• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o práva na Furien 1
Ahoj, rád bych si znovu po cca dvou letech požádal o admin práva na serveru Furien 1, jelikož jsem už časově na tom dobře, tak tentokrát budu mnohem víc aktivní.
Jméno ve hře: NL-Cl3ver
Jméno na forum: Cl3ver ucp.php
Věk: 20 let
Steam nick: mates66624
Steam ID: STEAM_0:0:526227910
Hlstats omlouvám se, ale nechce se mi načíst stránka s hlstats, bud to špatně hledám nebo opravdu nevím.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jelikož hraju 1.6 tak 12 let, tak jsem kdysi něco měl, ale za posledních pár let jsem neměl žádný ban, ani za chat. Na urážky apod. jsem vyspěl
Tak abych vám pověděl něco o sobě
Zdravím, jmenuji se Filip, je mi 20 let. Minulý rok jsem uspěšně odmaturoval obor Autotronik a aktuálně si dělám nástavbu na obor Autoelektrikář. Jelikož chodím na takové obory, tak je asi i očividné že mám rád auta
. Většinu času jsem bud u počítače a aktuálně jsem začal dost často hrát 1.6 a když nejsem na počítači, tak bud sedím v autě a nebo jsem v gymu.
Proč bych chtěl na GS adminovat ? V aktuálním období nemám na serveru moc hodin nahráno, ale každopádně už vím jak věci chodí a mám nějaké zkušenosti a hlavním důvodem je že za těch pár hodin jsem nepotkal ani jednoho admina. Na serveru je docela dost lidí co campí a porušují svým způsobem pravidla jak v chatě tak ten camp apod. a někdo by se o to měl postarat a já bych se toho s radostí ujal
.
Děkuji za váš čas strávený čtením mojí žádosti o admin práva. Předem děkuji za odpoved. Cl3ver
Jméno ve hře: NL-Cl3ver
Jméno na forum: Cl3ver ucp.php
Věk: 20 let
Steam nick: mates66624
Steam ID: STEAM_0:0:526227910
Hlstats omlouvám se, ale nechce se mi načíst stránka s hlstats, bud to špatně hledám nebo opravdu nevím.

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jelikož hraju 1.6 tak 12 let, tak jsem kdysi něco měl, ale za posledních pár let jsem neměl žádný ban, ani za chat. Na urážky apod. jsem vyspěl

Tak abych vám pověděl něco o sobě

Proč bych chtěl na GS adminovat ? V aktuálním období nemám na serveru moc hodin nahráno, ale každopádně už vím jak věci chodí a mám nějaké zkušenosti a hlavním důvodem je že za těch pár hodin jsem nepotkal ani jednoho admina. Na serveru je docela dost lidí co campí a porušují svým způsobem pravidla jak v chatě tak ten camp apod. a někdo by se o to měl postarat a já bych se toho s radostí ujal

Děkuji za váš čas strávený čtením mojí žádosti o admin práva. Předem děkuji za odpoved. Cl3ver

- Cl3ver
- CS 1.6 Admin
[V] Žádost o práva na Furien 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [v riešení] Žádost o práva na Furien 1
V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Nevím jestli se ještě máme na steamu ? Ale nejsem ted moc často na pc, protože jsem do zítřka u rodiny přes svátky. Tak kdyžtak jestli by jsme se domluvili přes steam ?
- Cl3ver
- CS 1.6 Admin
Ak si na tom naozaj časovo dobre ako píšeš, tak dohraj ešte nejaké hodiny a vyvaruj sa zbytočným vulgarizmom v chate.
Odporúčam nahlasovať aj do PP
Na teraz zamietnuté.
Odporúčam nahlasovať aj do PP

Na teraz zamietnuté.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1