I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] extremex / JB

Příspěvekod Infinity5 » 21 srp 2024, 17:22

Nick : Infinity
ID : STEAM_0:0:618143978

Popis : Bola atrakcia ktorú postavil stavitel nám ( posledným trom hráčom ) . Ked títo hráči išli alebo plnili túto staviteľovu atrakciu simon extremex ( admin ) ich nijako sa nesnažil nachytať. Tak prečo sa potom snažil nachytať mňa ? ( úmyselne miesto zapnutia stopiek kedy som mal potom začat plniť atrakciu po tých stopkách ) . Mi zapol príkladlad zo simon menu. Potom mi úmyselne nevypol stopky včas a ešte tvrdil že som to nestihol v časovon limite. Následne jak som už mal pp tak ma ešte úmyselne hitol.

Hltv demo : 20312-2408211529-jb_satomi.dem.zip
Čas : 21. 08. 15:29

Vyčasovanie : 16:45
Infinity5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] extremex / JB

od Rumcajz » 21 srp 2024, 17:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: extremex / JB

Příspěvekod Anth » 21 srp 2024, 18:07 VIP

Čau, musím uznat, že je to celkem zajímavá stížnost a upřímně jsem čekal, že si na serveru jen děláš srandu, když si psal, že si na mě dáš stížnost, nuže dobrá.

Infinity5 píše:Ked títo hráči išli alebo plnili túto staviteľovu atrakciu simon extremex ( admin ) ich nijako sa nesnažil nachytať. Tak prečo sa potom snažil nachytať mňa ? ( úmyselne miesto zapnutia stopiek kedy som mal potom začat plniť atrakciu po tých stopkách )

Je jen na mě koho se pokusím nebo nepokusím nachytat, je jen na tvojí šikovnosti, že se nachytat nenecháš. 8-)

Infinity5 píše:Potom mi úmyselne nevypol stopky včas a ešte tvrdil že som to nestihol v časovon limite.

Pokud si to nepochopil, mělo to být myšleno jako VTIP, sunny to pochopil, kdybys limit opravdu nedodržel, věř, že už bych tě dávno zabil.

Infinity5 píše:Následne jak som už mal pp tak ma ešte úmyselne hitol.

Omlouvám se ti za vše, co ti tento HIT v PP způsobil.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: extremex / JB

Příspěvekod kybik » 22 srp 2024, 17:04 VIP

Celá tá situácia nebola až taká závažná, jediné, čo by sa dalo vytknúť je ten fakt, že sa admin pokúsil úmyselne nachytať iba teba a ostatných nie.

Extremex si dá za trest tri otčenáše pred spaním a určite sa už podobná situácia nebude opakovať.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy