Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]Dust2 Only / .SyS.T3m.

Příspěvekod BestOfP1K0 » 27 lis 2024, 16:43

Nazov: Dust2 Only / .SyS.T3m.

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na serveri Dust2 Only

Nick v hre : .SyS.T3m.

Nick na fóre : BestOfP1K0

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/bestofp1k0-u57651.html

Vek : 28

Steam nick : mynameisname

Steam ID : STEAM_0:0:600842440

Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=167440

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS serveroch, som nemal žiaden prohrešok, čo sa týka banov, umlčaní a podobne. Som chladná hlava, snažím sa všetko riešiť s kľudom a hlavne, si zachovať svoju profesionálitu.

Niečo o sebe : Tak ahoj, mám 28 rokov. Mám vyštudovanú Obchodnu Akadémiu, dá sa povedať že úspešne! Svoj voľný čas, trávim hraním CSka a zlepšujem svoje skilly, aby som odpovede, že mám cheaty, dostával čoraz viac a viac! :D Ale nie, samozrejme. Mám rád kolektív, ktorý Dust2 Only#1 tvorí. Svoj čas, trávim s priateľmi vonku, sem tam si chodievam užiť deň. Samozrejme kto nie.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Prečo, je všeobecna otázka a zakladaná na určitých ľudí ako to vezmu, no som človek, ktorý rád pomôže keď vie ako a môže. Snažím sa pomôcť každému kto si o pomoc požiada. Svojou aktivitou, by som portálu dokázal pomôcť jak s kontrolovaním hráčov a ich porušeniami pravidiel alebo kontroloval chat, aby sa hráči cítili na GS Serveroch ako v bavlnke. :) A však, samozrejme by som mohol byť + už len svojím správaním že sa snažím všetko riešiť kľudnou hlavou, nevytočí ma skoro nič, a ak áno vždý to rieším profesionálne nikdy nie zo zlosťou.

Dúfam, že sa vám táto Prihláška do Admin-Tímu páčila. Vopred vám veľmi pekné ďakujem za Negatívne alebo Pozitívne ohlasy!

S pozdravom .SyS.T3m.
BestOfP1K0
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[P]Dust2 Only / .SyS.T3m.

od Rumcajz » 27 lis 2024, 16:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2 Only / .SyS.T3m.

Příspěvekod Seweee » 29 lis 2024, 17:32

Přijat, vítej.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů