• Stránka 1 z 1
[V] extremex / JB
Nick : Infinity
ID : STEAM_0:0:618143978
Popis : Bola atrakcia ktorú postavil stavitel nám ( posledným trom hráčom ) . Ked títo hráči išli alebo plnili túto staviteľovu atrakciu simon extremex ( admin ) ich nijako sa nesnažil nachytať. Tak prečo sa potom snažil nachytať mňa ? ( úmyselne miesto zapnutia stopiek kedy som mal potom začat plniť atrakciu po tých stopkách ) . Mi zapol príkladlad zo simon menu. Potom mi úmyselne nevypol stopky včas a ešte tvrdil že som to nestihol v časovon limite. Následne jak som už mal pp tak ma ešte úmyselne hitol.
Hltv demo : 20312-2408211529-jb_satomi.dem.zip
Čas : 21. 08. 15:29
Vyčasovanie : 16:45
ID : STEAM_0:0:618143978
Popis : Bola atrakcia ktorú postavil stavitel nám ( posledným trom hráčom ) . Ked títo hráči išli alebo plnili túto staviteľovu atrakciu simon extremex ( admin ) ich nijako sa nesnažil nachytať. Tak prečo sa potom snažil nachytať mňa ? ( úmyselne miesto zapnutia stopiek kedy som mal potom začat plniť atrakciu po tých stopkách ) . Mi zapol príkladlad zo simon menu. Potom mi úmyselne nevypol stopky včas a ešte tvrdil že som to nestihol v časovon limite. Následne jak som už mal pp tak ma ešte úmyselne hitol.
Hltv demo : 20312-2408211529-jb_satomi.dem.zip
Čas : 21. 08. 15:29
Vyčasovanie : 16:45
- Infinity5
- Kolemjdoucí
[V] extremex / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: extremex / JB
Čau, musím uznat, že je to celkem zajímavá stížnost a upřímně jsem čekal, že si na serveru jen děláš srandu, když si psal, že si na mě dáš stížnost, nuže dobrá.
Je jen na mě koho se pokusím nebo nepokusím nachytat, je jen na tvojí šikovnosti, že se nachytat nenecháš.
Pokud si to nepochopil, mělo to být myšleno jako VTIP, sunny to pochopil, kdybys limit opravdu nedodržel, věř, že už bych tě dávno zabil.
Omlouvám se ti za vše, co ti tento HIT v PP způsobil.
Infinity5 píše:Ked títo hráči išli alebo plnili túto staviteľovu atrakciu simon extremex ( admin ) ich nijako sa nesnažil nachytať. Tak prečo sa potom snažil nachytať mňa ? ( úmyselne miesto zapnutia stopiek kedy som mal potom začat plniť atrakciu po tých stopkách )
Je jen na mě koho se pokusím nebo nepokusím nachytat, je jen na tvojí šikovnosti, že se nachytat nenecháš.

Infinity5 píše:Potom mi úmyselne nevypol stopky včas a ešte tvrdil že som to nestihol v časovon limite.
Pokud si to nepochopil, mělo to být myšleno jako VTIP, sunny to pochopil, kdybys limit opravdu nedodržel, věř, že už bych tě dávno zabil.
Infinity5 píše:Následne jak som už mal pp tak ma ešte úmyselne hitol.
Omlouvám se ti za vše, co ti tento HIT v PP způsobil.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
-
Anth - CS 1.6 Admin
Re: extremex / JB
Celá tá situácia nebola až taká závažná, jediné, čo by sa dalo vytknúť je ten fakt, že sa admin pokúsil úmyselne nachytať iba teba a ostatných nie.
Extremex si dá za trest tri otčenáše pred spaním a určite sa už podobná situácia nebude opakovať.
Vyriešené.
Extremex si dá za trest tri otčenáše pred spaním a určite sa už podobná situácia nebude opakovať.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1