Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Fajkoman/JB1/FKs

Příspěvekod UsatyVtacik » 08 zář 2024, 18:38 VIP

1. Nick: Fajkoman
2. Steam ID: STEAM_0:0:51178725 ; https://ctrlv.sk/hLJn
3. Dátum a čas: 08. 09. 2024 - 18:25 +/-
4. Popis situácie: Mali sme jeden odraz na to, aby sme sa dostali na rebrík. Avšak hráč veverka spadol z okraja trampolíny, čiže sa neodrazil, a napriek tomu dostal FK od hráča Fajkoman. (čas 8:05) V nasledujúcom kole sa hráč Fajkoman tváril zmätene a tvrdil, že ani nevie o čo ide. V spomínanom nasledujúcom kole udelil dva úmyselné FK – jeden opäť hráčovi veverka a druhý hráčovi )(ydr1. V ďalšom kole im síce nahlásil VD, no aj tak bolo jasné, že išlo o úmyselné FK vyvolané afektom. Na záver, hráč Ota Majzl nemal žiadnu šancu zaregistrovať/vidieť zbraň a bol okamžite zabitý hráčom Fajkoman v priebehu niekoľkých milisekúnd, čím vlastne išlo o FK.
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-240908181 ... ow.dem.zip
6. Vyčasovanie:
8:05 - FK hráčovi veverka
11:00 - FKs hráčom veverka a )(ydr1
14:20 - FK hráčovi Ota Majzl

Hráč Fajkoman by sa mohol naučiť aspoň vysvetliť, najmä non-VIP hráčom, prečo dostali kill, a neignorovať ich otázky a požiadavky na vysvetlenie. Tým by nielen zlepšil komunikáciu, ale aj prispel k rozvoju celého serveru. Tým by hráči neboli frustrovaní a neuchyľovali by sa k nadávkam, čo by prispelo k lepšej atmosfére a fungovaniu serveru.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

[V] Fajkoman/JB1/FKs

od Rumcajz » 08 zář 2024, 18:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fajkoman/JB1/FKs

Příspěvekod Fajkoman » 08 zář 2024, 19:30 VIP

“Mali sme jeden odraz na to, aby sme sa dostali na rebrík”
Keď chceme byt presní, tak 1 odraz a 1 pokus, pričom sa príkazy majú plniť priamo bez zdržiavania. Takze on spadol a ja som ho za to zabil.

“V nasledujúcom kole sa hráč Fajkoman tváril zmätene a tvrdil, že ani nevie o čo ide”
Keďže neplní atrakciu a zabil som ho tak mi prišlo divne, ze by sa to riešilo aj ďalšie kolo

“ V spomínanom nasledujúcom kole udelil dva úmyselné FKjeden opäť hráčovi veverka a druhý hráčovi )(ydr1. V ďalšom kole im síce nahlásil VD, no aj tak bolo jasné, že išlo o úmyselné Fk”
hráči mali ísť z boxu niekde za simonom a oni ostali stať v boxe na zadnej stene a šli až potom neskôr (tuším tam bol ešte niekto, len som ho nestihol zabit). Následne mi ct napísalo do teamchatu že do hráča veverka omylom vystrelil, tak som to prehodnotil že aj chcel ísť za Šimonom hneď ale ho zastavila strela, preto dostal hráč veverka vd. Ydr1 podľa mna vd nedostal ked to bol ten druhý na zadnej stene čo nesplnil prikaz simona

“Na záver, hráč Ota Majzl nemal žiadnu šancu zaregistrovať/vidieť zbraň a bol okamžite zabitý hráčom Fajkoman v priebehu niekoľkých milisekúnd, čím vlastne išlo o FK”
Hráči mali ísť na deathrun, jeden hráč pomne začal strieľať a bol eliminovaný. Následne prišiel spomínaný Oto a vzal si zbraň, začo som ho zastrelil
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod UsatyVtacik » 08 zář 2024, 19:41 VIP

80% tvojich vyjadrení nedáva zmysel po zhliadnutí dema.
Počkáme na vyjadrenie vyššej moci
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Fajkoman » 08 zář 2024, 20:07 VIP

UsatyVtacik píše:80% tvojich vyjadrení nedáva zmysel po zhliadnutí dema.

Rad by som vedel ktoré 4/5 nedávajú zmysel, kľudne mi to môžeš rozpísať v pm :D
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod UsatyVtacik » 08 zář 2024, 20:42 VIP

No dobre tehdy.

