Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žiadost o Unban

Příspěvekod S1DN1X » 07 říj 2024, 19:54

Server: Furien #1 Admin: Denis Nick: S1DN1X

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Denis
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: vyuzivanie bugov
[=] Zabanovany nickname: S1DN1X
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:801451539

Ano som VIP hrac (EXTRAVIP)

Zdravím, dňa 5.10 som dostal ban adminom meno DENIS , týmto žiadam o UNBAN, kedže v nočných hodinách som hral na serveri FURIEN 1 a naraz som dostal velké množstvo penazí ... podotýkam že toto nebolo mojou vinou
Následne som peniaze minul na itemy, kedže som ich už mal a druhý deň mi bol udelený ban do kým mi tie itemy admini nezmažú
Do dnes to niekto nerieši a po stažnosti EXTREMEROVI, ktorí mi napisal aby som si dal na FORKU žiadosť o UNBAN

chcem dať do pozormosti .Denis ktorí mi dal BAN a dalej to nijako neriešil a niejako nepracoval na UNBANE ktorí mi bol NEPRÁVOM DANÝ kvôli chybe zo strany tých čo sa starajú o server a nevedia opraviť BUGY aby ludom nenabehovali len tak PENIAZE

+Sa chcem ospravedlnit ze som si takymto sposobom respektivne (bugom) kupoval itemy je to voci inym hracom nefer mrzi ma to a budem rad za kazdu odpoved ktoru od vas dostanem nabuduce sa to uz nestane a budem sa snazit vas niejako kontaktovat ze sa nieco take zase deje este raz mrzi ma to
S1DN1X
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žiadost o Unban

od Rumcajz » 07 říj 2024, 19:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadost o Unban

Příspěvekod D3nis » 07 říj 2024, 20:23 VIP

Ahoj.
Popravde netuším čo ste si mysleli, že sa stane po tom, čo ste na serveri predvádzali. To, že spadne server a nenahrá sa mód, vás neoprávňuje sa zvýhodňovať v ktoromkoľvek smere. Vedome ste porušovali pravidlá, takže sa to nesnaž hodiť na nás. Ďalšia vec je tá, že neviem odkiaľ si prišiel na to, že po nahratí zálohy sa ti dá UNBAN. A popravde ani neviem čo sme mali riešiť, keďže do teraz nebola na fóre žiadna UB žiadosť ani sťažnosť.

Takéto záležitosti neriešime na discorde v súkromných správach ale tu na fóre čo ti napísal aj extremer.
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod S1DN1X » 07 říj 2024, 22:04

Zaujimave hlavne ze pred resetom mal skoro kazdy itemy vsetke itemy vdaka tomu bugu nic sa neriesilo len teraz zrazuu sa to riesi a je to vas problem lebo keby viete opravit ten server tak by sa takeho veci nediali a kvoli nicomu dostavame bany len kvoli vasej lenivosti zato ze som hral presne ked sa nieco take stalo a davalo mi to peniaze tak moj problem to nebol a to ze som si kupil itemy este pred resetom to mal kazdy vdaka bugu a to ste neriesili hlavne ze to teraz riesite a uplne bezdovodny ban a este k tomu aj permanentny a k tomu ze dostanem unban mam to od mouziho mouzi mi napisal ze tie bany nebudu na furt iba na niejaku dobu dokedy sa nezisti kto vsetko ma tie itemy vdaka bugu a ak sa to zisti tak ze nam ich zoberiete a dostaneme unban to bolo povedane mam dokazy kludne vam ich poslem dakujem za pochopenie a cakam na druhe vyjadrenie niejakeho vyssieho postaveneho :D

S pozdravom S1DN1X
S1DN1X
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod D3nis » 09 říj 2024, 21:06 VIP

Popravde som ti chcel skrátiť ban na týždeň ale po tejto tvojej vete som si to rozmyslel
S1DN1X píše: a to ze som si kupil itemy este pred resetom to mal kazdy vdaka bugu

Nestačí, že si to robil vedome ale ešte k tomu aj opakovane.

Vyriešené
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Re: [V] Žiadost o Unban

Příspěvekod eXtr3mer » 09 říj 2024, 21:31

Hráč vymenil VIP za unban :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost