• Stránka 1 z 1
[V] extremex
sid: STEAM_4:0:518026533
demo: http://hltv.fakaheda.eu/20312-240928182 ... ts.dem.zip
popisek: pri modu furien bez zadneho upozorneni admin zacal zabijet ct, po cely cas jsem po nekom strilel takze si nemyslim ze bych kempil, admin se obhajoval tim, ze jsme kempili a je povoleny byt jenom dolu na zemi
vycasovani:
14:14 - zapnuti furien modu
14:26 - grab a nahle zabiti 3 ct
demo: http://hltv.fakaheda.eu/20312-240928182 ... ts.dem.zip
popisek: pri modu furien bez zadneho upozorneni admin zacal zabijet ct, po cely cas jsem po nekom strilel takze si nemyslim ze bych kempil, admin se obhajoval tim, ze jsme kempili a je povoleny byt jenom dolu na zemi
vycasovani:
14:14 - zapnuti furien modu
14:26 - grab a nahle zabiti 3 ct
- controller
- Kolemjdoucí
[V] extremex
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: extremex
Čau, uznávám, mohl jsem prvně napsat na sklo nebo Vás nějak jinak upozornit, na server jsem se připojil na základě zprávy z forka, že je na serveru bordel a CTčka si dělají co chtějí, hned první kolo jsem někoho banoval za neohlášený mod a hned další kolo na to byl furien, kdy Vás nenapadlo nic jiného než si stoupnout na tu poličku a střílet furieny, kteří se snaží dostat nahoru.
Při furien modu nemáte kempit, co je nejlepší udělat je to co udělal wap, seskočit dolů z té ledničky a jít běhat po mapě, určitě není nejlepší rozhodnutí zůstat stát nahoře a střílet na furieny dole.
Při furien modu nemáte kempit, co je nejlepší udělat je to co udělal wap, seskočit dolů z té ledničky a jít běhat po mapě, určitě není nejlepší rozhodnutí zůstat stát nahoře a střílet na furieny dole.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
-
Anth - CS 1.6 Admin
rozhodnuti a pravidla jsou dve velmi odlisne veci, jak mam jit dolu kdyz to simon zapne na lednici a dolu uz na me cekaji. jak jsem rikal, nemohl jsem "utikat" protoze po me kazdou chvili nekdo sel. nevim jak ty, ale behat po mape a strilet zaroven mi nedava smysl. pak u soudu/ringu/vsude bys udelal zas to same, nuz je to takova mapa, smir se s tim. preju hodne stesti bojovat proti 16 furienum bez zadnyho kryti, zamysli se.
- controller
- Kolemjdoucí
Je rozdíl stát na hodně vyvýšeném místě (lednice) a stát v podstatě na zemi (soud,box ring).
Počkej na vyjádření HLSA, mimochodem, wap a další asi 2-3 CT se dokázaly dostat dolů, nevidím pak důvod, proč bys to nemohl udělat ty.
Počkej na vyjádření HLSA, mimochodem, wap a další asi 2-3 CT se dokázaly dostat dolů, nevidím pak důvod, proč bys to nemohl udělat ty.
Katijka — dnes v 20:53
-
Anth - CS 1.6 Admin
nekde stat a kempit je rozdila vec, vis.
proc si vymyslis? jenom wap byl dolu, protoze tam uz sel pred ohlasenim modu. nemluvim ani o tech, co by podle tebe taky kempili a nechal si je zit.
proc si vymyslis? jenom wap byl dolu, protoze tam uz sel pred ohlasenim modu. nemluvim ani o tech, co by podle tebe taky kempili a nechal si je zit.
- controller
- Kolemjdoucí
Po tom, ako Simon pustil mód ste kľudne mohli behať po mape. Miesto toho ste sa rozhodli kempiť v 3 CT na chladničke.
Čo ma ešte viac fascinuje je ten fakt, že vidíš, ako admin grabne 2 CT za to, že kempia na tom ráme dverí a následne na to sa rozhodneš, že tam pôjdeš stáť aj ty.. Neviem čo si čakal, že sa stane..
Admin postupoval správne.
Vyriešené.
Čo ma ešte viac fascinuje je ten fakt, že vidíš, ako admin grabne 2 CT za to, že kempia na tom ráme dverí a následne na to sa rozhodneš, že tam pôjdeš stáť aj ty.. Neviem čo si čakal, že sa stane..
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
kybik píše:Po tom, ako Simon pustil mód ste kľudne mohli behať po mape. Miesto toho ste sa rozhodli kempiť v 3 CT na chladničke.
Vyriešené.
videl? strilel jsem po tcku a hram na 4:3 jako kazdej racionalnej clovek, tak nevymyslej. ja jsem si myslel ze spadli, nemel jsem ani sekundu na reakcii a uz jsem byl taky grablej.
ja jsem necekal ze po banu za neohlasene mody bude dalsi mod, behat kam kdyz uz po nas sli furieny? kempit? neproslo ani 10 sekund a byli jsme mrtvi.

me fascinuje to, ze tam bylo ctcko ktere fakt kempilo a admin ho neresil, mozna si zhlidni to demo znovu.

- controller
- Kolemjdoucí
Re: [V] extremex
Chladnička je ťažko dostupné miesto, na ktoré sa Furieni nemajú šancu dostať ak je hore dosť CT, takže admin zasiahol správne. Jediné čo by som nabudúce odporučil je použitie grab menu po grabe na upozornenie ostatných hráčov 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1