• Stránka 1 z 1
[V] UNBAN - DUST ONLY 1
Zdravím dostal som neprávom ban vraj za speedhack na server Dust Only 1.
Od admina =(^.^)=
Len som sa pripojil na server a dostal som ban. Nieje nikde potvrdené že som cheatoval. A nieje ani demo skrátka som sa len napojil a dostal ban. Poprosím o UNBAN. Ban som pravdepodobne dostal preto lebo som mal meno OG MAJITELKA GAMESITESU Jagne. A admin si ma splietol s iným hráčom.
Podotýkam nieje žiadne demo ani nič že mám speedhack.
Od admina =(^.^)=
Len som sa pripojil na server a dostal som ban. Nieje nikde potvrdené že som cheatoval. A nieje ani demo skrátka som sa len napojil a dostal ban. Poprosím o UNBAN. Ban som pravdepodobne dostal preto lebo som mal meno OG MAJITELKA GAMESITESU Jagne. A admin si ma splietol s iným hráčom.

- Jagne
- Kolemjdoucí
[V] UNBAN - DUST ONLY 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN - DUST ONLY 1
Ahoj
Ano ban jsi dostal na základě tvého nicku tak jsem předpovídal ze jsi dipkar který tu denně lítá několik hodin předem se omlouvám za vzniklé problémy a na tvým unbanu se pracuje
Ano ban jsi dostal na základě tvého nicku tak jsem předpovídal ze jsi dipkar který tu denně lítá několik hodin předem se omlouvám za vzniklé problémy a na tvým unbanu se pracuje

CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Dakujem nie ja to občas trolím ale mám aj vip kupene som tu starý hráč tejto hry. Ale max trolím nenadávam hráčom ani nič. A nepodvádzam dakujem za vyriešenie problému pekný deň. Jagne. 

- Jagne
- Kolemjdoucí
Kolle vidím že někdo si dá jméno OG tak už dostává bany jen tak 4fun... Vzhledem k tomu že si na portále tak dlouho by ses měl uvědomit ž nerozdávat bany jak o život, a možná i popřemýšlet a neházet lidi do stejného pytle. 

- PH4NT0M153
- Amatér
Máš unban, môžeš ísť hrať
Vyriešené.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1