• Stránka 1 z 1
[V] Ban za wh? Tanya rly?
1. =========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: TanyaThe
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: dsadadAsPH4NT0Mdadasda
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:539930341
[=] Zabanovana IP: 85.193.34.135
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
2.ano vip mam
3. S tanyou jsem se začal od mapy snow hrotit, když se hádalo že nikdo nedává pozor tak jsem napsal "je tam admin, ten by měl dávat pozor" tak mi přilétl ban na 10min za nadávky.. To si ještě vyčasuju a dám si stížnost.. Chlapec to nějak psychicky nedávál, odpojil se potom. A teď přišel stím že se rozhodl mi dát ban za WH.. Poprosil bych o vyjádření a prověření díky.
e.Rexy: Dočasný UB. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=317
[=] Dostal jsi trest od admina: TanyaThe
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: dsadadAsPH4NT0Mdadasda
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:539930341
[=] Zabanovana IP: 85.193.34.135
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
2.ano vip mam
3. S tanyou jsem se začal od mapy snow hrotit, když se hádalo že nikdo nedává pozor tak jsem napsal "je tam admin, ten by měl dávat pozor" tak mi přilétl ban na 10min za nadávky.. To si ještě vyčasuju a dám si stížnost.. Chlapec to nějak psychicky nedávál, odpojil se potom. A teď přišel stím že se rozhodl mi dát ban za WH.. Poprosil bych o vyjádření a prověření díky.

e.Rexy: Dočasný UB. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=317
- PH4NT0M153
- Amatér
[V] Ban za wh? Tanya rly?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za wh? Tanya rly?
anka
12:20 - 12:23
13:00 -> Miří si na hráče přes stěnu, jen co vyleze z té šachty, tak tam má CTčko HS.
27:10 -> I přes to, že CT celou dobu walkovalo a hráč neměl jak vědět kde je, tak si předmířil přímo na místo kam šel.
31:40 -> Rovnou jde k jedné z dráh a zabije tam CT.
34:30 - 34:45 -> Asi spíš takovy doplnující čas, přijde mi spíš divný jak nejdřív sprayoval všude po stěně, ale jakmile příšlo CT dolů k aimu, tak sprayoval přesně do dveří, kde to CTčko procházelo.
humor
18:38 -> Míří přímo na CT za stěnou a následně ho zabije.
18:47 -> Střílí skrz stěnu do zbrojky PŘESNĚ na místo, kde zboxovali ReXyho.
42:25 -> Dám hlavu týpkovi za bednou, na kterého střílel i phantom a hned na to začne střílet skrz bednu na druhé CTčko, o kterém neměl jak vědět, hit mu dát nemohl přes bednu, páč měl štít otočený k té bedně.
12:20 - 12:23
13:00 -> Miří si na hráče přes stěnu, jen co vyleze z té šachty, tak tam má CTčko HS.
27:10 -> I přes to, že CT celou dobu walkovalo a hráč neměl jak vědět kde je, tak si předmířil přímo na místo kam šel.
31:40 -> Rovnou jde k jedné z dráh a zabije tam CT.
34:30 - 34:45 -> Asi spíš takovy doplnující čas, přijde mi spíš divný jak nejdřív sprayoval všude po stěně, ale jakmile příšlo CT dolů k aimu, tak sprayoval přesně do dveří, kde to CTčko procházelo.
humor
18:38 -> Míří přímo na CT za stěnou a následně ho zabije.
18:47 -> Střílí skrz stěnu do zbrojky PŘESNĚ na místo, kde zboxovali ReXyho.
42:25 -> Dám hlavu týpkovi za bednou, na kterého střílel i phantom a hned na to začne střílet skrz bednu na druhé CTčko, o kterém neměl jak vědět, hit mu dát nemohl přes bednu, páč měl štít otočený k té bedně.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Ještě jsem se nedíval na to, ale vím uz dopředu že jsi hrozne naivní a “naštvaný” za co to jsem ti včera napsal za pravdu… A rovnou ti řeknu na humor mapě, posledni čas bylo to že tam ctčko vlezlo, a šel jsem za tčkem kterej se tam pak otočil na něho… Jestli neznáš wallbangy, prefire apod veci.. a sedíš jenom nad jb, je pravda ze se to nenaučíš.. Toto bylo úplně normální kill.. A ostatní časy si nějak nevybavuji jakmile budu u pc kouknu na to a obhájím se. 

- PH4NT0M153
- Amatér
Dema v CHH sekci, vyčkej na verdikt a zdrž se spamu, díky.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] Ban za wh? Tanya rly?
Jinak ty dema mi nějak nefungujou stáhnout nevím zda je problém u tebe nebo u mně ale nějak to nejde.. 
e.Rexy: Dema ---> https://easyupload.io/m/anw7c8

e.Rexy: Dema ---> https://easyupload.io/m/anw7c8
- PH4NT0M153
- Amatér
Tak jo jdu se tedy obhájit...
Humor:
18:38 -> V tvém případě jsem se koukal přimo kde je ct.. Fajn.. Jedna věc, když znáš mapu, znáš spoty podíval jsem se tam protože jsem nevěděl kde je.. a zrovna vyšel.. nemám whčko aji do boku jestli si to myslíš...
18:47 -> Střílím skrz stěnu protože ho tam boxovali... a mam zvuky a mapu..
42:25 -> Úplně obyčejný kill vidím Ctčko zalízat za krabicu nebyl jsem si vědom zda šel do zadu nebo tam kam jsem střílel... Pak šlo Tčko předemnou a hned se tam dívalo.. Takže má podle tebe asi taky WH.. Obyčejný KILL!
Anka:
13:00 -> Předpokládám kde se ctčko může nacházet.. Určitě nebude mezi celama dole... nějak jsem si nepředměřoval že bych předměřil a hned picknul...
27:10 -> o ctčku jsem věděl celou dobu že je dole podívej se od začatku kola... taky uplně jednoduchej kill....
31:40 -> Ctčko začalo střílet, tak jsem se hned otočil.. bylo mi jasný že budou bud v tom nebo za tím... stále nic co se týče wh.. ale intuice...
34:30 - 34:45 -> no a tohle... to se nemá cenu ani vyjadřovat... Znalost mapy, kde je jaká strana.. A k tomu jsem to zkoušel nedal jsem mu ani hit.. až po tom vlastně když jsem sprayoval celej zasobník tak jsem mu dal 1 hit... A potom jsem viděl odkud střílel tak proto jsem tam cca střílel taky.. a stejně jsem ho nezabil..
To je muj verdikt jak jsem to měl já a jak to vidím.. Znalost mapy, a přes 7k hodin z vás dělá už cheatera takže bacha lidičky.
Humor:
18:38 -> V tvém případě jsem se koukal přimo kde je ct.. Fajn.. Jedna věc, když znáš mapu, znáš spoty podíval jsem se tam protože jsem nevěděl kde je.. a zrovna vyšel.. nemám whčko aji do boku jestli si to myslíš...
18:47 -> Střílím skrz stěnu protože ho tam boxovali... a mam zvuky a mapu..
42:25 -> Úplně obyčejný kill vidím Ctčko zalízat za krabicu nebyl jsem si vědom zda šel do zadu nebo tam kam jsem střílel... Pak šlo Tčko předemnou a hned se tam dívalo.. Takže má podle tebe asi taky WH.. Obyčejný KILL!
Anka:
13:00 -> Předpokládám kde se ctčko může nacházet.. Určitě nebude mezi celama dole... nějak jsem si nepředměřoval že bych předměřil a hned picknul...
27:10 -> o ctčku jsem věděl celou dobu že je dole podívej se od začatku kola... taky uplně jednoduchej kill....
31:40 -> Ctčko začalo střílet, tak jsem se hned otočil.. bylo mi jasný že budou bud v tom nebo za tím... stále nic co se týče wh.. ale intuice...
34:30 - 34:45 -> no a tohle... to se nemá cenu ani vyjadřovat... Znalost mapy, kde je jaká strana.. A k tomu jsem to zkoušel nedal jsem mu ani hit.. až po tom vlastně když jsem sprayoval celej zasobník tak jsem mu dal 1 hit... A potom jsem viděl odkud střílel tak proto jsem tam cca střílel taky.. a stejně jsem ho nezabil..
To je muj verdikt jak jsem to měl já a jak to vidím.. Znalost mapy, a přes 7k hodin z vás dělá už cheatera takže bacha lidičky.

- PH4NT0M153
- Amatér
Mohl bych poprosit o dočasný ub než se to vyřeší? díky
- PH4NT0M153
- Amatér
Ahoj na deme cheaty ban opravnený a obnovený. Možnosti iste poznáš. 

-
eynaK - Pokročilý
• Stránka 1 z 1