I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Marcus [JB] 10 minut ban

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 17:58

Jako vážně Marcus?
Celou dobu mě tam provokuje phantom a ta jeho připosraná banda.
Wap kazí hru, zapíná ty tlačítka na mapě jb_rush, katijka dala nejmín 5 fk za dvě mapy a ty budeš řešit mně protože jsem dostal perma ban na chat za spamovani nwordu?
Já s tebou chci být v pohodě, ale jestli budeš takhle vychcanej tak jak Sewee co mě tu banuje za tyden staré nadávky a nedodá ani důkazy, tak vás pak budu huntit a je mi to u prdele.
Určitě najdu nadávky na mapě jb_rush kde si byl a kde si nikomu nic neřekl, ale najednou já řeknu "degeš" a hned se ozveš.
Nech si ty svoje komplexy i s ostatními adminy v kapse a dejte mi už pokoj.

Ale jak chceš, když ty takhle na mě tak já takovým způsobem na tebe. ;)

detaily banu
Nickname flawless
Herni ID STEAM_0:1:711313308
SteamCommunity ID 76561199382892345
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 29.09.2024 - 20:47:21
Vyprší dne 29.09.2024 - 20:57:21 ( zbývá)
Zabanovaný od Marcus[JB]
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
Text chatlog:
teo:
2024-09-29 18:37:58 do piči jdi třeba. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2024-09-29 18:24:07 (Team) do piči. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2024-09-29 17:55:06 (Team) zavřete si píču. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
strilel do tlactika jb_rush zapricinil vzpouru

A vůbec, za co že jsem dostal ban na chat na 10 minut?
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=137284 ???? za šašek, degeš? aha aha gg no
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Marcus [JB] 10 minut ban

od Rumcajz » 29 zář 2024, 17:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Marcus [JB] 10 minut ban

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 18:04

nemluve o tom, ze katijka povolila hracum nadavat na serveru do mikrofonu u ceho si urcite byl, coz sunny ji na to upozornil a ani jeden hrac nedostal ban? jako toto ti prijde normalni? ci kokos.. mam dost jako
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Marcus » 29 zář 2024, 18:16

Napojil jsem se ke konci dema. Nadávky, zdržování PP jsem řešil stejně tak jako tvoje urážky a zbytéčné rypání.

degešove,pohnete boha. - Upozornění
Pak jsou tvoje klasické výlevý, že ti všichni ubližují (HLSTAT)
katijka nword. - Opakovaně máš bany za nword, tak sis řekl, že budeš ochcávat pravidla a napišeš tohle.

Nemělo by smysl ti dávát jen kick když se měnila mapa. A tys to zrovna napsal když začínala ta nová.

"2024-09-29 18:37:58 do piči jdi třeba. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2024-09-29 18:24:07 (Team) do piči. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2024-09-29 17:55:06 (Team) zavřete si píču. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
strilel do tlactika jb_rush zapricinil vzpouru"

Děkuju za nahlášení, za mě by dostal upozornění, max. kick, 10min. [Nebyl jsem u CT, takže to nevidím a toto patří do PP]

"nemluve o tom, ze katijka povolila hracum nadavat na serveru do mikrofonu u ceho si urcite byl, coz sunny ji na to upozornil a ani jeden hrac nedostal ban? jako toto ti prijde normalni? ci kokos.. mam dost jako"

Pravda, pravda na to hned wap reagoval nadávkou na kterou jsem upozornil a sunny upozorníil simonku.... Kde vidíš, moje pochybení ?
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 18:31

Ano, řešil si to tím, že si napsal na sklo. Akorát, že ignac opakovaně zdržuje hru. Zajimavý, vid?
btw. Aby bylo vidět, že zneužívate práva..

"degešove,pohnete boha"
- tohle není ani na upozornění, nesouhlasím, že by to bylo na ban přímo..
Okay, projdi si cely hlstats co tam píše a mluví phantom, který mě neustále provokuje a lže jen aby dostal vdčka od katijky nebo od whita.
"katijka nword"
- jasně jasně, opět že to tu píše tak 20 lidi na serveru tak to je jedno, ale když to napíšu já tak je konec světa, vid? Píše to trojed, webmaster, ci kokos bych mohl vyjmenovat cely gs.. zase zneužíváš práva k tomu, abys proti mně otočil celý svět, abych zas dostal permu.

"Děkuju za nahlášení, za mě by dostal upozornění, max. kick, 10min. [Nebyl jsem u CT, takže to nevidím a toto patří do PP]"
- Jasně, takže to mohu chápat že na mě si vyhledáš veškeré informace, ale ostatní tě nezajímá.

Jen wap nadával do mikrofonu? Hmmmm, ty jo. Asi 3-4 hráči nadávali do miku a bez trestu.
Já jsem dostal ban za "degešové, pohnete"...

