• Stránka 1 z 1
[V] stuplaD2O1/kedy ban?
to vazne sa neviete povenovat hracovi stuplamihlavadoslavy?
kazdy den tam cheatuje a je evidentne ze ma WH ...dnes bol admin v specte pol hodinu nedal absolutne nic a ked sa odpojil zazracne hned začal hrat ako predtym
kazdemu vadi, kazdy vidi ze ma cheaty a admini nikde. to as nevie daky pripojit pod inym menom pozret a zabanovat?
pozrite si len z dnesneho dna 19:48 hod. ak sa vam to da prehrat ako mieril na hraca a zazracne zabil do hlavy o 5 metrov dalej ineho
kazdy den tam cheatuje a je evidentne ze ma WH ...dnes bol admin v specte pol hodinu nedal absolutne nic a ked sa odpojil zazracne hned začal hrat ako predtym
kazdemu vadi, kazdy vidi ze ma cheaty a admini nikde. to as nevie daky pripojit pod inym menom pozret a zabanovat?
pozrite si len z dnesneho dna 19:48 hod. ak sa vam to da prehrat ako mieril na hraca a zazracne zabil do hlavy o 5 metrov dalej ineho
- utekas123
- Amatér
[V] stuplaD2O1/kedy ban?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stuplaD2O1/kedy ban?
Toto nie je voľná debata, ale sekcia na nahlasovanie hráčov aj s priloženými dôkazmi...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [V] stuplaD2O1/kedy ban?
Prosím nech si hráči s právami - admini robia svoju robotu.
To isté perník. Mal permu za poškodzovanie portálu, cheaty, rasistické prejavy sú asi nie na ban na GS..
Na druhej strane hráč napíše v zápale hry nieco hneď má permu na chat a to čo treba riešiť... nič...
To isté perník. Mal permu za poškodzovanie portálu, cheaty, rasistické prejavy sú asi nie na ban na GS..
Na druhej strane hráč napíše v zápale hry nieco hneď má permu na chat a to čo treba riešiť... nič...
- utekas123
- Amatér
• Stránka 1 z 1