• Stránka 1 z 1
ecnebi konec 8.10. 2024 16:20
Cus, mame tu definitivni konec ecnebiho.
Rozhod sem se ze tu skoncim, protoze to co tu je za retardovany lidi jako katijka, wap, tvl straferko?
co mi tu cely rok pišou totalni habadury a opakujou se dokola a dokola, nespustili ze me držku cely ty roky a pišou i moje jmeno ve hre i kdyz tam nejsem?
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... ter=ecnebi
Na serveru pišete moje jmena dokola a dokola i kdyz nejsem na serveru pritomny, vzpominate moje jmeno furt a furt a furt, mate ho v držce skoro kazdy druhy den jak bezdaci pivo.
Timhle vam chci rict snad si najdete v zivote lepsi hobby nez srat cloveka ve hre kterej si chce hrat tu hru v klidu bez hadek a sraček.
Kladu na vas zdravej rozum vypnete ty socialni site a jdete ven si poslechnout ptačky, protoze aby nekdo takto hlidal cloveka na serveru a mluvil o nem a rikal ze to je on i kdyz na serveru neni, mel az takove halucinace je podle me dost extremni...
@ STRAFERK0 - 08 říj 2024 15:28
@ ecvd, Tak piš další bezvýznamnou nějakou rozlučku kterou má každý na háku.
Ano, STRAFERKO vsichni to budou mit na haku, ale kdo si to precte bude vedet jaky mate psychicky problemy na serveru a jak vypatlany a nemocny jste.
Jak jsem psal do minichatu, mezi blazny co maji tutu nemoc ->
Schizofrenie je duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně.[4] Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí.
Tak již dál nemohu hrát..
Halucinace a paranoia odpovídá Katijce a většině adminum viz odkaz na hlstats.
Přeji vám tedy at se brzy vyléčíte a já si jdu užívat svého super krasného života, který je naplněn štěstím a radosti.
Přeji vám at jste vyléčení a poznáte jak je tento svět krásný a nebudete takové negativní budiž k ničemu!
ECNEBI
Rozhod sem se ze tu skoncim, protoze to co tu je za retardovany lidi jako katijka, wap, tvl straferko?
co mi tu cely rok pišou totalni habadury a opakujou se dokola a dokola, nespustili ze me držku cely ty roky a pišou i moje jmeno ve hre i kdyz tam nejsem?
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... ter=ecnebi
Na serveru pišete moje jmena dokola a dokola i kdyz nejsem na serveru pritomny, vzpominate moje jmeno furt a furt a furt, mate ho v držce skoro kazdy druhy den jak bezdaci pivo.
Timhle vam chci rict snad si najdete v zivote lepsi hobby nez srat cloveka ve hre kterej si chce hrat tu hru v klidu bez hadek a sraček.
Kladu na vas zdravej rozum vypnete ty socialni site a jdete ven si poslechnout ptačky, protoze aby nekdo takto hlidal cloveka na serveru a mluvil o nem a rikal ze to je on i kdyz na serveru neni, mel az takove halucinace je podle me dost extremni...
@ STRAFERK0 - 08 říj 2024 15:28
@ ecvd, Tak piš další bezvýznamnou nějakou rozlučku kterou má každý na háku.
Ano, STRAFERKO vsichni to budou mit na haku, ale kdo si to precte bude vedet jaky mate psychicky problemy na serveru a jak vypatlany a nemocny jste.
Jak jsem psal do minichatu, mezi blazny co maji tutu nemoc ->
Schizofrenie je duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně.[4] Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí.
Tak již dál nemohu hrát..
Halucinace a paranoia odpovídá Katijce a většině adminum viz odkaz na hlstats.
Přeji vám tedy at se brzy vyléčíte a já si jdu užívat svého super krasného života, který je naplněn štěstím a radosti.
Přeji vám at jste vyléčení a poznáte jak je tento svět krásný a nebudete takové negativní budiž k ničemu!
ECNEBI

- ecvd
- Kolemjdoucí
ecnebi konec 8.10. 2024 16:20
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ecnebi konec 8.10. 2024 16:20
ecvd píše:
Ale šak ja tiež chodím na server

- UsatyVtacik
- Zkušený
ZeMb píše:https://youtu.be/cqOyBghzURM
xddddd
- Kajculinka
- Kolemjdoucí
Měj se hezky Ecnebi přeju ti hodně lásky a štestí v tvém živote.. 

- sunnyyy
- Pokročilý
NAVŽDY BRNO !
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
- Mountain
- Akademik
Čau ecnebi, takže za týden na jb? 

Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
-
Anth - CS 1.6 Admin
další do sbírky 

- ---------------------------
ecnebi-konec-cs-1-6-t257437.html
ecnebi-bye-gamesites-bylo-mi-cti-t258442.html
podekovani-adminum-a-gs-za-lekci-a-detstvi-t260185.html
ecnebi-t261675.html
my-end-by-ecnebi-t263968.html
tak-jo-koncim-real-t264761.html
definitivni-konec-ecnebi-cus-t264603.html
---------------------------

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
ECNEBI JE CELEBRITA GSKA
udelal bych zebricek celebrit a dal tomu nejaky casovy interval a uvidelo by se na kterem miste by se nas oblibeny ecnebiasek gulasek usadil
udelal bych zebricek celebrit a dal tomu nejaky casovy interval a uvidelo by se na kterem miste by se nas oblibeny ecnebiasek gulasek usadil
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
- Mountain
- Akademik
čo si vlastne spravil že ta ma polka gs v zuboc?
- Dantiik
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1