Pochybení v těchto situacích vidím v tom, že wap měl mít dávno přehoz, 3 kola střílel do tlačítka a zapříčinil i vzpouru díky tomu. + nadávky které si určitě záhledl svým očkem.
Druhé pochybení vidím v tom, že si jen upozornil jak ignace tak hráče, kteří nadávali do mikrofonu. Měli dostat minimálně kick... nadávky pičo, ty kokot atp jsou určitě horší jako "degeš, pohněte" na tom se asi shodneme, že?
A v neposlední řádě si pochybil v tom, mi dát ban na 10 minut za jedno slovo "degeš" které není ani na ban, max upozornění.

e. Jak jsem psal výše, ten "nword" píše každý a admini to neřeší, neupozornují.
Takže tu nezneužívejte ty svoje práva a přestante se na mě vozit, už mě fakt nebavíte.

At se na to mrkne vyšší admin.

PS: Pokračujte takto dál ve zneužívání práv a budu Vás nahlašovat až Vás někdo z vedení nezruší či eXtremer. ;)
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 18:38

Dodávam důkazy k tomu nwordu, že to to píše každej druhej hráč:

https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... lter=nword

Či-že celkem free ban marcus.
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Marcus » 29 zář 2024, 18:41

"Děkuju za nahlášení, za mě by dostal upozornění, max. kick, 10min. [Nebyl jsem u CT, takže to nevidím a toto patří do PP]"
- Jasně, takže to mohu chápat že na mě si vyhledáš veškeré informace, ale ostatní tě nezajímá.

:lol: :lol:

Já ti to vysvětluju, jak jsem postupoval, jak pro blbce a ty stejně jedeš podle sebe :D
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 18:49

Ja ale neresim ty nadavky u CT. Já resim ze strilel do tlacitka a u toho si byl i druhej admin sunny. Tak nechapu co jste na tom serveru delali.
Rovnez nechapu za co jsem dostal 10 minutovej ban, sice mi už vyprsel, ale zabanoval si me za uplny hovno na bote. Projdi si znova hlstats, ze me tam provokovali. Hraci nadavali do mikrofonu a nic se nestalo.
Ja dostal ban 10 minut za degeš a nword katijka.
Už sem ti tu psal že to tu pise kazdej a budu se tim obhajovat.
Takže mi rekni jeden duvod proc si zabanoval me a nevsimal sis ostatnich hracu?
Ted vytrhneme z kontextu to, ze jsem mel 4 perma bany za nwordy a resme situaci dneska, diky ti dobra vilo..
Kdyz tak HLSA muze dodat verdikt at nespamujeme..
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Marcus » 29 zář 2024, 19:14

Co, co nespamujeme? Ty tu píšeš nesmysly, při kterých se musíš i ty chytit za hlavu. Dáš to do 50 odstavcu, kde si v každé větě protiřečíš. Stěžuju si na, to vlastně na to ne.... A že to píše každý? Ty víš, že si chtěl hráčku urazit a vymyslel si způsob, jak "beztrestně" to udělat.
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 19:19

Marcus píše:Co, co nespamujeme? Ty tu píšeš nesmysly, při kterých se musíš i ty chytit za hlavu. Dáš to do 50 odstavcu, kde si v každé větě protiřečíš. Stěžuju si na, to vlastně na to ne.... A že to píše každý? Ty víš, že si chtěl hráčku urazit a vymyslel si způsob, jak "beztrestně" to udělat.

dobre tak to napisu jednoduse aby to tvuj mozek pochopil, dal si mi 10 minut ban za uplny hovno kdyz ti na serveru nadava polovina do miku a borec ti kazi hru. Staci ti to takhle nebo to mam napsat jeste lehceji do piči? nejaky upozorneni si muzes strcit vis kam, wap kazi hru opakovane davno mel mit kick, ty si to neudelal.

to ze si je upozornil je pro me k hovnu uprimne, typek rekne do miku bez do piči a reknes "KLIDECEK JO HOSI" ja reknu "degeš" a mam 10 minut ban tak jako jebe ti nebo co? chtel jsem to s tebou resit slusne, ale zrejme to nepujde. Kdybys nebyl na me zasedlej opet a zase jak degešaci katijka nebo wap atp tak by to bylo fajn, jenz vy jste jak retardovani vsichni.
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod beamfly » 29 zář 2024, 19:22

ale prosim te i jeji kamosi ji to pisou normalne do hry treba trojed nebo webmaster tak co tu zas kecas, vsichni ji to pisou tady na jb.. zase si tu vymyslis sračky abys me mohl potopit.
zas se tu snazite otacet pravidla proti mně, ubožáci fakt ubožáci.

tam se jdi kouknout kolik to pise lidi katijce prosim te, i kdyby to bylo cileny nikdo za to nebyl banovanej, tu pise webmaster nwordy skoro furt a nikdy nedostal delší ban jak 12 hodin.

Fakt si dej ty svoje vymysly do kapsy a banuj jak mas.
beamfly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AJayy » 29 zář 2024, 19:29 VIP

Nevidím zde žádné důkazy, které by ukazovali pochybení admina. Pokud demo chceš dodat, tak mně do PM.. Po tomto tvém výlevu nehodlám číst další kraviny, které mi nic neřeknou..

Vyřešeno..
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy