• Stránka 1 z 1
Kam zmizel starý dobrý JB?
Zdravím, nevím zda jsem mimo já, nebo doba, každopádně po pár letech jsem se dostal k tomu, že si opět zahraji mou oblíbenou hru a světe div se, stala se z toho já bych řekl "lobotomie?"
Když už je server o víkendech narvaný k prasknutí a lidi mají chuť hrát, tak z 90% si vezme "Sajmona" někdo, kdo podle mého nemá ani "šajn" o tom, co vše se s povoleným mikrofonem v tomto módu dá dělat...
Stále dokola je to jen to samé... "kdo nevyskočí na bednu tak má kill", "poslední reakce na stoupnout si..." a o aktivnějším využití atrakcí ani nemluvím...
Vím, že je to lidech, ale sakra, kde je ten aktivní admin team, který se zapojoval do hry, dával přiklad hráčům co se se "Sajmonem" dá dělat a jak se dá hra opravdu zpříjemnit... Jen když napíšu na TeamSpeaku adminovi o pomoc, dostanu se odpovědi, že hraje "lolko?"... ale to nechme být.
Nějakou chvíli jsem přemýšlel, že bych požádal o práva, ale vzhledem k věku a životní situaci, bych na to asi neměl tolik času, kolik by byla potřeba? možná mě baví si prostě jen zahrát...
Každopádně jsem tímto příspěvkem chtěl povzbudit jak hráče, kteří toto budou číst, tak admin team k tomu, aby přemýšleli nad tím, jak se u CT chovat a jak změnit přístup ke hře, aby byly servery prostě zaplněny častěji? Nemožné to není, CSGO je zrušeno a u CS2 komunitní servery zatím nebudou.
Ty časy, kdy tento portál měl 9 JB serverů už asi nebude, ale minimálně můžeme přispět k tomu, že ta hra bude zase kvalitní a bude všechny bavit jako dřív.
Na závěr, bych chtěl poděkovat celému vedení za to, že to stále držíte při životě, věřím že to za ty leta stálo hodně nervů. <3
Hezký den.
Dead Apple

Když už je server o víkendech narvaný k prasknutí a lidi mají chuť hrát, tak z 90% si vezme "Sajmona" někdo, kdo podle mého nemá ani "šajn" o tom, co vše se s povoleným mikrofonem v tomto módu dá dělat...
Stále dokola je to jen to samé... "kdo nevyskočí na bednu tak má kill", "poslední reakce na stoupnout si..." a o aktivnějším využití atrakcí ani nemluvím...
Vím, že je to lidech, ale sakra, kde je ten aktivní admin team, který se zapojoval do hry, dával přiklad hráčům co se se "Sajmonem" dá dělat a jak se dá hra opravdu zpříjemnit... Jen když napíšu na TeamSpeaku adminovi o pomoc, dostanu se odpovědi, že hraje "lolko?"... ale to nechme být.

Nějakou chvíli jsem přemýšlel, že bych požádal o práva, ale vzhledem k věku a životní situaci, bych na to asi neměl tolik času, kolik by byla potřeba? možná mě baví si prostě jen zahrát...
Každopádně jsem tímto příspěvkem chtěl povzbudit jak hráče, kteří toto budou číst, tak admin team k tomu, aby přemýšleli nad tím, jak se u CT chovat a jak změnit přístup ke hře, aby byly servery prostě zaplněny častěji? Nemožné to není, CSGO je zrušeno a u CS2 komunitní servery zatím nebudou.
Ty časy, kdy tento portál měl 9 JB serverů už asi nebude, ale minimálně můžeme přispět k tomu, že ta hra bude zase kvalitní a bude všechny bavit jako dřív.
Na závěr, bych chtěl poděkovat celému vedení za to, že to stále držíte při životě, věřím že to za ty leta stálo hodně nervů. <3
Hezký den.
Dead Apple
-
deadapple - Kolemjdoucí
Kam zmizel starý dobrý JB?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kam zmizel starý dobrý JB?
deadapple píše:blablabla..
Vím, že je to lidech, ale sakra, kde je ten aktivní admin team, který se zapojoval do hry, dával přiklad hráčům co se se "Sajmonem" dá dělat a jak se dá hra opravdu zpříjemnit... Jen když napíšu na TeamSpeaku adminovi o pomoc, dostanu se odpovědi, že hraje "lolko?"... ale to nechme být.![]()
blablabla...
Písal si mi aktívne. Ja nesedím za tou cs 1.6 nonstop. To že ty mi napíšeš a dobre že sa nejdeš poskladať, lebo odmietam leavnuť ranked kvôli tomu, že je bordel na serveri? Spamätaj sa chlapče. Je mi jasné, že tu píšeš o mne, keďže už jeden "konflikt" v PM na TS sme mali presne kvôli tomu. Dokáž že na to máš, že môže byť admin, prejdi si tým a adminuj. Myslím si, že HLSA ti radi dajú šancu, ak ukážeš že na to máš.
P.S.: Po tvojom rante na TS sme sa stretli aj na serveri, kde si bol v pohode, tak som si povedal, že možno si mal len mental breakdown z bordelu. A teraz vidím toto? Tfuj.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1