I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Jailbreak/Extremex

Příspěvekod Fajkoman » 02 lis 2024, 16:34 VIP

1. Sťažnosť na admina Extremex
2. Popis situácie - admin extremex na mape jb_ngamers najprv dovolil simonovi nech ide spustiť atrakciu 2 proti 1. Následne simon zapol restrict box namiesto classic boxu, tak som šiel zboxovať druheho vezňa. Medzitym admin Extremex začal hulákať simonovi do hry skrz čo nebolo simona vôbec rozumiet kedď sa tam prekrikuju ctčka. následne som dostal kill pretože simon do toho jeho vrieskania povedal aby sme pustili klávesnicu, čo mi nepríde ako plnohodnotný príkaz keď sa tam ctčka prekrikuju jeden cez druheho a nič nerozumiem. Potom mi admin povedal aby som šiel dať sťažnosť kedže on tomu príkazu rozumel, pretože ten čo cez niekoho prekrikuje tak on to logicky počuje
3. Dôkaz - https://easyupload.io/s5z79z 16:50 cca
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
Fajkoman
Mistr
Mistr

[V] Jailbreak/Extremex

od Rumcajz » 02 lis 2024, 16:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/Extremex

Příspěvekod Anth » 02 lis 2024, 16:47 VIP

Čau,

admin extremex na mape jb_ngamers najprv dovolil simonovi nech ide spustiť atrakciu 2 proti 1

Začneme tím, že simon pustil Restrict box, na což jsem ho upozornil, že má 2 hráče na jedné straně a třetího hráče na straně opačné, aby box vypl, Simonovi jsem to řekl 2x, místo toho, aby box vypl dal příkaz pusťte klávesnici.

tak som šiel zboxovať druheho vezňa. Medzitym admin Extremex začal hulákať simonovi do hry skrz čo nebolo simona vôbec rozumiet kedď sa tam prekrikuju ctčka.

Zvýšení hlasu bylo z důvodu, aby si simon rychle uvědomil situaci a vypl box.

následne som dostal kill pretože simon do toho jeho vrieskania povedal aby sme pustili klávesnicu, čo mi nepríde ako plnohodnotný príkaz keď sa tam ctčka prekrikuju jeden cez druheho a nič nerozumiem

Tvůj spoluhráč ten příkaz slyšel, já ho slyšel, nikdo z CT neřekl, že příkaz nešel slyšet.
Jestli si se na HLTV díval pořádně, příkaz šel slyšet i tam, simon ho dokonce řekl i podruhé, když jsem už nemluvil a minimálně slovo "klávesnicu" šlo slyšet, při správném voice_maxgain jde slyšet i to pustíte, nevím teda oč se tady snažíš, měl si mít puštěnou klávesnici, hýbal ses = FK nepadl.

Potom mi admin povedal aby som šiel dať sťažnosť kedže on tomu príkazu rozumel, pretože ten čo cez niekoho prekrikuje tak on to logicky počuje

Řekl jsem ti, že jsem příkaz slyšel a že ti VD nedám, také jsem ti řekl, že pokud si myslíš, že to byl FK, máš si udělat stížnost, v tom máš pravdu.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 02 lis 2024, 17:00 VIP

Rád bych ještě dodal, že jsem měl zakročit hned, když jsem slyšel, že simon plánuje udělat něco s boxem a simona hned upozornit na nepoměr vězňů 1v2, v tom ti dávám za pravdu.

Za to se ti omlouvám.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Fajkoman » 02 lis 2024, 17:55 VIP

Jestli si se na HLTV díval pořádně, příkaz šel slyšet i tam, simon ho dokonce řekl i podruhé, když jsem už nemluvil a minimálně slovo "klávesnicu" šlo slyšet, při správném voice_maxgain jde slyšet i to pustíte, nevím teda oč se tady snažíš, měl si mít puštěnou klávesnici, hýbal ses = FK nepadl

Snažím sa o to aby si nabuduce zakročil ešte pred atrakciou a nie počas toho keď simon niečo hovorí, áno na hltv to počuť je keď sa na to sústredím, ale v zápale hry keď rozprávajú 2 ct naraz do toho vybuchujú granáty a do toho boxujem do iného t tak sa veľmi nedá počúvať 2 hlasy naraz. Stále v hltv to počujem iba raz keď ste hovorili naraz a potom už len to ako simon hovorí mal si mat pustenú klávesnicu
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod Anth » 02 lis 2024, 18:04 VIP

Fajko... sám jsi napsal, že jsi ten příkaz slyšel, jen jsi ho neplnil, protože tam byl vřískot...

následne som dostal kill pretože simon do toho jeho vrieskania povedal aby sme pustili klávesnicu, čo mi nepríde ako plnohodnotný príkaz
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Fajkoman » 02 lis 2024, 18:14 VIP

Áno v HLTV deme to počuť je keď sa na to vyslovene sústredím, ale na servery keď je hluk z boxovania a z vybuchujúcich granátov, tak sa fakt ťažko počúvajú 2 hlasy naraz. Simon logicky vie čo povedal a ty ako druhé ct svoj hlas v hre nepocujes, Cize ty si prikaz musel počuť tiež. Pozri si to demo z prvej osoby mojej postavy a pochopíš že je fakt ťažké počúvať výbuch granátov aj 2 rozpravajuce ct zaroven
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod Fajkoman » 02 lis 2024, 18:18 VIP

eXtremex7 píše:Fajko... sám jsi napsal, že jsi ten příkaz slyšel, jen jsi ho neplnil, protože tam byl vřískot...

Na servery som ten prikaz nepocul, iba to ako hovoríš že má vypnúť box. Ten prikaz som zachytil až z hltv keď som si ho pustil druhý krát a vedel čo hladat
Fajkoman
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 03 lis 2024, 10:49 VIP

Ahoj, admin měl určitě zasáhnout dřív než se vůbec daná atrakce začala, protože zebra byla značně znevýhodněna. Následně omylem Simon zapl restric box a nastal naprostý chaos, protože Simon očividně nebyl nejostřejší tužka v penále a nechápal co se děje. Fajkomanovi se nedivím, že příkaz přes hučení CT a další věci nedokázal zaznamenat.

Když to krátce shrnu tak situaci šlo vyřešit mnohem dříve a určitě lépe než se přihodilo. Extremex příště už bude vědět jak má postupovat.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy