• Stránka 1 z 1
[V] Tanyathe Ban no reason w/ Marcus jb
Píšem vám, aby som podal formálnu sťažnosť na správcu administrátora cs 1.6 jb server s menom tanyathe. Dňa 28.12.2024 mi bol udelený zákaz prístupu (ban) do chatu, ktorý považujem za neoprávnený a neodôvodnený.
Dôvody mojej sťažnosti sú nasledovné:
Zákaz mi bol udelený za vyjadrenie môjho názoru verejne v chate. Čo je aj pravda.
Môj príspevok neobsahoval žiadne vulgárne výrazy ani urážky.
Nemal som v úmysle nikoho uraziť ani porušiť pravidlá serveru.
Správca Marcus nekonal správne, keď mi udelil zákaz bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.
Tento zákaz mi bráni v ďalšej účasti na atrakciách, čo považujem za nespravodlivé vzhľadom na okolnosti.
Žiadam o nasledovné riešenie:
Preskúmanie môjho prípadu nezávislým členom tímu HLSA.
Zrušenie zákazu (unban) a obnovenie môjho prístupu na chatovanie.
Vysvetlenie dôvodov, prečo bol zákaz pôvodne udelený.
Verím, že po preskúmaní situácie dospejete k záveru, že zákaz bol udelený neoprávnene. Očakávam vašu odpoveď do 4 hodín od doručenia tejto sťažnosti.
Ďakujem za vašu pozornosť v tejto záležitosti.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1218
Dôvody mojej sťažnosti sú nasledovné:
Zákaz mi bol udelený za vyjadrenie môjho názoru verejne v chate. Čo je aj pravda.
Môj príspevok neobsahoval žiadne vulgárne výrazy ani urážky.
Nemal som v úmysle nikoho uraziť ani porušiť pravidlá serveru.
Správca Marcus nekonal správne, keď mi udelil zákaz bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.
Tento zákaz mi bráni v ďalšej účasti na atrakciách, čo považujem za nespravodlivé vzhľadom na okolnosti.
Žiadam o nasledovné riešenie:
Preskúmanie môjho prípadu nezávislým členom tímu HLSA.
Zrušenie zákazu (unban) a obnovenie môjho prístupu na chatovanie.
Vysvetlenie dôvodov, prečo bol zákaz pôvodne udelený.
Verím, že po preskúmaní situácie dospejete k záveru, že zákaz bol udelený neoprávnene. Očakávam vašu odpoveď do 4 hodín od doručenia tejto sťažnosti.
Ďakujem za vašu pozornosť v tejto záležitosti.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1218
-
NajMaxik - Pokročilý
[V] Tanyathe Ban no reason w/ Marcus jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tanyathe Ban no reason w/ Marcus jb
Máš vtom zmatek.
Toto je můj ban.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1216
Docela dost lidi tam nadávalo, jak do chatu tak do voicu, proto jsem psal na sklo. Ale ty sis ztoho nic nedělal, jak je tvým zvykem. Rypal si, provokoval, atd....
-VALVE_0:0:168633641- (Pro HLSA, jak hráč vystupuje pravidélně)
"2024-12-28 12:12:09 marcus radsej to leavni. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:12:23 marcus na to kasle. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:17:23 ty si taky id.iot. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:17:54 ty si ta taky c.urak. marcus. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf"
Tvoje reakce po vypršení banu:
"2024-12-28 12:45:11 prijmi moje ospravedlnenie za moje nevhodne chovanie. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rehab_b3
2024-12-28 12:45:04 Marcusi. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rehab_b3"
A teď tohle si vymyslíš
Toto je můj ban.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1216
Docela dost lidi tam nadávalo, jak do chatu tak do voicu, proto jsem psal na sklo. Ale ty sis ztoho nic nedělal, jak je tvým zvykem. Rypal si, provokoval, atd....
-VALVE_0:0:168633641- (Pro HLSA, jak hráč vystupuje pravidélně)
"2024-12-28 12:12:09 marcus radsej to leavni. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:12:23 marcus na to kasle. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:17:23 ty si taky id.iot. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2024-12-28 12:17:54 ty si ta taky c.urak. marcus. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf"
Tvoje reakce po vypršení banu:
"2024-12-28 12:45:11 prijmi moje ospravedlnenie za moje nevhodne chovanie. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rehab_b3
2024-12-28 12:45:04 Marcusi. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rehab_b3"
A teď tohle si vymyslíš

-
Marcus - CS 1.6 Admin
Ja sa sťažujem na toho druhého ne na teba ty si iba suvist keďže jak som napísal že niesi ochotný riešiť FK že si jak bot dostal som Ban xd
-
NajMaxik - Pokročilý
12h. ban sem ti dal já, neustále jsi vypisoval blbosti, provokoval i po upozornění/kicku. Nedal sis říct, tak sem ti dal ban. Nic víc, nic míň.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
CoderPro píše:12h. ban sem ti dal já, neustále jsi vypisoval blbosti, provokoval i po upozornění/kicku. Nedal sis říct, tak sem ti dal ban. Nic víc, nic míň.
Žiadam ta o začatie dokazoveho konania
-
NajMaxik - Pokročilý
Keď máš problém s adminovými postupmi, môžeš podať sťažnosť na web, nie ho s tým otravovať v hre, pretože to potom dopadne takto.
Vypisoval si blbosti, bol si upozornený, neprestal si a nakoniec si za to dostal ban, ktorý bol síce trošku dlhší ako mal byť, ale osobne si myslím, že ti pauza od chatu len prospela.
Mimochodom,
tu si v sťažnostiach, takže dôkazy o adminovom pochybení máš dodať ty.
Zamietnuté.
Vypisoval si blbosti, bol si upozornený, neprestal si a nakoniec si za to dostal ban, ktorý bol síce trošku dlhší ako mal byť, ale osobne si myslím, že ti pauza od chatu len prospela.
Mimochodom,
NajMaxik píše:Žiadam ta o začatie dokazoveho konania
tu si v sťažnostiach, takže dôkazy o adminovom pochybení máš dodať ty.
Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1