Napríklad, v tvojom prvom napísanom odseku, tvrdíš že hráč zdržuje. Avšak v druhom odseku už píšeš: "Keďže neplní atrakciu a zabil som ho...". Tak teraz neviem.. prečo si ho zabil? smrdí mi to klamstvom.
V treťom odseku tvrdíš, že hráči neplnili príkaz Simona hneď, avšak po zhliadnutí dema sa s týmto tvrdením nemôžem stotožniť. To čo sa deje v team chate nie je relevantné pre túto situáciu.

V neposlednom rade, štvrtý odsek si popravde len opísal to, čo som napísal ja, resp. to čo sa stalo v deme.

Ak si stojíš za týmto tvrdením: "Keď chceme byt presní, tak 1 odraz a 1 pokus, pričom sa príkazy majú plniť priamo bez zdržiavania." Veľmi rád si dám námahu a pozriem prípadne aj iné dema, či v milisekundách reaguješ aj na iných mapách/hráčov. Ak nie, tak tým pádom by šlo v tomto prípade o FK.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Fajkoman » 08 zář 2024, 21:04 VIP

"Napríklad, v tvojom prvom napísanom odseku, tvrdíš že hráč zdržuje. Avšak v druhom odseku už píšeš: "Keďže neplní atrakciu a zabil som ho...". Tak teraz neviem.. prečo si ho zabil? smrdí mi to klamstvom."
zdržiava/neplni atrakciu je za mna jedno a to iste

"V treťom odseku tvrdíš, že hráči neplnili príkaz Simona hneď, avšak po zhliadnutí dema sa s týmto tvrdením nemôžem stotožniť. To čo sa deje v team chate nie je relevantné pre túto situáciu."
koli tebe som si pozrel to demo a teda ako som pisal ze este 1 siel neskoro tak boli 2, len som uz nezaregistroval ktorí

"V neposlednom rade, štvrtý odsek si popravde len opísal to, čo som napísal ja, resp. to čo sa stalo v deme."
v tomto mam dojem ze si tak trosku vymyslas, napisal si ze v milisekunde dostal kill, ale potom co zbran spadla na zem a lezala tam, tak hrac prisiel asi 5 sekund neskor a vzal ju, začo som ho musel zastreliť

"Ak si stojíš za týmto tvrdením: "Keď chceme byt presní, tak 1 odraz a 1 pokus, pričom sa príkazy majú plniť priamo bez zdržiavania." Veľmi rád si dám námahu a pozriem prípadne aj iné dema, či v milisekundách reaguješ aj na iných mapách/hráčov. Ak nie, tak tým pádom by šlo v tomto prípade o FK."
to praveze nie, ale to neznamena ze tito dostali fk, to iba znamena ze nejaki hrači niekedy nezomru ak maju zomriet a ostane to bez povsimnutia
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod CoderPro » 09 zář 2024, 00:37 VIP

Ahoj,

8:05 - Hráč FK nedostal, jednou už na té trampolíně byl, pak slezl z nějakého důvodu dolů, ať už to byla náhoda, že spadl nebo ne, dostal oprávněný kill.
11:00 - Fajkoman zabil hráče, jelikož neplnili příkaz ihned a bez zdržování, bylo jich tam více, kteří měli dostat kill, tady fajkoman udělal chybu, že nezabil i ty zbylé Tčka, tudíž nadržoval těm, které nezabil.
14:20 - Ota Majzl rozhodně nemohl jak vědět, kde se nachází nějaká zbran(byla evidentně ještě v mrtvole), Fajkoman měl dát hráčovi prostor tu zbran vyhodit a ne po něm hned střílet a huntit killy... Tady FK padl.

Fajkomanovi bych doporučil nehuntit tolik ty killy, přece jenom JB mód není o killech ani o tom, kolik kdo zabije vězňů za co nejnižší čas...

Příště prosím takto nespamujte topic, je to strašně nepřehledné a ke všemu na tyto věci slouží Soukromé Zprávy, které může posílat každý uživatel GS fóra. Příště si to tedy vyřešte v soukromých zprávách a nepište si v topicu. Děkuju.

Hráč fajkoman tedy zabanovaný za FreeKill

Děkujeme za nahlášení. Vyřešeno a aby se předešlo spamu, tak rovnou Lock.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na JailBreak Servery