• Stránka 1 z 1
[V] Free VD / JB1
nick: oldtimer
steam id: STEAM_0:0:22858010
server: 82.208.17.50:27367 Jailbreak #1
5:47 - FK (odrazil se od toho žebříku, takže FK dostal) VD v příštích kolech nedostal.
6:04 - UsatyVtacik vynesl míč z boxu a vyšel z boxu, 2 nevýhody = kill.
6:11 - Simon vyvolává hráče Vtacik, aby šel další a nehlásí nic, že by měl dostat nevýhodu.
6:17 - Údajný FK.
Poté grab a přehoz k T.
Vtacik dostal VD, které neměl mít.
Důkaz:
https://easyupload.io/k3qaxr
Jinač sorry, že jsem neměl mikrofon,.. dlouho jsem tu nehrál. Já, že není nějak potřeba. Heh.
steam id: STEAM_0:0:22858010
server: 82.208.17.50:27367 Jailbreak #1
5:47 - FK (odrazil se od toho žebříku, takže FK dostal) VD v příštích kolech nedostal.
6:04 - UsatyVtacik vynesl míč z boxu a vyšel z boxu, 2 nevýhody = kill.
6:11 - Simon vyvolává hráče Vtacik, aby šel další a nehlásí nic, že by měl dostat nevýhodu.
6:17 - Údajný FK.
Poté grab a přehoz k T.
Vtacik dostal VD, které neměl mít.
Důkaz:
https://easyupload.io/k3qaxr
Jinač sorry, že jsem neměl mikrofon,.. dlouho jsem tu nehrál. Já, že není nějak potřeba. Heh.
- ecvd
- Kolemjdoucí
[V] Free VD / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Free VD / JB1
Zdar ecnebi, opravdu si tu dlouho nebyl, něco mi to říká, nebyl jsem tam já ? Já nevím na jakeho admina si stěžuješ.
-
Marcus - CS 1.6 Admin
Ahoj, já právě nevím kdo z adminů nahlašoval to VD hráčovi UsatyVtacik.
Já to tam především řešil s nějakým adminem Tanya myslím a on mi psal, že nedostal FK,. (Loliceq),
ale to VD, kdo nahlásil hráčovi UsatyVtacik, tak to netuším.
Já to tam především řešil s nějakým adminem Tanya myslím a on mi psal, že nedostal FK,. (Loliceq),
ale to VD, kdo nahlásil hráčovi UsatyVtacik, tak to netuším.
- ecvd
- Kolemjdoucí
aha, tak to se netýká mě, sry 

-
Marcus - CS 1.6 Admin
5:47 - Z mého pohledu to bylo tak, že po tobě skočil za co si ho dokonce i TY SÁM zabil. Měl tam dostatek místa kde mohl dopadnout, ale vybral si zrovna místo u CTčka.
6. minuta - Nevím kde furt berete, že 2 nevýhody = kill, je to totální hovadina. Simon ho vyvolal ať jde znovu na atrakci, kterou vytvořil a ty jsi ho zabil, když šel nahoru po žebříku. Když se tě kolega ptal na skle, za co jsi ho zabil, tak si mlčel, když se začal ptát na skle, jestli máš mikrofon, znovu jsi mlčel, tak jsi dostal přehoz.
6. minuta - Nevím kde furt berete, že 2 nevýhody = kill, je to totální hovadina. Simon ho vyvolal ať jde znovu na atrakci, kterou vytvořil a ty jsi ho zabil, když šel nahoru po žebříku. Když se tě kolega ptal na skle, za co jsi ho zabil, tak si mlčel, když se začal ptát na skle, jestli máš mikrofon, znovu jsi mlčel, tak jsi dostal přehoz.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
CoderPro píše:5:47 - Z mého pohledu to bylo tak, že po tobě skočil za co si ho dokonce i TY SÁM zabil. Měl tam dostatek místa kde mohl dopadnout, ale vybral si zrovna místo u CTčka.
5:47 - Hele nešťastná náhoda. Odrazil se od toho žebříku a dopadl ke mně. Takovou věc nemohl ovlivnit a dostal FK. Já Ti to tam psal, ať mu dáte VD a sám si psal CT, že ne.
6:00 - Já už zabil hráče na čáře Enricka, který odešel z čáry, takže asi nebudu nahlašovat nevýhody dalšímu a zabiju ho, abych nenadržoval.
Tak či tak UsatyVtacik FK nedostal, příště by si mohl nechat toho lhaní na serveru.
- ecvd
- Kolemjdoucí
Ahoj, v první situaci vězeň mohl jít kamkoliv jinám a vybral si tu nejdelší cestu k CT, i já osobně bych ho zabil, takže nevidím důvod aby dostal VD.
Druhá situace ani nemusela nastat, kdyby jsi měl mikrofon.. Stačilo pouze říct, že jsi zabil hráče na čáře za to stejné a tím pádem by bylo vše vyřešeno, ale bez mikrofonu je to těžké. Přehoz byl pak samozřejmě v pořádku.
Příště tedy doporučuji mít připravený mikrofon aby podobná situace nenastala.
Vyřešeno.
Druhá situace ani nemusela nastat, kdyby jsi měl mikrofon.. Stačilo pouze říct, že jsi zabil hráče na čáře za to stejné a tím pádem by bylo vše vyřešeno, ale bez mikrofonu je to těžké. Přehoz byl pak samozřejmě v pořádku.
Příště tedy doporučuji mít připravený mikrofon aby podobná situace nenastala.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1