• Stránka 1 z 1
[V] sunny/jb1
nick: Patrikuss STEAM_0:1:97515705
popis situácie: hrala sa mapa jungle a atrakcia malý bazénik s laserami mali sme ho prejsť do 5 sek. prešiel som to cca 4.6 a dostal som kill od hráča white, písal som že som to stihol a dostal fk ale nikto nič a sám NEadmin sunny napísal že som to dal za 6 sek. čo je úplna blbosť a dúfam že už tento NEadmin dostane to čo mu patrí a neberiem už od neho žiadne ospravedlnenie ani nič.. o white mi nejde mal by dostať ban za fk ale ide mi hlavne už konečne o otvorenie očí a zrušenie díky
dôkaz: https://easyupload.io/qdwa4b čas: 9:05+
popis situácie: hrala sa mapa jungle a atrakcia malý bazénik s laserami mali sme ho prejsť do 5 sek. prešiel som to cca 4.6 a dostal som kill od hráča white, písal som že som to stihol a dostal fk ale nikto nič a sám NEadmin sunny napísal že som to dal za 6 sek. čo je úplna blbosť a dúfam že už tento NEadmin dostane to čo mu patrí a neberiem už od neho žiadne ospravedlnenie ani nič.. o white mi nejde mal by dostať ban za fk ale ide mi hlavne už konečne o otvorenie očí a zrušenie díky
dôkaz: https://easyupload.io/qdwa4b čas: 9:05+
-
3PaTiK5 - Pokročilý
[V] sunny/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sunny/jb1
Ahoj, já se ti za nic omlouvat nebudu z mého pohledu jsi tam byl vidět až v 5,6 proto jsem tě já nezabijel a neinicioval tvou smrt, pouze jsem podotknul co jsem viděl. Pokud jde o whita, tak myslím že by u něj nebyl problém ti nahlásit VD. Koukal jsem na HLTV to bohužel už nebylo, a jako jediný admin na serveru se s tebou "snažil" komunikovat, ale jedinou odpověď co jsem dostal "máš stížnost nezajímá mě tvých 6".
- sunnyyy
- Pokročilý
čus este raz sorry za fk, sunny mi jasne povedal ze to bolo po limite tak som ti dal kill,demo neukazovalo cas na stopkach takze som ti nemohol nahlasit vd a rexy sa k situacii velmi nevyjadroval.Este keby si si opytal ten mik ...by som dostal ban za free vd alebo teraz za fk xdd
- whii
- CS 1.6 Admin
Ako hovorím nejde mi o white ten by mi vd nahlásil ale za teba mi ho nemohol dať keďže si neschopný admin a vôbec nesleduješ hru ako aj na tejto istej mape kde už mal aj Rexy na teba nervy.
Keď som už pri Rexym ten bol Simon a zrovna mohol niečo riešiť že nevypol stopky včas ale bol ochotný pozrieť demo a pozrieť že som mal pravdu a portol som sa na zelené políčko 4,6
Keď som už pri Rexym ten bol Simon a zrovna mohol niečo riešiť že nevypol stopky včas ale bol ochotný pozrieť demo a pozrieť že som mal pravdu a portol som sa na zelené políčko 4,6
-
3PaTiK5 - Pokročilý
Ahoj, v situaci jsi kill dostat určitě neměl. Sunny se špatně koukal a ani správně neviděl kdy jsi danou atrakci prošel. Admin na základě této stížnosti a dalších bude náležitě potrestán.
Ovšem také mi přijde velice úsměvné, že ti jde jen o zrušení..
Vyřešeno.
Ovšem také mi přijde velice úsměvné, že ti jde jen o zrušení..
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1