• Stránka 1 z 1
[V] Nsoo/GG1
Zdravím, dostal jsem neoprávněný ban od Nsaa na 2 hodiny ban do hry za neoprávněný nick (údajně)
Prosím o prošetření a dodání léků pacientovi
Prosím o prošetření a dodání léků pacientovi

-
Moneyak - Zkušený
[V] Nsoo/GG1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nsoo/GG1
bezte yebat 0d 00:00:22h 2024-12-01 22:04:38
ty zmr de 0d 00:00:39h 2024-12-01 22:06:44
prosím extremera o adekvátne potrestanie hráča - predĺženie banu, jeho správanie je už neznesiteľné.
Celý týždeň ako nebol na hre vo večerných hodinách boli plné servery, nikto nekazil hru hráčom, neprovokoval, bol klud.
ty zmr de 0d 00:00:39h 2024-12-01 22:06:44
prosím extremera o adekvátne potrestanie hráča - predĺženie banu, jeho správanie je už neznesiteľné.
Celý týždeň ako nebol na hre vo večerných hodinách boli plné servery, nikto nekazil hru hráčom, neprovokoval, bol klud.
Exremer:
Ak sa nabudúce budeš znova snažiť pošpiniť meno nejakého admina sťažnosťou bez dôkazov, len "pro pobavení lidí", tak dostaneš ban
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
první nick není nevhodný, a druhý nick jsem měl až poté co jsi udělil ban. Za mě první nick není nevhodný a tím pádem by se dalo polemizovat jestli je oprávněný ten ban a můj názor na to je, že jsem dostal neoprávněný ban na 2 hodiny do hry. že prosím extremera
. Vyřeš něco sám ty močko a chovej se adekvátně. I tvá kamarádka má z tebe na Gungame srandu (konkrétně Ejdrien). Ty plné servery byly i když jsem tam hrál já. A občas tam hrají aji lidi díky mě někteří, tak se fakt prober a chovej se adekvátně.
Já hru hráčům nekazím, nikoho neprovokuju a všechno co píšeš jen kolem sebe kopeš jak malá holka.
Přehoď mi VIP na jinej server tragéde, když ti vadí jak je nastavenej server. A neříkej že kazím hru hráčům, to asi kazím jenom tobě, jelikož z tebe mají tvý kamarádi srandu (Ejdrien). A i kdyby "kazil hru", hraju podle pravidel, hraju tak jak můžu, nedělám nic zakázaného na tom serveru. Tak se prober.
Tohle není pošpinění ani si uz nedelam z tebe srandu, tohle beru vážně. Jsi fakt jak malý dítě a dal jsi mi neoprávněný ban z důvodu neznámého (asi nějaký osobní problémy, opravdu nevím).
To není pro pobavení tohle, ale nedávej neoprávněný bany a nekopej kolem sebe

Já hru hráčům nekazím, nikoho neprovokuju a všechno co píšeš jen kolem sebe kopeš jak malá holka.
Přehoď mi VIP na jinej server tragéde, když ti vadí jak je nastavenej server. A neříkej že kazím hru hráčům, to asi kazím jenom tobě, jelikož z tebe mají tvý kamarádi srandu (Ejdrien). A i kdyby "kazil hru", hraju podle pravidel, hraju tak jak můžu, nedělám nic zakázaného na tom serveru. Tak se prober.
Tohle není pošpinění ani si uz nedelam z tebe srandu, tohle beru vážně. Jsi fakt jak malý dítě a dal jsi mi neoprávněný ban z důvodu neznámého (asi nějaký osobní problémy, opravdu nevím).
To není pro pobavení tohle, ale nedávej neoprávněný bany a nekopej kolem sebe
-
Moneyak - Zkušený
2024-12-01 21:32:32 Ejdrien. ODPáJAME NSO? :d
Důkaz že z něj mají hráči srandu i bez toho abych si z něj srandu dělal já (toto napsala Ejdrien poté co jsem se napojil)
Důkaz že z něj mají hráči srandu i bez toho abych si z něj srandu dělal já (toto napsala Ejdrien poté co jsem se napojil)
-
Moneyak - Zkušený
Začni se chovat nebo začnu dodávat důkazy jak se správáš jakožto admin a co píšeš na serverech jak mě, tak ostatním VIP hráčům.
-
Moneyak - Zkušený
tvoja komunikácia aj tu je zrkadlom tvojej inteligencie.
Áno napísala či odpájame, lebo rovnako aj ona nemá ochotu sledovať čo predvádzaš na serveroch. Sama ti k tomu napísala, že to bol návrh aby sme radšej išli preč ako si došiel.
Vidím, že si žiješ vo vlastnom svete.
Extremer si vie pozrieť môj chat aj sám, keď bude mať výhrady, vie mi ich sám smerovať do správy. Snažím sa robiť server hrateľným a odpoveďou je počet hráčov keď som tam. Keď aj niekoho upozorním, sú to moji kamoši a viem čo im môžem napísať a do toho ťa nič.
Lebo zas zabitý čas o ničom.
Nabudúce, ak to nebude podľa vzoru, nemá zmysel sa ti sem vyjadrovať: https://www.gamesites.cz/forum/jak-nahlasit-admina-t61814.html
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt od Extremera
Áno napísala či odpájame, lebo rovnako aj ona nemá ochotu sledovať čo predvádzaš na serveroch. Sama ti k tomu napísala, že to bol návrh aby sme radšej išli preč ako si došiel.
2024-12-01 21:33:20 Ejdrien. to bol návrh
Vidím, že si žiješ vo vlastnom svete.
Extremer si vie pozrieť môj chat aj sám, keď bude mať výhrady, vie mi ich sám smerovať do správy. Snažím sa robiť server hrateľným a odpoveďou je počet hráčov keď som tam. Keď aj niekoho upozorním, sú to moji kamoši a viem čo im môžem napísať a do toho ťa nič.
myslíš odpájajú, nevadí, pomýlil si sa zas.A občas tam hrají aji lidi díky mě někteří
dúfam, že nabudúce už dodáš dôkazy.Začni se chovat nebo začnu dodávat důkazy
Lebo zas zabitý čas o ničom.
Nabudúce, ak to nebude podľa vzoru, nemá zmysel sa ti sem vyjadrovať: https://www.gamesites.cz/forum/jak-nahlasit-admina-t61814.html
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt od Extremera
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Moneyak píše:Za mě první nick není nevhodný a tím pádem by se dalo polemizovat jestli je oprávněný ten ban a můj názor na to je, že jsem dostal neoprávněný ban na 2 hodiny do hry
Ja ti to veľmi rýchlo ujasním, aby si nemusel polemizovať... Oba nicky sú nevhodné, admin postupoval správne a ban bol oprávnený.
K tvojmu správaniu na serveri - https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=936
Sľubovaná odmena za nezmyselnú sťažnosť a ponižovanie admina - https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=937
Presun VIP, ktorý opakovane navrhuješ, podľa mňa nebude možný. Musím ťa ale upozorniť na iný fakt:
7. Uživatel, který opakovaně a úmyslně poškozuje portál Gamesites, můźe být potrestaný odebráním zakoupených výhod bez dalších nároků.
Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1