I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] TanyaThe a jeho chování JB#1

Příspěvekod PH4NT0M153 » 27 zář 2024, 14:39

Zdravím, píšu tenhle incident co se stal včera... nic k tomu není potřeba psát.. Posílam demo a časy..
Muj nick: dsadsaddPH4NT0Mdsasdad ip nezjistím nejde mi status do konzole...

jb_snow

Demo: https://easyupload.io/9iomwr

Časy:
6:48- napsal jsem enrickovi že má FK za to že mi napsal že mu můžu "vykouřit".. Samozřejmě že FK by nedostal a když jo byl bych s mířen s banem..
7:05- 7:12 Tanya mi odepsal "ještě chvíli vyhrožuj FKčkama tak dostaneš přehoz k T" Což jde vidět že ho štvu a chová se takhle jak se chová...
7:20-7:37 Jsem mu nejprv napsal xddd že má dost z duvodu toho co napsal, a později jsem mu napsal že to neví co je vyhrožování...

12:20- 12:38 Hráč darwin dostal ban za nadávky za to že se zeptal proč Katijka nedostane taky kick když admin rád kickuje... Normální otázka.. Mohl mu normálně odpovědět...

16:42- Dostal hráč bublo vd od TanyaThe ani mu to nikdo nenahlásil nic.. A žádnej fk nedostal... (Jestli jo tak se omlouvám ale nikde jsem si ničeho nevšiml..)

38:17 Katijka napsala hráči kopii že dostane FK že ju to nezajímá a TanyaThe nic nedělá a nic nepiše, ale když jsem to napsal ja v předejšlím času.. tak už mi chtěl dávát přehoz..

42:48 jsem omylem sebral vestu, a napsal jsem že to je omyl a zda se dá vyhodit vesta.. A v následujicím čase mi napsal TanyaThe že ano banem... (následujicí čas je pod tímto)
43:08-43:13

43:15 jsem napsal TanyaThe at se uklidní.. protože řešit toto banem po tom co jsem se omluvil mi přijde neadekvátní chování...
43:20 Jsem mu napsal že je hrozně toxic.. Napsat to někomu jinému tak se na to neurazí..

43:25 napsal Tanya "neřekl bych"
44:20 Wap napsal máme si hodit kostkou kdo mu dá další kolo FK..
44:36 Tanya napsal kdo mu dá FK tak dostane ban..
44:44 jsem napsal uu si drsný nebylo to myšlené na Tanyu..
Dostal jsem kick..

45:02 Jsem napsal že děkuji že jsem na to čekal...
47:22 Napsal Enrick že Ctčka nedávají pozor což byla pravda...
47:38 Jsem napsal hlavně že tam je admin...
A následně jsem dostal ban za nadávky na 10 min.. Nic jsem nenapsal zlého jenom pravdu.. Ale Tanya prostě banuje za pravdu.. nic víc nic míň...

Viděl bych to na sebráni práv, do doby než se začne chovat všem stejně a nestraně než se stále chová... Děkuji za vyjádření. ;)
PH4NT0M153
Amatér
Amatér

[V] TanyaThe a jeho chování JB#1

od Rumcajz » 27 zář 2024, 14:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TanyaThe a jeho chování JB#1

Příspěvekod CoderPro » 27 zář 2024, 16:12 VIP

2:48 - 1. "Máš fk"

6:48 - 2. "Máš fk" -> Nevidim nic zlého v tom, co jsem napsal, upozornil jsem tě, že jestli budeš stále vyhrožovat FKčkama, tak tě přehodím k T. Po tom, co jsem tě upozornil, tak jsi si to asi vzal moc k srdíčku/neunesl to a začal jsi mě provokovat/kecat mi do adminování. Viz -
2024-09-26 19:21:56 (Team) třeba xmm1 neměl simona ani 1. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-09-26 19:21:33 (Team) tanya. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-09-26 19:21:42 (Team) a zkoušet hráče zda mají Mic nebudeš?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-09-26 19:22:13 (Team) ale mně tu něco budeš psát... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

12:20- 12:38 -> Dostal ban na 10minut za neustálou provokaci admina. Opět nevidím nic zlého v tom, že jsem mu dal 10minut pauzu od chatu. Zrovna Darwinovi to neuškodí. Kdyby jsi se chtěl ohánět tím, že jsem mu měl dát nejdřív kick/upozornění, tak kick dostal na začátku mapy, snad 2:45 na HLTV.

16:42 -> Hlásí zembus v team-chatu VD.
2024-09-26 19:27:48 (Team) bublo vd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

36:24 -> Dáváš umyslný FK hráči wap po tom, co jsi ho celé kolo hitoval.

38:17 -> Nevidím důvod, proč bych měl zde Katijku upozornit. Z kontextu bylo zcela jasné, že to myslela ze srandy, ke všemu by si Katijka nedovolila dát FK v přítomnosti někoho z admin teamu na serveru, alespoň v to věřím.

42:40 -> wap dostává další FK, tentokrát od hráče Seqenz.

42:48 -> Ptát se na to, jestli jde vyhodit kevlar na JB serveru, který už někdo sebral, mi přijde jako totálně pitomá otázka, tak jsem ti taky pitomě odpověděl.

44. minuta -> Fakt nevidím nic špatného na tom, že napíšu do chatu, kdo dá další FK hráči, tak dostane ban, zrovna po tom, co dostal 2 kola za sebou FK. Ohledně tvého tvrzení v 44:44 - v demu je jasně vidět, že jsi napsal "uu Tanya" a "si drsný". Bral jsem to jako další provokaci z tvé strany, tak jsem ti dal kick. -
2024-09-26 19:56:17 si drsný. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2024-09-26 19:56:13 uu tanya. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

47:38 -> Evidentně jsi nepochopil, za co jsi dostal kick a pak jsi v tom dál pokračoval. Dal sem ti 10minut ban, aby jsi se zamyslel, co za provokativní blbosti furt píšeš.

Napsal jsem ti na serveru, že tobě může být úplně buřt, zda zkontroluju někoho na mikrofon. Nejsem na serveru od toho, abych dělal přesně tak, jak si nějakej ňouma zapíská.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod PH4NT0M153 » 27 zář 2024, 20:52

Za 1. Je hezké co si napsal, ale to co předvádíš neni jenom dnes a neštveš jenom mne ale dost jiných lidi… Uz jsem to chtěl udělat dávno, ale pomohl si mi s tim ze si mi dal ban..
Za 2. Vim jaka je katijka, bylo to myšleno v tom smyslu že napsala to stejné, a ukazuješ co si zač a máš na lidi názor co udělali “dělali” v minulosti… tim myslim moje bany, co ja jsem hrával a ty si ještě neznal GS…

Za 3. BAN pro Darwina… “bráníš” “chráníš” lidi co znáš a co ti nikdy nic nenapsali, nebo tě neurazili…
Ja jsem tě urazil několikrát, a za tim si budu stát, když si admin mas být nestranný, neprojevovat žádné náchylnosti jak na jednu tak i na druhou stranu…

A za 4. To že si admin si neseš zodpovědnost za to co lidi dělají na serveru ještě obzvlášť když tam jsi sam a si u nějakých FK nebo nedorozumění… Neni to poprvé co jsem si toho všiml, a delas věci které nemaji admini delat…

Poprosil bych nekoho z vyšších Hlavních adminu, aby se na to podíval a udelal to co uzná za vhodny. ;)
PH4NT0M153
Amatér
Amatér

Příspěvekod CoderPro » 27 zář 2024, 22:56 VIP

PH4NT0M153 píše:Za 1. Je hezké co si napsal, ale to co předvádíš neni jenom dnes a neštveš jenom mne ale dost jiných lidi… Uz jsem to chtěl udělat dávno, ale pomohl si mi s tim ze si mi dal ban..

Vyčasuj další dema a dej je sem. To, že štvu zrovna nějaké hlupáky, kteří se nedokáží chovat na serveru slušně, mně fakt nezajímá.

Za 2. Vim jaka je katijka, bylo to myšleno v tom smyslu že napsala to stejné, a ukazuješ co si zač a máš na lidi názor co udělali “dělali” v minulosti… tim myslim moje bany, co ja jsem hrával a ty si ještě neznal GS…

Někde jsem to už psal a není to dávno. Mě osobně jde vždycky o kontext. Ty jsi se s enrickem hádal dobré 2-3 mapy v kuse společně s ostatníma, tak jakmile jsi napsal, že mu dáš FK, tak jasně, že tě upozorním. Přece nebudu čekat dokud mu nedáš úmyslný FK. "tim myslim moje bany, co ja jsem hrával a ty si ještě neznal GS" Mě je totálně, ale fakt totálně putna, co jsi zač, co si dělal rok zpět, nebo co děláš teď. Když si projedeš moje příspěvky na fóru, tak zjistíš, co jsem dělal já max. 6let zpět. Klasická věta od hráče, co si o sobě myslí, že je jediný, co hraje na GS od jeho vzniku. Je to ubohé.

Za 3. BAN pro Darwina… “bráníš” “chráníš” lidi co znáš a co ti nikdy nic nenapsali, nebo tě neurazili…
Ja jsem tě urazil několikrát, a za tim si budu stát, když si admin mas být nestranný, neprojevovat žádné náchylnosti jak na jednu tak i na druhou stranu…

Nemám důvod být nestranný k někomu, kdo se ke mně chová jako ke kusu hadru. Darwin je hráč, který chodí na server jenom nadávat, urážet, provokovat a celkově vyvolávat konflikty mezi hráči. To, že se zrovna tobě, chuděrko, nelíbí, že kickuji/banuji hráče, kteří nadávají/píšou totální nesmysly/provokují, není můj problém.

A za 4. To že si admin si neseš zodpovědnost za to co lidi dělají na serveru ještě obzvlášť když tam jsi sam a si u nějakých FK nebo nedorozumění… Neni to poprvé co jsem si toho všiml, a delas věci které nemaji admini delat…

Když nevidím, kde a jak padl FK, tak to samozřejmě nemůžu vyřešit tak, že řeknu CTčku - "Jsi idiot, dej mu VD, nebo ti dám ban". CTčko se dost často zeptá, zda mu ten FK opravdu dal, já mu odpovím podle toho, o jakou situaci se jedná a vyřešeno. Když je to slovo proti slovu, tak existuje Porušení Pravidel, které může využít KAŽDEJ HRÁČ.
Valnou většinu nedorozumění vyřeší hráči sami, když si neví rady, tak jim řeknu, jak by to podle mě mělo být.

Jsem si ale na 99.9% jistý, že narážíš na situaci pár dní zpět, na mapě crime, kde, pokud se nemýlím, byl simon SlaninovyPuding a dal příkaz, ve kterém se zamotal a tak ho raději zrušil než aby dal FK/s. Uznávám, mohl sem vysvětlit hráčovi situaci, aby zabil správné hráče(na štěstí nikoho nezabil), ale bohužel, poslední 2 týdny mám lagy a musím hrát přes mobilní data, která nejsou zrovna nejstabilnější v mé lokaci. Občas mi to lagne uprostřed příkazu, občas na začátku, občas na konci a občas vůbec, s tím já nic neudělám. Nechovej se jak děcko, které dostalo po prvé přes ruku, že se něco nesmí dělat a chovej se normálně/hraj normálně.

"a delas věci které nemaji admini delat…" Jsem opravdu zvědavej, co tímhle myslíš. Zda máš nějaký důkaz, kde úmyslně jakýmkoliv způsobem kazím hru, tak prosím, dodej to sem, nejlépe na nějakém screenshotu nebo přímo v demu
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod kybik » 28 zář 2024, 10:36 VIP

Prejdeme si všetky časy pekne postupne.

6:48 - 7:37: Máš FK

Napíšeš hráčovi, že mu dáš FK, admin ťa upozorní, aby si to nerobil, ty mu napíšeš "xdd" a potom ešte začneš poučovať admina o tom, čo je a nie je vyhrážanie.. Čo si čakal, že sa stane? Podporí ťa? Povie ti: "Jo, len mu daj ten FK!" ? :?

12:20 - 12:38: Darwin

V tejto situácii ban nebol úplne nutný, bohate by stačilo normálne odpovedať. Na druhej strane, darwinovi tých 10 minút bez chatu určite neuškodilo.

16:42: VD

Hráč dostal minulé kolo FK, CT nahlásilo VD, takže mu Tanya dal VD.

38:17: Katijka

Katijka to narozdiel od teba napísala len raz, preto Tanya nereagoval tak ako pri tebe. Samozrejme, tu mohol Tanya napísať Katijke, nech to nerobí.

42:48 - 43:25: Kevlar

Tanya to napísal veľmi dobre. Na hlúpu otázku existuje hlúpa odpoveď. Ty si sa hneď začal hrať ublíženého, takže si mu začal písať, že je "toxic" a nech sa ukľudní.

44:20 - 45:02: Si drsný.

Tanya dopredu varoval, čo sa stane s ďalším človekom, ktorý dá wapovi FK. Ty si potom napísal "uu si drsný" a tak si dostal kick. Potom si prišiel sem na fórum a začal si sa hrať na strašne hlúpeho a snažil sa nám tu nakecať, ako to nebolo mierené na neho. Na koho to potom bolo mierené? Na Simona? Na Suseda? Na brata vo vedľajšej izbe? :lol:

47:22 - 47:38: Hlavne, že je tu admin..

Po tom všetkom, čo si na mape predviedol, si si samozrejme nemohol odpustiť ďalšiu provokatívnu poznámku, po ktorej si bol odmenený 10 minutovým banom na chat. Nevidím v tom žiadny problém a úprimne sa čudujem Tanyovi, že ten 10 minutový ban prišiel až takto neskoro vzhľadom k tomu, čo za hlúposti si vypisoval počas celej mapy.

Páči sa mi, ako si úmyselne vynechal kolo, v ktorom si celú dobu hitoval wapa a zakončil si to tým, že si mu dal FK. Za to a ďalšie veci, ktoré som na deme zahliadol by si mal dostať ban k CT. Pre prípad, že by si si kúpil UB na ten ban za cheating ti tu nechávam malý pozdrav - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=329

Aby sme si to nejak zhrnuli, počas celej mapy provokuješ admina, potom sa hráš na ublíženého, ako je admin na tebe zasadnutý a následne máš tú drzosť podať sťažnosť, v ktorej to "vidíš na odobranie práv". Tak to určite. :lol:

Okrem situácie s Darwinom bolo všetko v poriadku.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] TanyaThe a jeho chování JB#1

Příspěvekod PH4NT0M153 » 29 zář 2024, 15:43

Tak jasné že se tu snažím něco dělat.. :D jasné že se budeme všichni admini držet za ručičky jak ve školce... A lízat si pipíky na vzájem... Ale tak dobrý, muj server to není tak se pak nedivte až lidi budou odcházet. ;)
PH4NT0M153
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy