• Stránka 1 z 1
[V]Vedení portálu JB admini sunny / extremeX
Zdar, Vedení a admini
Nemohl jsem si nevšimnout, že nastala jedna situace a neměl jsem čas ji nahlašovat,
mám osobní život a netrávím čas furt u této hry, chodím ven aj.. však chápete.
Takže,
byl jsem svědkem, kde teo známý notorický cheater zapnul multihack a zabil tím několik věznů, za což dostal jen pár hodin ban. Viz jeho banlist.. bylo to na mapě jb_snow
Admini z mého pohledu hlavně sunny o tomto incidentu věděl a nic s tím neudělal, nekoukl se ani do hltv, ani extremeX.
Chtěl bych se tedy zeptat zda kdybych našel demo a byl by důkaz toho, že hrace nezabanovali tak se tito dva admini konecne zruší??
Pokud možno by bylo nejlepší aby se vyjadřilo i Vedeni protože už tu zacinaji davat i freebany a ani nevi, ze to je hrac ktery obchazi coz se tu uz kolikrat stalo.
Děkuji za přečteni a vyjadreni v klidu a miru.
eCne^:3
Nemohl jsem si nevšimnout, že nastala jedna situace a neměl jsem čas ji nahlašovat,
mám osobní život a netrávím čas furt u této hry, chodím ven aj.. však chápete.

Takže,
byl jsem svědkem, kde teo známý notorický cheater zapnul multihack a zabil tím několik věznů, za což dostal jen pár hodin ban. Viz jeho banlist.. bylo to na mapě jb_snow
Admini z mého pohledu hlavně sunny o tomto incidentu věděl a nic s tím neudělal, nekoukl se ani do hltv, ani extremeX.
Chtěl bych se tedy zeptat zda kdybych našel demo a byl by důkaz toho, že hrace nezabanovali tak se tito dva admini konecne zruší??
Pokud možno by bylo nejlepší aby se vyjadřilo i Vedeni protože už tu zacinaji davat i freebany a ani nevi, ze to je hrac ktery obchazi coz se tu uz kolikrat stalo.
Děkuji za přečteni a vyjadreni v klidu a miru.
eCne^:3
- dabel3088471
- Kolemjdoucí
[V]Vedení portálu JB admini sunny / extremeX
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vedení portálu JB admini sunny / extremeX
Čau ecnebi,
Doslova píšeš, že hráč po incidentu dostal ban, to, že koupil unban už není můj ani sunnyho problém.
Ano ano, třeba tvůj vzdálený bratr w1zz, že ano?
Je to fakt smutné ecnebi, najdi si do svého života nějaké koníčky, protože to, co tady předvádíš je fakt hrůza.
Doslova píšeš, že hráč po incidentu dostal ban, to, že koupil unban už není můj ani sunnyho problém.
dabel3088471 píše:už tu zacinaji davat i freebany a ani nevi, ze to je hrac ktery obchazi coz se tu uz kolikrat stalo.
Je to fakt smutné ecnebi, najdi si do svého života nějaké koníčky, protože to, co tady předvádíš je fakt hrůza.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
-
Anth - CS 1.6 Admin
eXtremex7 píše:Čau ecnebi,
Doslova píšeš, že hráč po incidentu dostal ban, to, že koupil unban už není můj ani sunnyho problém.dabel3088471 píše:už tu zacinaji davat i freebany a ani nevi, ze to je hrac ktery obchazi coz se tu uz kolikrat stalo.
Ban dostal na 2 dny za MFK, ale mel cheaty a moje zdani je takove, ze admini o tomto incidentu vedeli a nesli se ani koukat na hltv.
Nehrot furt tu hru. IRL me ani nepoznas, ale mas koule mi rikat co si o mně myslis.
Ja chodim furt ven, se projit zahulit doutnika a dat si jacka. Nevis nic o mym zivote, tak sklapni a šoupej nožkama.
Dukaz o incidentu kde admin ignorovat to, ze teo zapnul heki a zabil tak hrace
http://hltv.fakaheda.eu/20312-241007190 ... sh.dem.zip
OD 28:00 do 29:58
je to v case kdy stoji na boxe a ma awp a zacne strilet a ani se nekouka na hrace
Poprosim dukladne prosterdeni tohoto dema a doufam, ze nejaky trest sunnyho a extremeXe postihne.
eCne:3^
- dabel3088471
- Kolemjdoucí
dabel3088471 píše:Dukaz o incidentu kde admin ignorovat to, ze teo zapnul heki a zabil tak hrace
http://hltv.fakaheda.eu/20312-241007190 ... sh.dem.zip
OD 28:00 do 29:58
je to v case kdy stoji na boxe a ma awp a zacne strilet a ani se nekouka na hrace
1) Mapa je jb_rush a ne jb_snow.
2) V čase 28:00 teo skáče jako CT u boxovacího ringu, takže ještě blbé vyčasování
3) Já při té situaci na serveru jak jistě vidíš nejsem.. nebo minimálně v čase, který si uvedl nejsem, na zbytek jsem se nedíval, nemám čas na kraviny, které si tady vymýšlíš.
Katijka — dnes v 20:53
-
Anth - CS 1.6 Admin
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=415 - Můj ban, na HLTV jsme koukali dva admini já a Tanya.
Další den ban udělil Tanya - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=427.
Na serveru bych si nevšiml že by nějaké cheaty měl, poté na HLTV to bylo jasné, jen se to bohužel pořešilo o den později.
Další den ban udělil Tanya - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=427.
Na serveru bych si nevšiml že by nějaké cheaty měl, poté na HLTV to bylo jasné, jen se to bohužel pořešilo o den později.

- sunnyyy
- Pokročilý
Ještě nechápu, kde jsi mohl vzít že jsem se nekoukl ani na HLTV, máš nějaké jasné "neprůstřelné důkazy"..? 

- sunnyyy
- Pokročilý
Ban sem mu hodil další den přímo na serveru, protože měl aktivní ban k CT. Ještě jsem neměl CHH, tudíž mi nešlo upravovat v banlistu, proto sem musel počkat až se teo napojí na server abych mu mohl hodit permanentní ban do hry, ke kterému si koupil UB do 5minut. Opět totálně zbytečná "stížnost" na věc, která se tě nijak netýkala ani netýká.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Ty jo, je jen divný že si nepožádal o UB žádost. No ne??? Navic kdyz si furt breci o ub zadosti, divny
1. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=415
Ano, ten ban si mu dal potom co dal MFK na serveru.
2. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=427
Ano, tento ban dostal hned druhý den.
A jak ti já mám věřit, že to bylo na základě toho co se stalo toho 7.10 na mapě jb_rush
Kdyz teo dosel opet na server a cheatoval v den kdy dostal ban?
3. A kde mas dukazy ty, ze jste byly na HLTV?
Neverim vubec, ze jste kontrolovali minuly den, zabanovali jste ho podle me z toho, co delal v ten den a urcite cheatoval primo na serveru.
Sice tak či tak dostal ban, tady jde spis o to ze sunny sere na pravidla jak je znamo a sral na to, ze tam typek vytahne wipo a postrili zebry.
Podle me se jen zakryvate tady tim, aby nebyly problemy lulw
1. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=415
Ano, ten ban si mu dal potom co dal MFK na serveru.
2. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=427
Ano, tento ban dostal hned druhý den.
A jak ti já mám věřit, že to bylo na základě toho co se stalo toho 7.10 na mapě jb_rush
Kdyz teo dosel opet na server a cheatoval v den kdy dostal ban?
3. A kde mas dukazy ty, ze jste byly na HLTV?

Neverim vubec, ze jste kontrolovali minuly den, zabanovali jste ho podle me z toho, co delal v ten den a urcite cheatoval primo na serveru.
Sice tak či tak dostal ban, tady jde spis o to ze sunny sere na pravidla jak je znamo a sral na to, ze tam typek vytahne wipo a postrili zebry.
Podle me se jen zakryvate tady tim, aby nebyly problemy lulw
- mazanejrohlik
- Kolemjdoucí
Nechápu proč by si žádal o UB žádost, když to podle tebe byl jasný ban? A kde jsi vzal že já kašlu na pravidla?
Já je vždy dodržuju a když nějaké neznám vše zkonzultuju s našemi skvělými HLSA. Ecnebi nikdy jsem tě nehuntil, a nevím odkud tvůj problém semnou pramení, nedává mi to smysl.
Taktéž nechápu tvé tvrzení že jsem "sral na to že někdo vytáhne wipo a postřílí zebry" když jsem mu dal ban ihned?
Poprosil bych tě o nějaký důkaz kde podle tebe "seru na pravidla". A dále bych tě poprosil aby jsi už nespamoval a nevyjadřoval se stále furt dokola, Vyčkej na verdikt vyšších.

Taktéž nechápu tvé tvrzení že jsem "sral na to že někdo vytáhne wipo a postřílí zebry" když jsem mu dal ban ihned?

Poprosil bych tě o nějaký důkaz kde podle tebe "seru na pravidla". A dále bych tě poprosil aby jsi už nespamoval a nevyjadřoval se stále furt dokola, Vyčkej na verdikt vyšších.
- sunnyyy
- Pokročilý
Ecnebi, vedel som, že patríš medzi tých pomalších, ale 3 týždne?
Hráč dostal ban a táto sťažnosť má tak ako vždy nulovú hodnotu...
Sťažnosť zamietnutá
Hráč dostal ban a táto sťažnosť má tak ako vždy nulovú hodnotu...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [V]Vedení portálu JB admini sunny / extremeX
nojo ty ** za klavesnici se ti pise huste co? šašku jeden.
typek me nasral tedka tak to nahlasuju tedka ty smetaku zasranej, nemuzu za to ze ma vic osobnosti a dela ze jsme kolegove SORI nejsem tu jedinej kdo tu ma 19339 osobnosti brasko takze mi vyliz ***

typek me nasral tedka tak to nahlasuju tedka ty smetaku zasranej, nemuzu za to ze ma vic osobnosti a dela ze jsme kolegove SORI nejsem tu jedinej kdo tu ma 19339 osobnosti brasko takze mi vyliz ***

- TYKUNDOCERNA
- Kolemjdoucí
Re: [V]Vedení portálu JB admini sunny / extremeX
Unga bunga ecnebi

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1