mrtvý, ale i tak se to počítá. Ptal jsem se Tě ještě v chatu zda mám VD a ignoroval si mě.

Stručně řečeno ty mi tu říkáš, že mám já dodržovat pravidla, ale ty je sám nedodržuješ.
Velmi zajímavé.

Dodám do zítra vyčasované HLTV. Vlastní dema nemám.
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Anth » 19 srp 2024, 01:42 VIP

Dodej důkazy o tvých tvrzeních a mojem porušovaní pravidel.

Infinity dostal po shlédnutí dema z humoru svou odměnu taktéž.
Takže se ti omlouvám za zpoždění, nemůžu ho přece banovat za to, že se napojil do spectu. :roll:
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FallenKnight » 19 srp 2024, 03:14

Důkazy
1)
2024-08-16 22:16:49 Trojed_ (nejgule) monty ty chcípáku :d Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=137256
16. 08. 22:02 jb_snow 20312-2408162202-jb_snow.dem.zip / 2024-08-16 21:58:34

- Bylo tam i voice nadávky, ale nejde mi spustit demo přes Non-Steam, takže nemohu dodat.
+ (bez upozornění)

2)
2024-08-18 23:41:10 jo fallen vd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=137165
18. 08. 22:59 jb_oasis_prefinal2 20312-2408182259-jb_oasis_prefinal2.dem.zip

- Zde mi nahlásil VD hráč Birgo, i když umřel a žádná reakce nebo že by si mi dal VD.

3)
Co se týče té hudby. PFf. Nemohu najít HLTV, ale jsem si jistý, že to byla mapa jb_community.
Ale zatím bez důkazů.

4)
Co se týká Infinityho, rozhodně sis checknul, že byl u CT takže moc nechápu proč mi říkáš věci typu "přece šel jen do spectu" snažíš si zachránit krk, ale moc Ti to nejde. :roll:

5)
Co se týká mně, napojil ses zkusil si mě na mik a hned banoval. Místo toho, aby si mi to vysvětlil a já to v klidu pochopil.

6) Jak si vůbec mohl ty vědět, že já házím zbraně Teroristům? Sice si to nezmínil, ale zřejmě to je i pointa co chceš říct, takže se ptám proč si to myslíš? Jak to můžeš vědět když ses napojil grabnul mě a zkoušel na mik jen protože si viděl, že simonuji přes chat.
Kor když jsem ani simon nebyl, simon byl Infinity.
Já se vlastně ani ničeho nedopustil,
max. toho že jsem nesimonoval pomocí mikrofonu.
Samozřejmě můžeš dodat demo nebo vyčasované HLTV, ale dá se říct že si mi dal ban bez předmnětných důkazů.

Při banování se musím řídit postupy, které máme v admin týmu, nadávka neznamená automatický ban na chat.""
-> Okay, to že v 1 ráno máme klidnou hru, to znamená že mě musíš hned banovat?
To moc nedostává své pointě...
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Anth » 19 srp 2024, 05:49 VIP

Fajn, hodím ti zde další vysvětlení a doplním ho i důkazy, jelikož si očividně dost věcí nepochopil a máš z neznámého důvodu potřebu lhát pro svůj prospěch a moje pošpinění. :oops:

FallenKnight píše:1)
2024-08-16 22:16:49 Trojed_ (nejgule) monty ty chcípáku :d Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=137256
16. 08. 22:02 jb_snow 20312-2408162202-jb_snow.dem.zip / 2024-08-16 21:58:34

- Bylo tam i voice nadávky, ale nejde mi spustit demo přes Non-Steam, takže nemohu dodat.
+ (bez upozornění)

No, nahlašovat situaci, která se stala 3 dny zpět je celkem smutné, na druhou stranu, když se ti nepovedlo najít nic, co opravdu ukazuje moje nedodržování pravidel tak se ani moc nedivím, že si musel projíždět 3 dny staré HLTV. Mimochodem na demo, které má 50 minut se ti bez vyčasování nikdo dívat nebude.

monty chcípáku :d určitě není nic, za co bych hráči dával instantní ban, osobně takovou věc přehlédnu protože to nemá nikoho urazit a z kontextu věty jde moc dobře vidět, že je to myšleno poněkud vtipně, což ty asi moc nechápeš a tak máš potřebu to řešit. Kdyby mu napsal, aby chcípl, tak je to samozřejmě něco jiného.

FallenKnight píše:2)
2024-08-18 23:41:10 jo fallen vd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=137165
18. 08. 22:59 jb_oasis_prefinal2 20312-2408182259-jb_oasis_prefinal2.dem.zip

- Zde mi nahlásil VD hráč Birgo, i když umřel a žádná reakce nebo že by si mi dal VD.

No, nejsem robot takže se ti nebudu dívat na 50 minutové demo, abych našel kolo a situaci, kde to mrtvý hráč nahlašoval přes chat, napíšu k tomu jen tolik, že si neměl žádnou snahu VD získat, hráč ho sice podle chatlogu nejspíš nahlásil, já si toho nevšiml a bylo už jen na tobě napsat do chatu nebo si požádat o mik, ani jedno z toho si neudělal, nevím moc teda o čem se zde bavíme.

FallenKnight píše:3)
Co se týče té hudby. PFf. Nemohu najít HLTV, ale jsem si jistý, že to byla mapa jb_community.
Ale zatím bez důkazů.

Žádná taková situace se nikdy nestala, proto je celkem logické, že to na žádném demu nemůžeš najít.

FallenKnight píše:4)
Co se týká Infinityho, rozhodně sis checknul, že byl u CT takže moc nechápu proč mi říkáš věci typu "přece šel jen do spectu" snažíš si zachránit krk, ale moc Ti to nejde. :roll:

Já nemám důvod zachraňovat si krk, Infinity v moment, kdy jsem byl na serveru pravidla nijak aktivně neporušoval, mimo to, že teda neměl mikrofon, což jsem zjistil až na Rats.

FallenKnight píše:5)
Co se týká mně, napojil ses zkusil si mě na mik a hned banoval. Místo toho, aby si mi to vysvětlil a já to v klidu pochopil.

Na mikrofon jsem tě nezkoušel, pokud žiješ v myšlence, že si byl v grabu, na skle si měl otázku "Řekni nám nějakou souvislou větu" a ty si mlčel, tak se tak opravdu nestalo, zabanoval jsem tě hned po otázce v chatu, jestli simonuješ přes chat, protože mi bylo jasné, že nemáš mikrofon.

Nevím, co bych ti měl vysvětlovat, asi jen tolik, ať nechodíš k CT, když nemáš mikrofon. :)

FallenKnight píše:5)

FallenKnight píše:6) Jak si vůbec mohl ty vědět, že já házím zbraně Teroristům? Sice si to nezmínil, ale zřejmě to je i pointa co chceš říct, takže se ptám proč si to myslíš? Jak to můžeš vědět když ses napojil grabnul mě a zkoušel na mik jen protože si viděl, že simonuji přes chat.

1) Kde jsem napsal, že si házel zbraně T? Jediné co jsem napsal bylo, že sis tam nechal poběhávat hráče, který měl v ruce Scout.
2) Znovu říkám, že jsem tě negraboval.

FallenKnight píše:Kor když jsem ani simon nebyl, simon byl Infinity.
Já se vlastně ani ničeho nedopustil,
max. toho že jsem nesimonoval pomocí mikrofonu.
Samozřejmě můžeš dodat demo nebo vyčasované HLTV, ale dá se říct že si mi dal ban bez předmnětných důkazů.

:?: :?: :?:
Infinity simona na humoru v době, kdy jsem tam byl připojený neměl, takže nechápu, co tady píšeš.

FallenKnight píše:Při banování se musím řídit postupy, které máme v admin týmu, nadávka neznamená automatický ban na chat.""
-> Okay, to že v 1 ráno máme klidnou hru, to znamená že mě musíš hned banovat?
To moc nedostává své pointě...

Jo, to přesně to znamená, když neumíš hrát podle pravidel. :geek:

Celá tvá stížnost je jen o snaze mi sundat práva, moc ale nechápu tvou námahu, jelikož jsou všechny "důkazy", které si dodal jen směšné a nic nepotvrzují.

Posílám demo a čas, které ti určitě osvěží paměť a vzpomeneš si, co si na humoru vlastně předváděl, alespoň nebudeš muset mít potřebu lhát s věcma typu, že byl Infinity simon atd.

Demo
47:10 - Moje napojení
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 19 srp 2024, 10:57 VIP

Ahoj, hned na začátek se musím zeptat jestli toto myslíš vážně, protože jestli jo, tak u těch CT nějakou dobu určitě ještě nehraj.
stručně jsme byly na serveru dá se říct 2-3 lidi. 2 CT bez mikrofonů.
Hráčům vůbec nevadilo, že jsme tak hráli a psali jsme do chatu příkazy.
Dá se říct, že jsme plnili povinnost a hráli podle pravidel.

Dále zde píšeš zde spoustu zajímavých věcí vůči extremexovi, které ovšem nejsou ničím podložené. Dema jsi sice dodal ale vyčasování nikde, které by se opravdu hodilo vzhledem k tomu, že je to dlouhé HLTV. Takže pokud chceš aby se tvá stížnost korektně vyřešila, tak dodej vyčasování.

Jinak je taky velice úsměvné, že ti jde jen o zrušení admina a nic víc.

2024-08-19 01:38:00 ted zruši aj exterexa. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2024-08-19 01:37:55 hej infi zrušil patrikuse ne? :D. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V řešení] eXtremex / JB1

Příspěvekod FallenKnight » 20 srp 2024, 08:32

@eXtremex
Tak se Ti omlouvám, že jsem ti ukřivdil skrz nadržování + voice spam.
Nenašel jsem žádné demo.
Takže tímhle to je asi vyřešené, max. ten fk a vd které si mi nedal. + ten ban, ale stejně už vypršel.

Příště by si to mohl aspon řešit normálně a ne hned banovat, kor v 1 ráno.

@AJayy

Ahoj, hned na začátek se musím zeptat jestli toto myslíš vážně, protože jestli jo, tak u těch CT nějakou dobu určitě ještě nehraj.""

Byla jedna ráno, pro vás to je furt banovatelné, ale víš co komunita je komunita :x

Dále zde píšeš zde spoustu zajímavých věcí vůči extremexovi, které ovšem nejsou ničím podložené. Dema jsi sice dodal ale vyčasování nikde, které by se opravdu hodilo vzhledem k tomu, že je to dlouhé HLTV. Takže pokud chceš aby se tvá stížnost korektně vyřešila, tak dodej vyčasování.

Jinak je taky velice úsměvné, že ti jde jen o zrušení admina a nic víc.""

Jak jsem psal výše, omlouvám se. Asi to byl jiný admin.
Max. ten fk, ale to vem čert.

A nejde mi o jeho zrušení, byl jsem spíš naštvaný když někdo dojde v 1 ráno banovat není to moc k popukání. :oops:

Můžete zamknout.
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V řešení] eXtremex / JB1

Příspěvekod AJayy » 20 srp 2024, 10:37 VIP

Dobrá tedy, vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy