• Stránka 1 z 1
[Z] kevix / JB Rexy / TanyaEvil
Nick: FORMIC / player
ID: VALVE_0:0:2039907160
Situace:
Byla atrakce na mapě jb_snow, kde byl simon kevix. Vyvolával hráče podle nicku. Já měl nick FORMIC.
Změnil jsem si ještě před jeho příkazem nick na player tudíž správně mě měl vyvolat znova.
Poté jsem od něj dostal FK.
Od adminů jsem nedostal absolutně nic.
Čas: 18:28 - změna nicku - 18:30/34 následný FK + ani neřekl moje jmené správně.
Čas: 22:26 - Tanya vezme zbran, i když jí může normálně obejít. CT to vidí a říká do mikrofonu, že jí vzal a nedostane kill.
Tady by mě zajímalo proč my hráči za to dostaneme kill a admin se ani neozve a nechá to tak být?
Důkaz / Demo:
https://www.mediafire.com/file/01xnciu3 ... j.dem/file
ID: VALVE_0:0:2039907160
Situace:
Byla atrakce na mapě jb_snow, kde byl simon kevix. Vyvolával hráče podle nicku. Já měl nick FORMIC.
Změnil jsem si ještě před jeho příkazem nick na player tudíž správně mě měl vyvolat znova.
Poté jsem od něj dostal FK.
Od adminů jsem nedostal absolutně nic.
Čas: 18:28 - změna nicku - 18:30/34 následný FK + ani neřekl moje jmené správně.
Čas: 22:26 - Tanya vezme zbran, i když jí může normálně obejít. CT to vidí a říká do mikrofonu, že jí vzal a nedostane kill.
Tady by mě zajímalo proč my hráči za to dostaneme kill a admin se ani neozve a nechá to tak být?
Důkaz / Demo:
https://www.mediafire.com/file/01xnciu3 ... j.dem/file
- beamfly
- Kolemjdoucí
[Z] kevix / JB Rexy / TanyaEvil
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kevix / JB Rexy / TanyaEvil
čus, to demo co si poslal je zabugované a absolutně netuším o jaké to zbrani mluvíš. Ja sem za celou tu mapu nesebral omylem ani jednu zbran a když už, tak sem střílel po CT. A už vůbec si nevybavuji, že bych říkal do mikrofonu něco o zbrani. Jediná situace, kdy jsem využil mikrofon bylo, když jsem radil novému hráči při simonovi.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Vzal si zbran na mapě jb_snow jak máš již v demu. U trampolíny, kde spadla z hráče a ty si přes ní přešel a vyhodil si jí. Přitom si měl mít kill.
Tak se právě ptám, proč ses neozval a neřešil si tu situaci?
Tak se právě ptám, proč ses neozval a neřešil si tu situaci?
- beamfly
- Kolemjdoucí
V prvej situácii si sa nemal premenovať. Je úplná hlúposť sa premenovávať v priebehu atrakcie, kde Simon vyvoláva podľa nickov. FK si nedostal.
V druhej situácii zbraň nezobral Tanya, ale Rexy. Tanya bol v tej dobe pri granátoch
. Čo sa týka samotného "nadržovania", je logické, že CT nezabili Rexyho, pretože zbraň okamžite vyhodil.
Zamietnuté.
V druhej situácii zbraň nezobral Tanya, ale Rexy. Tanya bol v tej dobe pri granátoch

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Z] kevix / JB Rexy / TanyaEvil
Takže když to vyhodí ihned a CT ho zabije je to FK.. tak to je gg.
Díky.
Díky.
- beamfly
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1